Новините DNES: Трус, пепел и мрак за САЩ, а Русия – обичаме я!

Вижте най-важните новини от деня до този момент
Обновена: 14 сеп 2017 16:25 | 14 сеп 2017 16:22, Александър Попов
54

Бащата на отвлечения Адриан проговори

Отново трус край Перник

Заплаха ли? Русия е един необикновен съсед...

Ким Чен Ун се закани на САЩ и Япония

Кръстовден е! Народът е казал: Идва есента!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
3
 
! Отговори
Кръстева преди 6 години
До сащ супер сила ХихихАз не съм едно с руснаците, обичащи Путин, и с държавата Русия, която ограбва народа си и го убива, репресира и мачка. *** такъв.
39
8
 
8
 
! Отговори
сащ супер сила Хихих преди 6 години
Даже незная дали има десетина русофоби - (объркани хора). Едни същи срещу заплащане плюват по братска Русия. Вече и най заблудените го разбраха.Ние Русите и Българите сме си едно. Да е ясно на агентите на Сатаната сащ.ТАКА Е БИЛО И ТАКА ЩЕ БЪДЕ .
38
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н Попов като обича Русия, нека емигрира там. Защо седи в лошия ЕС, не мога да разбера...
37
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да не харесваме Русия, разби зверилника наречен ИД.Създаден от мосад и сащ, но нашите платени и заблудени гейевроатлантици с една гънка в мозъка няма как да го разберат.сащ крадеца винаки вика дръжте крадеца.Северна Кореря не е излязла и сантиметър от своята територия, но те са опасни за света, понеже не искат да бъдат демократизирани.Ах колко сте жалки същества Шоп, СатаНато и други такива ***, дано не се повтори сценария със Сърбия.Защото каквото ще става ще започне от балканите
36
12
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До Анонимен Слушай бе, дурак, когато говоря за артилерия и Владивосток, имам предвид главния калибър на корабната артилерия. И не съм русофоб, а просто мразя безплатно Московския циганат.
35
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СатаНАТО от тебе нищо не става.*** да си подмиеш вонящия ***
34
7
 
4
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
Сериозно ли вярвате, че има нормален немец, който ще влезе във военен съюз с руснаците? Между другото, оригинала на перефразата на Аксаков е : "това, което е хубаво за немеца, за руснака е смърт"Те се мразят от времето на Тевтонския орден, поне 800 години.
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СатаНАТОНаблюдавам те, май ще вземеш приза "Най-тып русофоб във форума". И графоман, другите са по-кратки! *** падла, наясно ли ти е разстоянието между Япония и Владивосток? А немците може да не слушат Кобзон, но ще метат и лъскат около паметника в Трептов през цялото хилядолетие!
32
3
 
9
 
! Отговори
До №29 преди 6 години
"Абе 26, къф съюзник е Турция."Не знам Турция на кого е съюзник, но вече плати на Русия първата вноска за 4 дивизиона С-400. Намекът е ясен. А Путин е гениален!
31
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкции до дупка за руската *** и изолиране в Сибир !
30
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да живее Ким и С.К.Да живее Русия.
29
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29 Не пиши глупости и по теми за които грам не си наясно,левент.
28
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе 26, къф съюзник е Турция. Те в момента заради Кюрдите и Гюлен не могат да се гледат със Сащ, къф съюзник е Германия? Тя е протекторат на Сащ с подписан за това стогодишен договор до 2049 година. Япония - глупости. Там има проамериканско марионетно правителство, което гък не смее да им каже. Всичко това дето си го написал са глупости на търкалета, за да си вземеш мизерните центове. Нито обща култура имате, нито възпитание. Ругаете по форумите като каруцари. Никой не ви обръща фнимание.
27
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б"си лудия плондер, обрича народа си на глад и мизерия за един мавзолей.
26
11
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
До ppetrov66 Мислиш, че немците си умират да са в съюз с Путин ли? Мислиш ли, че на истинските, нормални и мислещи немци не им се иска да разорат *** с танкове и авиация? Мислиш че им се слушат просташки частушки и им се гледа Йосиф Кобзон ли? Или на японците не им се иска да млатят с тежката артилерия по Владивосток?
25
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ppetrov66Кое е смешно бе клоун ? Съюзниците на Руската мизерия са Сирия и Иран.Все мюсюлмански недоразвити държави.От друга страна ,съюзниците на САЩ са най-силните и развити страни в света.Това са -Великобритания,Франция,Канада,Израел,Южна Корея,Япония,Tурция,Испания,Австралия,Германия ,както и всички останали държави от НАТО.Руснаците са изолирани от целия свят буквално,както икономически така и военно.
24
9
 
23
 
! Отговори
ppetrov66 преди 6 години
До АнонименСъюзниците на САЩ са Япония, Германия и ЕС, Южна Корея, Австралия, Новаза Заландия, Канада...Япония Германия и ЕС са окупирани територии от САЩ не са съюзници.А останалите са толко смешни че няма кво да ги коментирам
23
9
 
12
 
! Отговори
преди 6 години
Тези гладници от СК на какво разчитат, не знам? Щели това, онова, Америка да загине. И протягат гладна ръчичка към Путин, дано се смили и убеди Бай Дончо да не ти затрива. Наш Бай *** от Банкя иска да ни направи оФце като неговите, ама като чета днес как един сенатор го предупреждава, че ако не се раздели със Шиши и Цацата, ще падне от столчето.
22
31
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕДИНСТЕВНО МЕНТАЛНО УВРЕДЕНИ МОГАТ ДА ОБИЧАТ РУСИЯ.
21
13
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 21При първата ракета на която качат ядрена глава и литне. ..СК ще стане черен кратер . Заредени ядрени самолети , подводници и кораби са около СК. Сателитите денонощно наблюдават , какво прави СК армия. Няма мърдане . Ще го поемат голям тея плъхове.