Кали недоволна: Задържането на сина ми е полицейски рекет!

Певицата негодува, че законът не е еднакъв за всички
92

Фолкпевицата Кали продължава с медийните атаки към органите на реда, след като нейният син бе задържан и глобен, защото е бил навън в късен час.

"Абсолютно неправомерно са задържала сина ми и неговия приятел, тъй като те са били с придружител на 18 години. В този казус се чувствам дискриминирана", настоя певицата Кали пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Припомняме, че най-големият ѝ син Георги бе арестуван, защото е бил навън след 22:00 часа. След този час той е пътувал в кола с още три момчета. Всички са задържани от полицаите и откарани в 4-то РПУ, където са им съставени актове. На Георги е наложена глоба от 300 лева, след което е бил освободен.

Още по темата

"Не са извършили никакво нарушение. Те са извършили нарушение, защото са го задържали и обискирали. Неща, които могат да повлият на психиката на подрастващо момче. Може да те вкара в стрес и да промени поведението ти в обществена среда", обясни Кали.

Според нея случката може да се разглежда като полицейски рекет. По думите ѝ някои искат лесно да си изкарват парите и спират хора на случаен принцип.

"Я да ги видим тези. Аууу, ти нямаш 18 години, я дай 300 лева. Не им ли стигат парите от данъците, че почнаха да ни глобяват? Полицейският рекет се реализира, защото трябва да се събират пари", убедена е певицата.

"Моето негодувание срещу система се състои в това, че законът не е еднакъв за всички. Не срещу тези, които случайно сме хванали, а да оставяме да се вършат безредици от незадържаните по морето, които се напиват, взимат наркотици...", каза още майката на Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: арестКалиполицияМВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
18
 
2
 
! Отговори
аз там преди 6 години
И щото е чалгаджийка и имала три деца от трима мъже.Ами на вашето дете като се случи и ви праснат 300 лева. Или си ги прибирате в 10.
20
2
 
20
 
! Отговори
коментар за Кали преди 6 години
Еманация на простотата и елементарността. Изтъкана от нишките на деградацията и социалния разкол това елементарно момиче мисли себе си и семейството си за извицени високо над закона.Последния път когато я срещах в ефир разправяше как в къщи ходи чисто голя пред децата си и това било супер правилен подход..
19
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая па опищя света.И без това синът и е един глезен... На мама детето.Голямата работа. Какво толкова е станало? И мен са ме проверявали по нощите полицаи в София в центъра. Това проблем ли е?
18
0
 
11
 
! Отговори
Гарунчо преди 6 години
Всички наши закони са ментата, както и депутатите де!
17
11
 
8
 
! Отговори
аз там преди 6 години
Въпросът който тя поставя е в имитацията на дейност от полицията - детето ти навън след 10 часа, забравил си да пуснеш фаровете. И това се представя като статистика нарушители и т.н. Това е лесно и доходно. Същевременно там където трябва да присъства властта то я няма или се представлява от оня картечар в Стрелча.
16
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От МВР си оставят децата по цяла нощ навън зощото всеки се познава със всеки и несмее да глоби дете на колега.
15
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
300 кинта не е малко пара :Dаз с толкова мога да си наема 10 *** за по 1 час :D
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абе тая уж богата пък мрънка, явно е заради 300 лв.ако бяха 30 лв, нямаше и да чуем за тая история.
13
3
 
13
 
! Отговори
anon преди 6 години
Не е полицейски рекет. Това е показна акция поръчана от Сорос с цел да покаже че закона се прилага еднакво за всички.Тази съвсем изкука.
12
1
 
31
 
! Отговори
Джурналист преди 6 години
Ха, значи като не се спазват законите - лошо, а като се спазват - още по-лошо. Харесва й да живее в разграден двор, но като й нарушат правата - защо не си вършат работата....
11
1
 
16
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Уууу...нашта система - 4-4-2
10
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
типично по български, вместо да се засрами, че незнае къде ходи детето и по нощите, почва да се кара, че са го прибрали полицаите, както е по закон!!!!
9
2
 
37
 
! Отговори
bonto преди 6 години
Ох пак даваме гласност на някакви ненормални девойки. А като е виждала хора взимащи наркотици защо не се е обадила на полицията? Или защото те са си платили входа на концертчето и ли?А за качеството на новината няма, какво да коментирам.
8
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля, че законо трябва да се промени.Този вечерен час е смешен.Едно време седяхме по нощите и не ни глобяваха.
7
2
 
41
 
! Отговори
xax преди 6 години
На някой нещо като не му е угодно се хваща или за данъците или за корупцията. Недай си Боже да запише сина си в някой скъп университет, ще иска само шестици заради големите такси, които плаща.
6
2
 
45
 
! Отговори
Hahaha преди 6 години
Това ако е "новина" докъде я докарахме- на някаква "певица" сина й задържали след 22 часа....лелеле ххаха
5
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така де,законът е за другите!На който родителите пеят чалга са освободени от неговото спазване!накърняват нежните им душички!От къдя на къдя!
4
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е новият морал на кърмачките то мола, дошли от село.Поверявате детето си на някакъв 18 годишен, който да го развежда след 22 часа през нощта по разни наркомански и педофилски сборища и нямате грижа като родител.Бил е с 18 годишен. Точка. Образцова майка.
3
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кали грозно прекалява. Време е да проумее, че не е права. Правилата са за всички, тя не е над закона. Факт е, че нейното непълнолетно дете, за което тя носи отговорност, е било без контрол от възрастен навън по нощите, а колата, в която е пътувало, е спряна с причина. Ама явно глада е голям, щом тия 300 лева са й такъв проблем. Навсякъде по света щеше да има значително по-сериозни проблеми и децата й в този момент да са под закрила от НЕЯ
2
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кали,ако живееше в Америка,щеше да си платиш глобата като поп,а след това да се погрижиш синчето ти да спазва закона,ако не иска мама пак да я глобяват.А че закона не е еднакъв за всички,това го знаем.Например за властта и мутрите закони няма.Но какво да правим,като живеем в такава държава.