МС одобри разходи за 5.3 млн. - корекции по европроекти

Над 200 хил. лв. пък са дължими за забавено правосъдие
8
МС одобри разходи за 5.3 млн. - корекции по европроекти
Снимка: архив, БулФото

Правителството одобри допълнителни разходи за близо 5,5 млн. лв.

5 316 хил. лв. са дължими плащания към бенефициенти по влезли в сила съдебни решения за отменени финансови корекции от програмен период 2007-2013 г.

В тази връзка се предвиждат промени по бюджетите на Министерството на регионалното развитие и благоустройство – 3 908 хил. лв., на Министерството на икономиката – 179 хил. лв., на Министерството на околната среда и водите – 607 хил. лв., на Министерството на труда и социалната политика – 296 хил. лв. и на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията – 326 хил. лв.

Одобряват се допълнителни разходи по бюджета на Министерството на младежта и спорта за 2017 г. в размер на 30 хил. лв. за подготовка на състезателите от националния отбор по самбо във връзка с участието им в предстоящото Световно първенство по самбо от 9 до 13 ноември в Сочи, Русия.

По бюджета на община Казанлък за дейности, свързани с благоустрояване, паркоустрояване и зацветяване на централната градска част на гр. Шипка, се предвиждат средства в размер на 150 хил. лв.

С друго решение правителството одобри и допълнителни разходи по бюджета на Министерството на правосъдието в размер на 204 400 лв. Средствата са за изплащане на обезщетения за забавено правосъдие.
 

 


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Много малко пари са отпуснати. Те под 500 милиона до миналият месец не ги споменаваха. То АЕЦ, то КТБ, то саниране, то магистали. Къде отидоха 455 милиона бе министри?
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

те да бяха само ГЕРБ... ми то БСП, ДПС... все ненаяли се, все ненакрали се, едва ли ще могат да се оправят с огромната заплата от 700лв или 350 евро `дет се вика
5
0
 
4
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 10 месеца
СТАВАТ ВСЕ ПО-.АЛЧНИ, ГРАБЕЖЪТ ГИ ОБЕДИНЯВА.
АКО СПРАТ ПАРИТЕ И ЦЯЛАТА МАФИОТСКА КОНСТРУКЦИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.
4
2
 
0
 
! Отговори
до 1 преди 10 месеца
Глупако Ханс..само ще те информирам , че в съседна сърбия ремонтите са по скъпи на км автомагистра..за камбоджа нз.. но определено чипа е повреден.. предатавям си какъв злобен хейтър си в живота
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
частните училища защо биват подпомагани с пари по европрограми?...
2
0
 
9
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 10 месеца
Гербаджийския грабеж продължава.Вместо да плащат некадърните гербаджийски-ченгесарски чиновници ,ще плащаме всички ние.
1
1
 
9
 
! Отговори
до 2020 коригирайте преди 10 месеца
"Корекции по европроекти" Те по начало тия европроекти, така са коригирани, че само ние и Колумбия се хвалим с най-скъпи ремонти на пътн а инфраструктура на глава от населението.