Корнелия Нинова пострада при верижна катастрофа в София

Соцлидерката е прегледана в болница, наранен е вратът й
Обновена: 12 сеп 2017 15:21 | 12 сеп 2017 15:18, Веселина Йорданова
242
Корнелия Нинова пострада при верижна катастрофа в София
Снимка: БТА, архив

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е пострадала при катастрофа на кръстовище в София.

По първоначална информация автомобилът на Нинова е бил спрял на светофар, а зад него е имало такси.

В този момент друг автомобил се удря в таксито, а то – в служебната кола на лидера на БСП, съобщава bTV по информация от "Позитано" 20.

Нинова е прегледана в болница. От камшичния удар е пострадал вратът й, но не е сериозно.

Към момента от МВР не са коментирали катастрофата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В едно Герб и Корни бяха заедно - срещу възможността Мая да стане Президент! Корни ясно - женска завист. Гербавите още далеч преди изборите са пожелали Цечка, но са преценили, че колкото и да изпiдерастен родният избирател, все пак Мая изглежда като фиданка пред Жан Валжан.... и я направиха омбудсман в 9 глуха, където тя си пасна много отлично. Но изтървахме да имаме блестяща президенка!
166
13
 
20
 
! Отговори
ТОВА Е АТЕНТАТ преди 6 години
ТОВА Е АТЕНТАТ, 100!% БОКО МУТРАТА Е ГОТОВ ДА ЗАПАЛИ ДЪРЖАВАТА ЗАРАДИ ЗАКОНА ЗА КОРУПЦИЯТА НА БСП, ЗАЩОТО ПОД УДАРА ПРЪВ ЩЕ МИНЕ БОКО КРИМИНАЛА, ПРЕМИЕР *** МУТРИСТАН. СТАВА СЛЕД КАТО НИНОВА ЗАПОЗНАВА ЧУЖДИТЕ ДИПЛОМАТИ СЪС ЗАКОНА ЗА БОРБА С КОРУПЦИЯТА. ПРЕДИ ГОДИНИ МУТРАТА Й ПРАТИ КУЧЕ, СЕГА КАТАСТРОФА. УБИ МИШО БИРАТА, ЦВЯТКО ЦВЕТКОВ, ВАНЬО ТАНОВ. НЕИЗВЕСТНО КАК СИ ОТИДЕ БАТЕТО, ВЛЕЗЕ ЗДРАВ В БОЛНИЦАТА, А ИЗЛЕЗЕ С КРАКАТА НАПРЕД. ТОЙ КАЗА, ЧЕ ТИКВАТА НЕ СТАВАЛ ЗА НИЩО, ОСВЕН ЗА ПАЗВАНТ
165
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
симитлийскио кмет бояджия ми изглежда да се е поболял,ама никой дума не обелва
164
4
 
9
 
! Отговори
води ни Партийо преди 6 години
Корни си прехапала езика по асфалта на червено, троловете пак тяхното си каканижат - не ползвали вече Работническо дело на осминки и не се редели на опашки за маслини, но нямало кой да им дава указания по петилетки за ТКЗС и да ги подкарва бригада Завод за зелеви консерви, че да им сипят канче супа в стола.
163
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марксовия комунизъм основан на еволюция и научно технически прогрес едва сега започва. Кога е интернационализмът - тогава, когато се бяхме заградили с 3 реда бодлива тел или сега когато сме в общност без граници.Принципът На всекиго според потребностите без да си работил все повече се утвърждава. Вижте как се раздават пари на многодетни етноси, на бежанци, на хора без ден трудов стаж пенсии, саниране, здравеопазване, образование, суджук без пари......Цъфтеж отвсякъде!
162
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми, като не разбира от дума...
161
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А като е толкова хубаво при евротлантизма защо 3 милиона българи мият улиците и слугуват на запад, и мизерстват броят всеки цент и купуавт само на промоция за да могат да пратят някое евро на близките си в България които са без работа. Защо не се приберат в България при евроатлантизма да работят в родината и да взимат големи евроатлантически заплати.
160
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, 175, хубавите плодове като праскови и черешки са капризни, искат много грижи. Виж, тиквите не искат много - само благодатен *** и си растат на воля. Така е и с кротките сърнички, които загиват като комунизма, а дивите прасета и хищниците ги изяждат. Троскота и айръка не щат хич грижи! Напротив!
159
1
 
4
 
! Отговори
DJAC преди 6 години
Преди години,куче по гърба я ухапа и цяла седмица се коментира.И сега ли така ще бъде?
158
1
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 6 години
БОКО , ....НЕ Е ГОЦЕ , ДРАГИ ,174....ОБЪРКАЛ СИ РЕЙСА....ХА,ХА,ХАААААААААА
157
1
 
7
 
! Отговори
Стършел преди 6 години
Тоалетна хартия нямаше, но имаше в изобилие Работническо дело, Отечествен фронт, Народна младеж, Кооперативно село, Ехо........
156
8
 
6
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Да попитам *** тук,като беше толкова хубаво през комунизма защо се срина ...кажете де...Защо капиталистите не дойдоха при нас а ние отидохме при тях.Защото Комунизма нямаше бъдеще...във всички аспекти...Гледахме как живеят и какви блага произвежда и ни капеха очите по Корекомите...Много малки са ви били мечтите... мечти на мишоци.....
155
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се на Корнелия.Сина и е в чужбина,добре печели.Да се маха от тая *** държава и да си живее на спокойствие в чужбина.Я Бокова има 2 апартамента в Ню Йорк,един в Лондон и един в Париж.Без заеми,моля ти се.
154
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
155 и 162 са цитати от Боян Болгар !
153
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България нищо не е случайно. Питайте ЦвЦв.
152
4
 
9
 
! Отговори
ЛЮЛИНЕЦ преди 6 години
ЗАДРЪСТВАНЕ ПО ПЪТЯ ЗА БАНКЯ , НЕМА!БОКО СИ КАРА САМ КОЛАТА!КОРНЕЛИЯ СИ Е ИЗВИЛА ВРАТА ЗА ДА ГЛЕДА , ДАЛИ НАЙ-ПОСЛЕ НЕ ИДЕ БОКО СЪС САЛАМА!!!
151
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При буржоазията пък имахме 5 фалита и най малко 3 доказани национални катастрофи! Иначе цар Фердинанд е имал тоалетна хартия.Народа ходел по трънките край селото.
150
0
 
7
 
! Отговори
баси преди 6 години
Сега приемат престъпни закони Закон за.вечни концесии, а ако наемеш имот за 10 г.да го придобиеш от собственика по давност,моля ти се....защото нотариуси и агенция по вписвания не са задължени да представят скици за имотите.
149
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представете си как има парламентарен контрол и министъра обяснява на Нинджата от трибуната, че ПТП намаляват.Тя понеже не може да си завърти врата го гледа накриво!
148
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 163Да, горда и непоклатима беше България до 1989. Само с три фалита.