Радикалният ислям навлиза в ромските ни махали

Ромски лидер: Забраната за бурки не се спазва в Пазарджик
20 сеп 2017 19:20, Анисия Иванова
47
Радикалният ислям навлиза в ромските ни махали
Архив: Булфото

Трябва да се вземат мерки в София и в цялата страна, имаме информация, че навлиза радикалният ислям в ромските махали. Това заяви на пресконференция Петко Асенов, председател на Националния център за развитие на ромите в България.

Асенов допълни още, че ще поиска проверка защо деца от Бургаско се извозват до различни места и на какво ги обучават там, кой им дава пари, дрехи и храна.

Той заяви още, че ще предложи на Министерския съвет да се създадат комитети по сигурността в ромските махали.

Според Асенов службите трябва да знаят какво се случва в държавата и да вземат мерки. Той добави, че от ДАНС и ГДБОП са звъняли да го питат дали се разпространява радикален ислям в ромските махали.

Петко Асенов сигнализира още, че забраната за бурки не се спазва в Пазарджик, където той е бил на посещение преди месец и половина.

Директорът на Националния център за развитие на ромите каза също, че до края на годината 200 млн. евро ще дойдат в България по норвежка програма за помощ на ромския етнос.

"Испански инвестиционен фонд също чрез средства ще помогне за създаване на къщички за ромите у нас", допълни Асенов, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
18
 
! Отговори
sd преди 6 години
А бре и без това май са си радикални. Сигански цирк. Защо ми се струва , че все не са виновни и са оправдани каквото и да правят.
32
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли български институции, които да защитят България?
31
1
 
28
 
! Отговори
;) преди 6 години
О, няма нужда. Щом Норвегия и Испания са толкова загрижени, и искат да помогнат на етноса, вместо да строим къщички в корумпирана България, да им пратим направо 20000 римлянина. Да си ги отглеждат, направете информационни листовки с тези пари, обяснете на ромите, че това са много пари, дошли с любов от Норвегия за тях и да идат там да открият пълното щастие.
30
1
 
30
 
! Отговори
харуела преди 6 години
.Стига подтискане на българите, България на българите.
29
0
 
37
 
! Отговори
месара преди 6 години
щом има аванта *** е готов на всичко , да видим кога ще станат будисти или кришнари :)
28
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бедните вярват в Бог богатите вярват в парите....
27
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази гнъс по-рано бяха евангелисти. Сега - правоверни мюсюлмани. Кой ще даде повече?Наддаването продължава!
26
0
 
36
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Ами така е при демокрацията - диващината и примитивизмът цъфтят и връзват, не е като при комунизма! Да живее демокрацията!
25
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ислям = Подчинение ! Но дали е на БОГ? Всички сте РОБИ и МАРИОНЕТКИ. Всичко е ВЛАСТ и ПАРИ. Кога ще го разберете?
24
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите знаем кво е ислям, с добро който го приел-приел. Силом и с пари само ***...
23
4
 
17
 
! Отговори
poneje преди 6 години
dali da ti kaja che se okazahme ===nqma da obijdam nikoi no tova e nai strashnotozashtoto se verbuvat negramotni hora da varshat chernata rabota na belite vojdovea kolko beli $suprugi& sadeistvat na tova nai strashno proklqtie na 21 vektaka che ne mi se pravi i ne lai poveche po forumite *** neprokopsan poislqmchen da se pravish na mnogo velik shtoto mnogo vajno che si se pahnal nqkude sitova koeto naistina pravish sa prestupleniq sreshtu chovechestvoto i pogazvash vsichki kulturni i pa
22
43
 
24
 
! Отговори
La illahe illa llah преди 6 години
Ислямът ще излезе от махалите и ще се разпространи и сред българите. Накрая всички намират правия път, биизнилях. Ако някой иска да приеме правата вяра нека пише тук. Ще предоставя материали и насоки да осмислите смисълът на живота.
21
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той добави, че от ДАНС и ГДБОП са звъняли да го питат дали се разпространява радикален ислям в ромските махали. Още едно доказателство,че в ДАНС работят некадърници. При над 20г. параноя за т.н. доносници на ДС ДАНС още дълги години ще пита за различни неща, вместо да ги знае и им се противопоставя.Това е неизбежно, но е за сметка на всички нас.
20
1
 
47
 
! Отговори
men преди 6 години
а така. на батя терорягите. да гръмнат още две три измислени бомби по иропата и да ги почваме без обяснения. а като почне реконкистата че ги пратим у мала азия да видят бай арапин ко ги праи като почнат да крадат.
19
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"200 млн. евро ще дойдат в България по норвежка програма за помощ на ромския етнос"Народ, когото отъждествявах с Нансен, Амундсен, Григ, сега свървам с Брайвик и Столтенберг! Съжалявам! Съжалявам ги! Да си вземат от нас този етнос и да си го отглеждат с любов! Всичките да вземат! Ще работят здраво, ще ловят риба, ще секат гора, ще създават нови работни места - в полицията, бърза помощ...А на шпаньолците такива ще им напомнят за Мадридската гара!
18
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
през последните 30 години много ловци на души и лъжепророци плъзнаха, но засега само сциентолозите, мормоните и корейските разни секти не успяха да вербуват ромите, може би защото събират вноски, а не дават пари за носене на атрибути
17
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде на бас, че никой нищо няма да направи по въпроса. Ще си дрънкаме така по сайтовете още няколко години, докато една част от държавата се радикализира и накрая положението ще излезе извън контрол, тея ще си обяват референдум за нова ислямска държава на нашата територия! А относно кой им плаща се обърнете към Сауди, Фащ и Израел. Главните спонсори на уахабитите и радикалните отре.пки.
16
1
 
80
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Никой не дава пукната пара за развъждане на белите и образовани хора. Всички обаче се надпреварват да развъждат ***. Това е планът и той се изпълнява с пълна сила!
15
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От мангo джери не става нищо. Даже радикален ислямист. Свикнал е само да получава на готово. И понеже е *** не знае, че ония пари за нищо не дават, скоро ще започнат и да искат нещо в замяна.
14
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
200 млн. евро... за тези?... къщички ще им строяли... а българите се топят... явно норвежците давал мило и драго, тоя етнос да не мигрира на там...предлагам да купим билети на мургавели.те и да ги изпратим в норвегия