Присъдата на Сундберг – като още един ритник, но душевен

Според пострадалата санкцията на шведа е "абсолютно неадекватна"
Обновена: 27 сеп 2017 09:18 | 27 сеп 2017 08:52,
141

 Камериерката, която беше изритана в главата от шведа Ралф Сундберг в хотел в Слънчев бряг, е изключително възмутена от решението на съда туристът да се отърве само с парична санкция от 4500 лева.

"Физическата болка беше много силна, даже още ме боли. Бях на косъм от смъртта! Възмущението е огромно. Нашата държава отново показа лош имидж пред ЕС и съда. Всичко е свързано с ужасна корупция в съдебната система в България", настоя Диана Петкова пред Bulgaria ON AIR.

Пострадалата жена сподели, че в началото на делото е очаквала по-сериозна присъда, но след това по думите ѝ всичко ѝ е станало ясно.

"Все едно пак ме е ритнал, но не физически, а душевно този път", така Диана Петкова формулира чувствата си след произнасянето на присъдата.

Още по темата

"Българският съд е много зле. Знам и за по-драстични случаи, които завършват несправедливо за потърпевшите", посочи тя и обяви, че ще търси възмездието по друг начин и на други места.

Диана Петкова е категорична, че сумата от 4500 лева няма как да изтрие обидата и срама от случилото се. Не се е виждала повече с шведа и не желае да разговаря с него.

"Няма място за илюзии! В момента се възстановявам, но стресът остава за цял живот", каза още тя и отсече, че не вярва нападателят ѝ да се разкайва за случилото се.

"Това е театър, който е предварително подготвен", убедена е Диана.

Жената харесва професията си и ще се върне отново на работа като камериерка, но подчерта, че този път ще внимава много с избора на хотела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
20
 
! Отговори
Реалистът 2 преди 6 години
..... Точно поради тази причина Алеко Константинов е вероятно най - великият Български писател ..... Защото изключително добре е осъзнал и разбрал БЪЛГАРСКАТА СЪЩНОСТ и е написал - "БАЙ ***" и "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ" ...... И от тогава да сме мръднали дори йота напред , а ?!?! ... Същите сме си ! ... Затова сме и на това "дередже" и НИКОГА ... АМА НАИСТИНА .... НИКОГА НЯМА ДА МРЪДНЕМ НАПРЕД И ДА СЕ "ОПРАВИМ" !!! .......
8
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведите поне са хора...
7
8
 
15
 
! Отговори
Реалистът преди 6 години
... Ало , Българи ... Та вие нещо друго ли сте очаквали от нашенски Правораздавателен орган ?!?! ... Те направо много добре , че са му взели някакви пари ... а НЕ са го пуснали за каса бира и тарелка шведски кебапчета :) ... А на изпроводяк може да му "цункат" и беличките Шведски задни части и догодина отново да го поканят в някой Черноморски хотел с бонус - ПО НЕГОВ ИЗБОР ДА РИТНЕ В ГЛАВАТА ПРОИЗВОЛНА БЪЛГАРСКА СЛУЖИТЕЛКА В СЪЩИЯ ХОТЕЛ !!! ..... КАКВО ИСКАТЕ ОТ БАЙ *** БАЛКАНСКИ , ХОРА ?!?! ..
6
9
 
22
 
! Отговори
футболист преди 6 години
Абе, кой е тоя съдия, дето е издал тая "присъда", че имам тука едни излишни 4500лв.
5
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Присъдата е неадекватна. Да ритнеш 60 годишен човек в главата си е опит за убийство. Пожелавам на всички, съгласили се и издали и настоявали за тая или по - лека присъда като станат на по 60 някой пиян швед да ги ритне в главата. Тоя трябваше да го съдят за опит за убийство.
4
10
 
29
 
! Отговори
погнусен преди 6 години
В т.нар. "българска" "право"раздавателна система се въдят на гнусните морални чудовища.
3
11
 
27
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Чета по- долу някакви.. не знам как да ги нарека да не ми цензурират коментара.. но да кажем писания на някакви анадолски ***- крала била, предлагала му се била жената.. глупости на търкалета.А беше ЕЛЕМЕНТАРНО да му сложат адекватна присъда- просто трябваше да вземат присъдата на онзи римлянин от берлинското метро и да "наградят" и този "'юнак" със същата.
2
12
 
28
 
! Отговори
толерантен преди 6 години
И в този случай, съдиите са с по-тежка вина от "осъдените" от тях престъпници. Съдиите трябва да бъдат разследвани и съдени за толериране на престъпността и създаване на криминогенни условия в България.
1
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много се краде в българските хотели. Последно преди 3 години в Несебър ми откраданаха от стаята 3 500 лв и 2 златни пръстена.