5 км за 30 мин. – линейка с болно дете блокирана от коли на "Тракия"

Медиците бързат към "Пирогов", но аварийната лента е запушена
63

12343 гледания   |  Още видео
Пореден абсурд на пътя заради желанието да стигнеш по-бързо. Линейка с тежко болно дете на година и половина пропътува разстоянието от 5 километра за повече от 30 минути.

Причината- неправилно спрели в аварийната лента на магистрала "Тракия" шофьори, съобщи Bulgaria ON AIR.

Две катастрофи са образували километрично задръстване. Екип на детската реанимация към "Пирогов" пътува от Бургас за София с дете в тежко състояние с вирусно заболяване.

Въпреки категоричната забрана, десетки шофьори са спрели в аварийната лента и правят пътя на линейката невъзможен. Пътните полицаи, които регулират движението, вместо да пропуснат линейката, я спират.

Защо максимата да минеш метър пред другите може да коства живота на нашите деца – разказва Виктор Борисов.


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги съм знаел, че полицаите правят обратното на това, което им е работата.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 46 "След 90-та година цяло едно поколение израсна със чалго мутренско възпитание"
Виж,че кумира на нацията е СлавитУ. Бок..лука щял да изхвърля бок...лука и слугата щял да вдига революция срещу господарите си. Човека,който направи мутренското поведение,арогантноста и простащината пример за подражание.
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На дву лентов мост в Германия имаше катастрофа и опашка от 200 коли успя да направи път на линейката качиха се на тротоара и пак дадоха път. А на магистрала имаше 20 км опашка но в аварийното платно нямаше нито една кола. Бяха много учудени ние като дръпнахме но като видяха че е само за да може дъщеря ми да пишкa ни метнаха приветливо и ни дадоха път да се върнем.
46
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Типично по руски образец! Същите сме като тях ! В нета има клипчета от Русия , където шофьори засичат бързаща линейка и посягат да бият щофьора. Не знам какъв из-род трябва да си , за да направиш такова нещо !! Хубавото е ,че в защита на линейката спират и други шофьори и наглеца го отнася яко! Има и случаи на умрели пациенти , заради отказ да се пропусне линейката .
45
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 90-та година цяло едно поколение израсна със чалго мутренско възпитание. Тези които са карали в авариината да не би да са израсли в соц времето? По соца имаше дисциплина морал и хора които спазваха законите. Тогава имаше и държава която гледаше за народа. Погледнете кои правят нарушенията и катастрофите това не сме ние 50 годишните а от 18 до 30 годишни. Изгубеното поколени в наркотиците чалгата и мутренското време!
44
3
 
15
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 1 година
Абе не мога да разбера
Нали асфалт не ядете, нали пари за бензин нямате
Какво търсите на магистралите
43
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина най-големия тарикат на света, все гледа да се направи на интерес, все гледа да се направи на много велик. А най-жалкото е че същите тези тарикати са с най-големите гайди и непрекъснато реват за щяло и нещяло, непрекъснато се изкарват жертви и все някой друг им виновен за техния собственоръчно направен батак.
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко идва от бедността на българина. Такава мизерия е,че дори в работни дни,по магистралите 3 ленти не стигат.
41
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
само дебели глоби за влизане в аварийната, 1000, 2000 лв и вземане на книжка за 3 мес!
българина е проста оФца и разбира само от пръчка !
40
1
 
26
 
! Отговори
егоцентризъм преди 1 година
Онзи ден в Пловдив наблюдавах как линейка с включена сигнализация не може да си проправи път сред колите! Никой, ама никой не отби! Що за народ станахме или винаги сме си били такива?! Не знам... но не ми харесва!
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Виновни са тези, които не дават път и мишкуват на дребно, не КАТ. Това е линейка със сирена и синя лампа, нещо неясно?
38
41
 
3
 
! Отговори
бай онзи преди 1 година
Абе, нали София не беше България, какво търчите от другия край до тука за всяко нещо? Или не ви хрантутиме с нашите данъци да си имате болници и в Бургат - най-добрият град за живеене! А по отношение на ситуацията - ами същите селски мьекащи като тръгнат да се прибират в София след почивките, е това става. Лошото е, че и цяла София вече е на същото дередже, пък накрая не сте и доволни от нея. Ако си седите откъдето сте си дошли, няма да има проблем. А сега ние бягаме в чужбина.
37
11
 
8
 
! Отговори
Червен клошар преди 1 година
Бойко Борисов е виновен, препречва умишлено пътя на линейките!
36
3
 
42
 
! Отговори
Men преди 1 година
За съжеление в България 90% от населението е неграмотно и необразовано. Важи правото на по-силния, по-нахалния. Властта не следи за спазването на законите, въпреки, че се зове "изпълнителна власт". Ако всяко нарушение е последвано от моментално наказание това няма да е така. Във всяка област е същото. Крият се данъци, осигуровки, возим се без билет, караме в аварийната лента. Нация от терикати, която все някой друг и е виновен.
35
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Катаджиите ли са виновни?
Ами тя рибата откъде се вмирисва?
Тези отгоре като се стига до ниво министър си искат за деня парсата.
Катаджията дели с колегата 50 % от взетите рушвети, другите 50 % отиват нагоре по веригата.
То заповедта да се взимат рушвети е отгоре.
В една фирма влизам да бачкам и се оказва, че трябва да се краде, за да се дели с шефовете. Всичко е организирано само трябва да се включиш. Ако не си вътре в играта няма да има растеж, ще взимаш ниска заплата и отношението ще е зле.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А защо в Бг при елементарно чукване стават километрични задръствания? Наскоро карах по "Тракия", ударили се леко три коли, изцяло преместени в аварийна лента и 20 км. задръстване. Защо?
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да има жестоки и неизбежни глоби за катаджийте, които са допуснали закона да се нарушава.
32
1
 
14
 
! Отговори
До 31 преди 1 година
Никога и никъде по света, драконовските мерки, като ги запишеш в закона не са давали и не дават резултат. Ти пишеш за някакви мерки, внушавайки, че щом се запише в закона и мярката ще се прилага винаги, което за България е очевидна лъжа. Защо спрямо тези в аварийната КАТ не са приложили сегашната мярка записана в закона, та ти искаш друга, която КАТ пак да не прилага?! После ще искаш още по-страшни мерки в закона, които КАТ пак няма да прилага и така до безкрая, защото не виждаш важното.
31
2
 
24
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Виновникът очевидно е КАТ, който не си върши работата. Дали шофьорите са в аварийната или не зависи само и единсвено от КАТ, както и за почти всички други нарушения.
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да ни вземат книжките и повече никой няма да кара в аварийната.