На бензиностанция: Загасиха цигара на пернишки гъзар с пожарогасител

Вбесен служител даде незабравим урок на нехайник
4 окт 2017 07:12,
155


Култова случка се разигра на столична бензиностанция. Във видеоклип, който бе качен в Youtube и Фейсбук и предизвика вълна от яростни коментари, главно действащо лице е младеж, който излиза от автомобил с пернишка регистрация, спрял до колонката за зареждане на гориво и застава до него пушейки невъзмутимо цигара, отбелязва "Монитор".

Това обаче очевидно вбесява служител в бензиностанцията, който без да си поплюва и да оронва дори дума грабва пожарогасител и го изпразва върху младежа, преди нехайството му да доведе до евентуален взрив, който би погубил десетките хора около него. 

На видеото, озаглавено на "На бензиностанция не се пуши" се вижда как освен получилият запомнящ се урок стъписан нехайник, побелели от бензиностанцията си тръгват и приятелите му, намиращи се край него.

"Браво на човека! Така се прави. Аман от тия селски тарикатчета ... Малко му беше пожарогасителя на тоя", гласят част от коментарите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
26
 
! Отговори
KK преди 6 години
До ТЦТЦАко те бях видял да пушиш, неможеш си представи кви големи щеше да вземеш....и ще ти претопя *** на колела на място, берем изкараш повече от желязото
68
1
 
27
 
! Отговори
Младен преди 6 години
До ТЦТЦ!По израза още повече ще превъртим мога да се обзаложа, че ти, ТЦТЦ, си *** пернишки ***, който напълно си заслужава злобната, омразна и агресивна съдба на беден тарикат в бедната си държава. Да си честит и да са честити всичките такива като тебе, които заслужават единствено един брутално здрав пердах, защото това е единственото от което един *** може да разбира бой!
67
1
 
28
 
! Отговори
baysando преди 6 години
Вижда се добре че е предупредено лекенцето. Даже казва нещо от типа на -айде ела де!-
66
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТЦТЦПитекантроп, живота ти не струва колкото на един бройлер ! Държавата е пълна с *** като тебе и това и е трагедията !
65
1
 
62
 
! Отговори
Инспекция БТ преди 6 години
До ТЦТЦ, "не е попаднал намене видиш ли..." А бе, прошльо, Акта за неизпълнение на разпорежданията забезопасност, напрост език преведено за теб, тарикатлъка ти да пушиш на забранено затовамясто като бензиностанция е до 5000лв! Предполагам, че колата ти струва по-малко. А освен това за нападение над длъжностно лице отговарящо по служба за безопасността на обекти с клас на пожароопасност А и В може да лежиш от 1 до 3 години в затвора!
64
2
 
14
 
! Отговори
Тотка-пилотка преди 6 години
Това *** излага всички пернишки гъзенца които ги изпреварвам все едно са спрели да помпат гуми!
63
2
 
27
 
! Отговори
Гладен преди 6 години
До Анонимен"Кадърното" управление е следствие на заселената предимно с матреал страна. Няма как *** и крадлив народ, чакащ друг да го "оправи", да си избере културни и честни управници. За съжаление няма. Без да работиш качествено и ефективно, без да плащаш данъци и осигуровки да имаш голяма заплата, пенсия и хубави пътища. Това само във филмите и предизборните обещания го има.
62
1
 
57
 
! Отговори
Мирослав преди 6 години
Разбрах че простака с цигарата вече са го кръстили "гасеният". Това е много подходящо
61
1
 
40
 
! Отговори
Korean soup преди 6 години
До ТЦТЦ: Мислиш ли, че СОТ не са били на път към бензиностанцията, докато се е разигравала случката. Ако това *** беше посегнало, щеше да съжалява жестоко.
60
2
 
34
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До ТЦТЦНяма нужда от коментар. Явно си *** като този когото го гасиха. Малко му беше.
59
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ДА ЖИВЕЕ БАЙ ТОШОпо тошово време в Белене бяха интелигенцията, хората с различно мислене, не ми хвали един също толкова *** режим, какъвто е и сегашния
58
1
 
37
 
! Отговори
Склери преди 6 години
"Браво" на журналистите. "Вбесен". Абсолютно уверено, адекватно и без всякаква емоция поведение. По най-бързия начин загасява източника на опасност. Малко обща култура няма да е зле.
57
12
 
7
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 6 години
БЪЛХАРСКА МУ РАБОТА..
56
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Строг, но справедлив - наистина не е редно да пушиш до бензиноколонка, защото така застрашаваш живота на всички наоколо, това си е направо тероризъм. Мисля обаче, че момчето с цигарата беше първо предупредено и то не веднъж, но очевидно си помисли че нищо няма да стане.
55
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТЦТЦнямаше да си жив бе ***
54
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Комплексаритеда де ама е пернишка в случая, простащината и безхаберието са навсякъде в България, благодарение на кадърното управление!
53
106
 
2
 
! Отговори
ТЦТЦ преди 6 години
Тоя не е попаднал на пушач! Ако на мен ми беше направил това с пожарогасителя неможете да си представите на мига какъв бой го чака тоя бензинджия! А заради колата още повече ще превъртим! Тия момчета са добри, но има такива дето ще го разглобат от бой тоя чичка.
52
1
 
26
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Еееее много се смях.
51
6
 
23
 
! Отговори
Комплексарите преди 6 години
А ако колата беше със софийска регистрация, какво щеше да бъде заглавието на статията? Загасиха цигара на софийски гъзар с пожарогасител.
50
1
 
65
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Без да "отронва". Да, бе! През цялото време, от илизането от автомобила *** гледа към служителя. Явно човека се опитва да го убеди да загаси цигарата. И след като кретена не разбира от дума, следва пожарогасителя. Сега БХК да се самосезира за нарушените права на кретена! Веднага!