На бензиностанция: Загасиха цигара на пернишки гъзар с пожарогасител

Вбесен служител даде незабравим урок на нехайник
4 окт 2017 07:12,
155


Култова случка се разигра на столична бензиностанция. Във видеоклип, който бе качен в Youtube и Фейсбук и предизвика вълна от яростни коментари, главно действащо лице е младеж, който излиза от автомобил с пернишка регистрация, спрял до колонката за зареждане на гориво и застава до него пушейки невъзмутимо цигара, отбелязва "Монитор".

Това обаче очевидно вбесява служител в бензиностанцията, който без да си поплюва и да оронва дори дума грабва пожарогасител и го изпразва върху младежа, преди нехайството му да доведе до евентуален взрив, който би погубил десетките хора около него. 

На видеото, озаглавено на "На бензиностанция не се пуши" се вижда как освен получилият запомнящ се урок стъписан нехайник, побелели от бензиностанцията си тръгват и приятелите му, намиращи се край него.

"Браво на човека! Така се прави. Аман от тия селски тарикатчета ... Малко му беше пожарогасителя на тоя", гласят част от коментарите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
26
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Тоз Едуард Ерменчов е с празен поглед, пропит от никотин и дрога. :)
28
0
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не е вярно че го напръскал веднага без да му каже дума. От жестовете на наглеещия се вижда , че преди това му казва нещо, но той се направи , че не го чува и се обърна в другата посока
27
13
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога не е късно тоя Едуард да го посетят и да го накарат да изяде един пепелник с фасове
26
0
 
16
 
! Отговори
!? преди 6 години
Б1си! Откога к3леш стана цензурирана дума?
25
14
 
1
 
! Отговори
:D преди 6 години
Ние ***:"Много сме, силни сме!""Малко пожарогасители, много ***!""Не се гаси туй ще не гасне!""Само *** може да убие ***!"
24
33
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перник е бастион на БСП, бензиностанцията е на Лукойл, Нинова е в нервна криза
23
10
 
38
 
! Отговори
Един преди 6 години
Ама после след случката като се освети малко и почна да скача на човека, сигурно иска да му изчисти колата:))) Дано сега нашите невероятни власти да не повдигнат обвинение на човека за разрушаване на частно имущество. Няма да се изненадам ако тия тарикатчета подадат жалба и нещата се развият по този начин.
22
6
 
23
 
! Отговори
КраварятОтФашингтонъ преди 6 години
До АнонименЩо бе Софиянски ? Твоята рода не е ли дошла от " Прованса " у Софето ? ААА отдавна е било и сте забравили ? Ама това не те прави кореняк софиянец !
21
0
 
54
 
! Отговори
Д-р Исня преди 6 години
Няма време за приказки...Огино не чека!
20
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя така се е напушил, че не е знаел къде се намира. Браво на служителя, свърши си работата отлично. Беше добре да дойде и полиция да им отараши колата, все нещо щяха да намерят.
19
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ще го помни доживот )))
18
14
 
7
 
! Отговори
123 преди 6 години
До АнонименНафтата няма да се запали от фаса. А с бензин ако го полее ще взриви бензиностанцията. Тъй че не става.
17
120
 
7
 
! Отговори
Евролибераст преди 6 години
Това е самоуправство! Щом младежа е нарушил правилата, нека го глобят, ако всеки почне да раздава правосъдие ще се върнем в джунглата!
16
3
 
39
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ей селският к'во се пра'и на отворен. аз ако бях щях и да го мелна после по главата да съм сигурен, че е разбрал. Ама като видят дебелият край как не смеят да се обадят тарикатчетата.
15
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябвало е да извади маркуча от колонката, да залее селтака с нафта и да му метне фаса
14
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма такова заглавие! То не бе израз, не бе чудо. После се чудите защо този пинко от клипа нямал култура. Ами защото анти-културата струи отвсякъде, затова!
13
1
 
89
 
! Отговори
1 преди 6 години
ЕВАЛА НА ПИЧА!Така се прави. Гъзето другия път ще си помисли къде и как да пуши.
12
0
 
122
 
! Отговори
@ преди 6 години
Един мъж на място който си свърши работата тихо, без драма, демократични дебати и забележки.Когато трябва да свършиш нещо, просто го свърши. Недей да дрънкаш и обясняваш.
11
1
 
84
 
! Отговори
Пич преди 6 години
"който без да си поплюва и да оронва дори дума грабва пожарогасител и го изпразва върху младежа"Абе не е като да не оронва и дума. От видеото се вижда, че има размяна на реплики, но се_лското тарикатче явно го игнорира. Иначе абсолютно правилна постъпка, и тук искам да подчертая, че човекът с пожарогасителя не се прави на интересен или има желание за конфликт, просто в такива случаи нещата могат да се случат за секунди и няма време за - "Хайде моля те бе, изгаси си цигарата, хайде де ...".
10
50
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ех прованса толко сте зле не е истина.Вие сте *** за това идвате в столицата да работите.Селските номера от село в столицата не минават