Ангелкова праща 400 хил. картички на туристи, дошли у нас

Стенописи от Рилския манастир красят подаръка й
3 сеп 2017 13:35,
56
Ангелкова праща 400 хил. картички на туристи, дошли у нас
Снимка: Министерство на туризма

По инициатива на министъра на туризма Николина Ангелкова над 400 хил. картички тръгват към туристите, почиващи в България. Специалният жест цели да им благодари, че са избрали страната за дестинация на своята почивка.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на туризма.

Той е и поредната стъпка в работата на министерството при изграждане на имиджа на България, като предлагаща най-високо качество туристически продукт. Гостите, които ще получат специалната картичка, ще бъдат избрани на случаен принцип, като те ще се разпределят пропорционално в цялата страна. Очаква се картичките да бъдат изпратени в следващите дни до края на сезона.

Визията на картичката пресъздава облика на пощенската марка, посветена на "2017- Международна година на устойчивия туризъм за развитие".

Филателното издание ще е посланието на България по време на 22-рата сесия на Генералната асамблея на Световната организация по туризъм към ООН в гр. Чънду, Китай. А картичката ще изпълнява тази функция сред гостите пътували в страната. Стенописи от Рилският манастир и Тракийската и казанлъшка гробнци са изобразени на предната част на картичката. В допълнение на красивите фрагменти е специалното послание подписано лично от министъра на туризма Николина Ангелкова. То гласи: Thank you for choosing Bulgaria!, което означава "Благодаря ви, че избрахте България!“. Английският е избран, защото той е официален език на Европейския съюз и е сред най-разпространените на международно ниво. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ministur? Pishe tourism s malka bukva? Imidga se suzdava,purvo, sled tova se poddurja i podobriava...ot A do q VSICHKO TRIABVA DA SE PROMENI OT CHESTNI RABOTODATELI DO KADURNI KADRI,DOBRI USLUGI I KACHESTVO...NE KARTICHKI
24
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая некадърна г.розотия не е разбрала че туристите които идват в България идват заради ниските цени. Контингента , който посещава родината на Бай *** няма особено високи критерии, стига със социалните помощи от държавата от която идва да може да изкара две седмици с евтина пиячка и евтини ***. Евала на "умната" идея с картичките. Можеше и по едно кисело мляко да им прати, а изтрезняване.
23
3
 
28
 
! Отговори
абре жено, преди 6 години
туристите не се привличат с картички, а с хубави хотели и плажове и небетонирани морски курорти, не шумни нощни заведения и некрадливи сервитьори, чиста храна качествен алкохол. Това е министерство на мутрохотериерите и мутро дискотеките, тази жена иска чрез картичките туристите да научат как се казва министъра на нейното министерство, т.с. данаучат за нея.
22
4
 
19
 
! Отговори
! преди 6 години
Картичка по майл с логото на бисквити роден край! Както беше и логото на България за 7 000 000 лева. Чудесна идея :)
21
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не се предлага тя? Така 100% ще се върнат. Всеки ден по един автобус да я минава в името на българския туризъм. Файда?!
20
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не просто email?Защото Батко трябва да спечели от принтиране и дърва.
19
3
 
31
 
! Отговори
Нещастници преди 6 години
Картичките -цветни, а за българчетата - черно-бели учебници.ПАК ЛИ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ НЕ СТЕ НЕЩАСТНИЦИ?
18
0
 
6
 
! Отговори
0.000 преди 6 години
Otkrita kartichka li, s plik i postenska marka li, s e-mail li, s mms li, s fax li, s s.medii li?
17
2
 
8
 
! Отговори
Боко преди 6 години
Боко, ти вярваш в Бог и Библията. Питай патриарха за ОТКРОВЕНИЕТО и ще разбереш, че когато дойде времето няма да те спасят картичките.АНТИХРИСТ МРАЗИ ХРИСТИЯНИ, НО ПОВЕЧЕ МРАЗИ ПОЛИТИЦИ. В НАЧАЛОТО , ЗА ДА УГОДИ НА НАРОДА ЩЕ ТЕ ДУПИ НА ПЛОЩАДА ПРЕД ВСИЧКИ.БОКО, РОДА, КРЪВ, ПУБЛИЧНО ИЗНАСИЛВАНЕ И НАКРАЯ СМЪРТ. ТОВА Е БЪДЕЩЕТО, КОЕТО ЛЪЖЕМЕСИЯ ПОДГОТВЯ ЗА НАС. Дори сега в този момент.Когато започне войната и парите от КТБ няма да те спасят.
16
5
 
17
 
! Отговори
Иво Георгиев преди 6 години
Аз пък си мисля, че ако Ангелкова иска да впечатли и да върне туристите, посетили България, то много по-добре би било да им прати по едно пищовче първак! 100% ще се върнат с мерак! :)
15
2
 
28
 
! Отговори
1 преди 6 години
др.ангелакова праща картички,а *** ги плаща от джоба си,с чужда пита,герберите правят помен.
14
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
400 хиляди по 5 лв. в джоба на Ани = 2 000 000 бели пари за черни дни.
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А насреща ще получи полици на застрахователни компании за щети за милиони евро.
12
2
 
24
 
! Отговори
хъ преди 6 години
За колко пари е този проект?Кой плаща?
11
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благой Рагин,Ангелкова и подобни ...неадекватност,сервилност,угодничене пред мутрохотелиерите и подобни са пагубни за туризма ни.Имам познат грък хотелиер(семен хотел-цялата му рода работи там) на о.Закинтос.Никое държавно ведомство не го рекламира.Прави го сам като прилкючи сезона към средата на октомри.Пътува по изложения и се рекламира.И хотела му е пълен.А у нас специално министерство за мутрохотелиерите по планините и бетономорието.
10
0
 
12
 
! Отговори
Рим 2/2 преди 6 години
Скоро всички по.ли.тици и рода ще бъдат принудително затворени от този, който предстои да идва. Щом българите започнат да шиб***т политическия елит за стотинки отзвука ще е толкова голям, че БЪЛГАРИЯ ще се превърне в новия РИМ.Докато ГРАБИТЕЛИТЕ не почустват обичта в задните си части нещата няма да се оправят.Аз съм хрононавт.идвам от бъдещето. Казвам Ви истината. Щом АНТИХРИСТ се възкачи на трона ще има много промени и кръв. Няма да има жив български политик, който да не бъде насилилен и убит
9
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
смех ... закривай :)
8
6
 
4
 
! Отговори
Рим 1/2 преди 6 години
Едно време един римски император реши да направи публичен дом за всички римляни. Насила затвориха всички жени на префекти, министри, аристократи и т.н.Народа плащаше и се изреждаше ден и нощ. За една нощ хазната на Рим се напълни със златни монети.Спомням си много добре. Всички мислеха , че императора е луд. Не беше така. Най-после настъпи времето и българския вариянт на римския държавен вертеп. Скорл всички по.ли.тици и техните семейства и рода ще бъдат принудително затворени от този, който
7
2
 
7
 
! Отговори
Гордостта на Тара преди 6 години
Да не помислят, че ги каним на обездка?!
6
3
 
19
 
! Отговори
Аман преди 6 години
Поредната излагация на герберастите е тази посредствена коньова глава.