На бензиностанция: Загасиха цигара на пернишки гъзар с пожарогасител

Вбесен служител даде незабравим урок на нехайник
4 окт 2017 07:12,
155


Култова случка се разигра на столична бензиностанция. Във видеоклип, който бе качен в Youtube и Фейсбук и предизвика вълна от яростни коментари, главно действащо лице е младеж, който излиза от автомобил с пернишка регистрация, спрял до колонката за зареждане на гориво и застава до него пушейки невъзмутимо цигара, отбелязва "Монитор".

Това обаче очевидно вбесява служител в бензиностанцията, който без да си поплюва и да оронва дори дума грабва пожарогасител и го изпразва върху младежа, преди нехайството му да доведе до евентуален взрив, който би погубил десетките хора около него. 

На видеото, озаглавено на "На бензиностанция не се пуши" се вижда как освен получилият запомнящ се урок стъписан нехайник, побелели от бензиностанцията си тръгват и приятелите му, намиращи се край него.

"Браво на човека! Така се прави. Аман от тия селски тарикатчета ... Малко му беше пожарогасителя на тоя", гласят част от коментарите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТЦТЦ - не разбирам дали си толкова т-ъ-п или си пубертет. Сигурен съм, че ще си намериш майстора. Естественият подбор не прощава. Да знаеш, страхотен донор си.Аре, със здраве, п-и-ч.
108
36
 
3
 
! Отговори
828 преди 6 години
До Свободен българинНедей да си издаваш невежеството тиквенико. Сложи в една малка кутия бензин и пусни запалена цигара вътре, да видиш какво ще стане. Нищо няма да стане!
107
2
 
20
 
! Отговори
Свободен българин преди 6 години
До 828 - очевидно ТИ си големия умник. Пародия!
106
0
 
0
 
! Отговори
Антипут преди 6 години
До АНОНИМЕН СОРРОСОИДуфф..де да беше наистина само за това виновен *** ...ама за това и само за това. Тиквен медал щяхме да му дадем.
105
66
 
2
 
! Отговори
828 преди 6 години
да не беше бягал от часовете по химия тоя...''умник'' от бензиностанцията щеше да знае, че бензионовите пари не се палят от вече запален фас, а от пряг досег с огън или искри. Трябваше да му счупят носа тия от колата.
104
1
 
74
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Браво! Браво! Еваларка на служителя! Да му увеличат заплатата двойно! Такива трябва да бъдем всички българи - непримирими към нарушителите на реда, към гъзарите, към мутрите, към корумпираните, към наглеците... и още, и още... Само така ще се променим. Иначе ще страдаме, ще страдат и нашите поколения. Денят ще ми е по-приятен след като видях този клип.
103
1
 
7
 
! Отговори
ха ха хааа преди 6 години
Много шМатки има в тази територия!
102
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди много време в Перник така са омайвали момите. Първо я завеждаш до Пернишката печка тя се стопля и вече е влюбена в пернишкия момък. Тъй като това е обичай в града и нашия "герой " по същия начин в стария пернишки Опел пали си цигара и чака момата да клъвне като това е сигнал че вътре е топло и да се влюби в него и така да заживеят в мир и щастие. Просто в Перник са традиционисти.
101
27
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН СОРРОСОИД преди 6 години
Както винаги и за всичко е виновен Путин и руските хакери. Дайте да дадем още санкции за Русия, дрогаре говедаре!
100
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винкелуо даде фира.
99
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пернишките печки не са на модa от 20 години да се изхвърлят на *** или за скрап. Това рапърче е от Перник и димеше точно както Пернишка печка.
98
2
 
20
 
! Отговори
Да преди 6 години
Ало, ДНЕССССС, откога ке,леш е мръ,с,на дума ??????!!!
97
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малоумието на някои хора няма край
96
3
 
12
 
! Отговори
Да преди 6 години
Ало, ДНЕС, откога ке,леш е *** дума ???!
95
2
 
33
 
! Отговори
Да преди 6 години
Явно първо му е казал, а наглият *** нещо му се отговаряше ! Само така с такива тиквеници !
94
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТцТц, ми като не искаш да те гасят с пожарогасител и да не ти цапат колата няма да пушиш до колонките. Просто е.
93
52
 
9
 
! Отговори
скънка преди 6 години
Да се пуши на бензиностанция е чисто и просто лошо възпитание. Може да хвърлите цигара в кофа бензин и ще видите, че тя ще изгасне.Нито цигара,нито мобилен телефон може да предизвика пожар на бензиностанция. ЕДИНСТВЕНИЯТ вариант е чрез статично електричество.
92
2
 
27
 
! Отговори
Един преди 6 години
До ТЦТЦИ като превъртиш кво. Има едни заведения Център за психично здраве им викат като си *** да пушиш на бензиностанция не с пожарогасител ами и с юмрук в муцуната ще ти изгася фаса *** пък ти си превъртай колкото искаш.
91
2
 
47
 
! Отговори
наясно преди 6 години
Типично поведение на пубер, който смята, че като пуши е станал голям. И прави какви ли не простотии само за да кади. Прости ***.
90
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
живея на бул. Цар борис 3 и предлагам от Перник да не ги пускат с автомобили в София