Новините DNES: Крачим към Шенген под заплахата от Русия

Най-важните новини от деня
Обновена: 13 сеп 2017 17:08 | 13 сеп 2017 17:07, Александър Попов
33

Заплаха ли е Русия за сигурността ни?

България и Румъния в Шенген. Веднага!

Полицаите пак на протест - за пари. От МВР: Няма как!

Жестоко убийство на българка и детето й в Германия

Новият iPhone X - промените са радикални!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква заплаха са за нас руснаците.Заплаха са политиците минали на власт през последните 27г.Изпокрадоха,приватизираха,усвояваха,присвояваха,плячкосваха,грабеха.Мутри,политици,олигарси,милионери милиардери.Това е България.45 години ни бяха виновни Запада и американците.Сега 27г.са ни виновни руснаците
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То бива елементарен планктон,ама булгаристанският минава всякакви граници!Абе,ОФФци,колко пъти ви пущаха тази хапка,колко пъти кълвяхте,като дезинтерийни пилци и колко пъти си оставахте с курешките в курника?!Може ли да сте толкова елементарни,че пак квичите от възторг,как ще ставате уроспийци?!Егати елементарната плява!
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква заплаха, бе мушмули? И точно с какво ни заплашва Русия? С анексия ли? По-добре тя, отколкото Турция
21
3
 
5
 
! Отговори
zaplaha преди 6 години
глупостта е обхванала цялата "държава", която на практика е от 4 човека/от управляващата върхушка/,ако ние ги определяме като заплаха, те също трябва да ни дефинират като такива и рано или късно ще досетят, достъчно е само да спрат да изнасят към тяхна територия отработеното ядрено гориво от Козлодуй и нещата за две седмици ще си дойдат на място, тоест глупостта ще излезе на повърхността
20
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква заплаха бе, от каква Русия?!?Не ви ли омръзна да пишете глупости в този сайт?В България се развива ислямизъм, турски сили турцизират ***. Нарязахте оръжията, защото не били по стандартите на НАТО, организирахте разни бази, насочени срещу Русия, за да ни превърнете в мишени...И хоп - заплахата от Русия?!?А от Турция, а от НАТО, а от вредните и отровни храни?, а от всесилната организирана престъпност?...
19
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Абсолютно същото може да се каже и за САЩ !
18
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да , Русия винаги е "ЗАПЛАХА " за хората ,защото не ги смята за " хора" .Иска да влияе на териториите , а хората -бог да ги прости .
17
1
 
16
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Тате ми обеща да ми купи колело, ама... другия път!И ГЕРБ ни обещава Шенген, ама... и него другия път!Докато има "Наглите" и "Поничките" и "Палачинките" и "Кифличките", както и шведски туристи ритащи хора в главите разхождащи се на свобода, Шенген ще видим през крив макарон!
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 119 Ей фабрика за лайййна да се разкарваш от Родината миМи в твоята родина Индия, българите ходят само като туристи. Не се притеснявай - културата и манталитета са си ваши, на нас не ни трябват !
15
2
 
17
 
! Отговори
Божурова преди 6 години
Не харесвам гербери... :-)
14
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия е нашата опора.Това е един голям пазар за нас.Ще се възтанови селското стопанство и земеделието.Ще се развият селата.Филип Димитров -унищожителя на селкото стопанство в БГ., и Иван Костов -варварина, унищожил икономиката на страната ни.Народен съд за предателите.
13
19
 
8
 
! Отговори
помнещ преди 6 години
До Анонимен 5 : "Мисоля, че това е и един хитър ход да ни прехвърлят безпрепятсвено "гости" за заселване!" (цитат)Те "гостите вече са тук. Не си ли ходил по Черноморието. Аз съм от Варна малко араби съм виждал, но не мога да се размина от нахални руснаци които с помощта на тукашните си блюдолизци успяват да се заселят и вече имат около 500 000 жилища. В Поморие вече претендират за училища и работа с предимство. Няма край руското нахалство, но те не са виновни а тукашните ***.
12
2
 
20
 
! Отговори
Рангелов преди 6 години
Мислих, че живеем в демократична държава, в която би трябвало да има свобода на словото??? Защо ми изтривате коментарите, когато защитавам България и българите???
11
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
9 Ей фабрика за лайййна да се разкарваш от Родината ми
10
2
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Тролят, тролят тролят безчет,в полза пак на сектата ГЕРБ.Ти Бойковист тук стани,и живата си уреди !!
9
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4 А на вас пишман атлантиците. трябваше да ви премерят диаметъра на халките преди да ни набутат в еврейския съюз без референдум.
8
10
 
16
 
! Отговори
Real AK преди 6 години
То "у нас" си е вече 30 години "Ченген". Как ще ни прехвърлят в "Шенген"?! Имат ли си представа изобщо какво ще се получи? Самото приемане в ЕС беше в известен смисъл шоково за част от населението. Тези, които се нагушиха през "Прехода" са о.к., но останалите? Редовите пенсионери и безработни например са на практика закрепостени - имат средства само за преживяване - дори на море не могат да отидат. Та за какъв Шенген говорим, без "Нов обществен договор"?!?
7
10
 
14
 
! Отговори
Онзи преди 6 години
Този 'шенген' е основно да ни натресат еврото . Заплаха от Русия, Марс , буля Митровица- приказки за пред блога. А батьо, най-много обича , да се изпъне пред ТВ-то и да каже: Така е в Европа, така ще е и при нас ,Спазваме европейските директиви, Европа каза и т.н и т.н.
6
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мда, да ни приемат в Шенген, че да може по-лесно да ни пращат арабески...
5
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички съюзи и организации, в които сме влезнали са се разпаднали! Тоя път Шенгеня действа, обаче изпреварващо! Мисоля, че това е и един хитър ход да ни прехвърлят безпрепятсвено "гости" за заселване! Стана въпрос за това като беше голямата вълна, ама се замълча.... ...щото иначе... .санкции!