"Цанков камък" – новата ябълка на раздора между ГЕРБ и БСП

За ГЕРБ е опасен, според левицата ремонтът му е планиран
Обновена: 14 авг 2017 14:42 | 14 авг 2017 14:30, Камелия Цветанова
79
"Цанков камък" – новата ябълка на раздора между ГЕРБ и БСП
Снимка: Булфото, архив

Депутати от ГЕРБ внесоха сигнал в прокуратурата заради състоянието на хидръвъзела "Цанков камък".

Според Десислава Атанасова съоръжението може да крие риск за населението, защото е спукана чашката на язовира, а мембраната – протрита.

Още по темата

За ГЕРБ е редно да бъде направена цялостна, задълбочена експертиза.

"Румен Овчаров е бил министър, когато е стартиран проектът, а Корнелия Нинова - зам.-министър. Да каже тя", призова Атанасова.

"Рецидив е - отговорните говорят за паралелна държава, вместо да дават отговор. Това са милиарди лева на данъкоплатеца", подчерта депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, който подаде сигнала заедно с Атанасова.

Левият Кирил Добрев пък призна, че не разбира от ГЕРБ срещу кого внасят сигнала за "Цанков камък".

"Стана ясно, че нямаме проблем с техническите характеристики на хидро-техническите съоръжения. По договор е ясно, че на 6-ата година язовирът трябва да се източи и да се огледа дъното. НЕК е обявило обществена поръчка за под 100 хил. лв. Представете си това огромно съоръжение и обществена поръчка за под 100 хил. лв. за пукнатини. Ремонтът на един плувен басейн е три пъти повече", обясни Добрев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Atanadova koga schte varne 26 miliona koitonis4esnsha ot sdravna kada kogato drugarkata ot gerb besche mknister na sdraveto nekadarniza e atanasova ot gerb
66
1
 
4
 
! Отговори
Бсп лява алтернатива преди 6 години
Като е имало дефекти , защо Борисов реже лентата и застрашава живота на населението с опасен язовир ?
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дуловската Деса и тя стана хидроинженер.И внесла в прокуратурата искане за проверка,превписано от същото преди 7 години,когато не са установени никакви нарушения.Накйой май иска да замаже скандала със суджуците,с НДК,с КТБ.Само наивници могат да се хванат на тия елементарни хватки.
64
4
 
4
 
! Отговори
До Киро Добрев преди 6 години
Докато защитавате кражбите, винаги ще сте вечно втори. Признайте си докато се либехме с турците допуснахме грешка, за която съжаляваме и виновните ще си понесат последствията, няма да спечелите избори, освен в ромските махали. Товачка, защо беше кандидат от Габрово, а не от родната благоевградска област, а да местните си знаят некачествения човешки материал!
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нема такава държава.
62
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този камък ще се изплати след 3 милиона години.Дотогава ще плащаме.И при комунизмза и сега безумия колкото щеш.Но нали Доган ,най -големия хидроинжинер в историята на БГ. е гушнал милионите.А по край него и други.
61
0
 
12
 
! Отговори
1 преди 6 години
Сега остава дрворисов да каже че доган-го е поръчал и идилията с Цанков камък да е пълна усеща че е пътник и вади лъжи от ръкавите си
60
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На каква дрога е Деса?
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази държава психиатри няма ли? Я да вземат да прегледат управляващите и да ги въдворят където трябва докано не сме ги погнали с гьостериците! Проскубаната гъска Деса да е с предимство.
58
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ремонт за 80 000 лв. за седем години !! При 48 000 000 субсидии за СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!! ГЕРБЕРАСЧЕТА ЗАСРАМЕТЕ СЕ !! Кражба , скандал , скандал .... кражба ..... БОЙЧО !
57
0
 
8
 
! Отговори
Naco преди 6 години
А,КТБ,"Белене", "ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ","САНИРАНЕТО",................,ЗАБРАВИХМЕ ли ги? И,ЗАЩО,другари от ГЕРБ и БСП? НАРОДЕ????
56
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Червените милионери.Борисов-милиардер.Цветанов-с 6 апартамента /минимум/.Павлова-за 2 год. с 2 мезонета за 500,000 лева в Лозенец,2 луксозни автомобила и 1 мотор. Москов-за 2 год. с 1 апартамент за 250,000 лева в идеален център на София,автомобил за 30,000 и 1,000,000 в депозити.Бъчварова-милионерка.Плевнелиев-милионер.
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Комунистите ограбихаКогато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.
54
0
 
9
 
! Отговори
Armagedon преди 6 години
До Не забравяйтеРусия е капиталистическа държава и не им дреме на управляващите я, за комунизма а още по малко за бившите комунисти в самата Русия та камо ли за тези у нас.Вече сме 2017 година а не 1917.Свери си мирогледа и не се излагай.Друг е въпросът за настоящите управляващи на БГ-тото.А че са щерки и внуци на бивши комунисти не са ти виновни руснаците а самите български избиратели.Вие слагате каруцата пред коня а после се сърдите че зобът и от едната страна и от другата.Те са от един отбор
53
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Провалилата се БСПАко срещнеш гладен Комунист-Гербер Борисов, дай му храна. Ако срещнеш жаден Комунист-Гербер Борисов, дай му вода. Ако срещнеш гол Комунист-Гербер Борисов, дай му дрехи и обувки. Но никога, никога, никога не давай власт на Комунист-Гербер Борисов, защото тогава всички ще бъдат гладни, жадни, голи и боси освен управляващия Комунист-Гербер Борисов.
52
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много точно си написал за младите ГЕРБЕРАСЧЕТА , внуците на дъртите *** !
51
8
 
8
 
! Отговори
Не забравяйте преди 6 години
Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.
50
1
 
9
 
! Отговори
СПЕТЕ ХОРА преди 6 години
НАРОДЕ СПЕТЕ СПЕТЕ СПЕТЕ МАИМУНИ ЗАСПАЛИ
49
1
 
15
 
! Отговори
info. преди 6 години
ВНИМАНИЕ! за Цанков камък приватизацийка се готви!Дали няма да е шиши?
48
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Асфалтиране на Орлов мост - 250 000 за десет дни ! Всяка година за десет километра !!!!! Бижуто на Родопите , Цанков камък ,1 000 0000 000 лв - 80 000 лв за седем години , за поддържане!Собственикът на ГЕРБ да си назначи друг хидроинженер, сегашния МУ / бивш министър на здравеопазването/ ДЕСКА не става !