Бруталните и нагли отвличания - травма до живот!

Защо Ангел Бончев заплаши сина си с убийство, коментира специалист
27 окт 2017 10:15, Петя Славова
15

Бруталните отвличания от групата на "Наглите" оставят травма за цял живот, подчерта криминалният журналист Стефан Ташев. Бизнесменът Ангел Бончев, който бе задържан за заплаха за убийство към сина си, е една от жертвите на организираната престъпна група.
Още по темата

"Ангел Бончев е най-потърпевшият човек от бандата на "Наглите" - загуби съпругата си, загуби два пръста на ръката, беше публично унижен да дари парите за жена си. Бончев беше дясната ръка на Гриша Ганчев, след което той го изостави. Идеята да бъде отвлечен Бончев бе да бъде притискан Ганчев", обясни гостът на Bulgaria ON AIR.

Журналистът е категоричен, че няма начин бруталните отвличания да не се отразят и посочи, че бизнесът на жертвите тръгва тотално надолу.

Парите от "Наглите" така и не бяха открити, нито един лев. Става дума за милиони! Босовете на групата на "Наглите" се измъкнаха. Тези в затвора са само изпълнители", каза още Ташев в "България сутрин".

Той все пак акцентира върху факта, че след задържането на част от "Наглите" отвличанията са спрели. Криминалният журналист припомни, че много от свидетелите се отказаха от показанията си и не бяха доказани всички обвинения.

"Няколко години в затвора. Отвличал, грабил, рязал ръце и изведнъж пак на свобода. Тези хора няма да станат хлебари и учители, ще се занимават пак с такива неща", предупреди Ташев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жестока драма. Здравото семейство е най - стойностното и истинско богатство. Баща да насочи пистолет срещу сина си. Едва ли отвличанията са единствената причина.
13
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приятелчетата на Суджука от едновремешния СИК не измряха ли вече или още цапат Земята.
12
1
 
38
 
! Отговори
100% преди 6 години
Пълни глупости от хора, които въобще не са запознати със ситуацията!!! Просто на Бончев сина му е едно наркоманче и абсолютно ***. Добре го знам от Казичане.
11
6
 
35
 
! Отговори
Случайно минаващ 2 преди 6 години
..... Бруталните и нагли отвличания са главно за "хората" и за децата на "хората" , които преди това нас са ни ОБРАЛИ БРУТАЛНО И НАГЛО под най различни МУТРЕНСКИ ФОРМИ ..... Банки , хазарт , "застраховки" ... Много са ... !!!!! И кво ..... Да ревем за тях ли ?!?! ......
10
5
 
37
 
! Отговори
Случайно минаващ преди 6 години
... Брутални и нагли "отвличания" ... ?!?! ... КОГО ОТВЛИЧАТ ОБАЧЕ , СЕ ПИТА В "ГАТАНКАТА" ?!?! Аз НЕ съм чул все още ... да отвлекат някой случен и средностатистически Българин или Българка ... примерно баба Гицка от село Долно Нанагорнище ?!?! На нея какво ще и "вземат" ... скъсаните чорапи вероятно , който може й да ги няма дори ?!?! ... Там най много да намине някой ... "ром" ... да и вземе стотинките от окъсаното портмоненце :( и после "милиционерите" да си бъркат в носа и да не им пука ..!
9
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едната статия пусната в 9:42 а другата в 10:15 , и кво сега само само глупости да четем ние баламите български Патриоти абе вие подигравате ли се с нас
8
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ситуацията сочи,че Бончев е дръзнал да се опълчи на съветската мафия и на нейните тукашни босове,един от които е възкресителят на ЦСКА,поради което бизнесът му е станал мишена заедно с него. Това значи че ако някой ден у нас дойде силна власт,която реши да се разправи с тази мафия шефът на "ЦСКА Литекс Етрополе" веднага ще изчезне вдън земя или ще бъде премахнат от "неизвестен" мафиот.
7
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Директор на спортен клуб,обобщено може с повече видове спорт за подготовка и състезания с бази съответно,а собственика и притежателя е друг,който по правило сключва сделки,набира инвестиции следи за реномето и представянето на клуба във всички спортове по съревнования,дава указания,изисква изпълнения,залага авторитет пред поколения и привърженици на спорта,стимул за участие и развитие на желаещите да участват,подобряват резултати,реноме на клуба,спорта-видове,що за спортно управство-вирогластво
6
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Темата Бончев е семейна драма за пари
5
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имахме едно ромче в казармата което се казваше също Бончо но от българеещите се роми и казваше че е вярващ християнин , сега се чудя Бизнесмена какъв е
4
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малко объркан
3
3
 
61
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Цитат:"Няколко години в затвора. Отвличал, грабил, рязал ръце и изведнъж пак на свобода. Тези хора няма да станат хлебари и учители, ще се занимават пак с такива неща"Има си хас!Ако бяха в Щатите ( с всичките им кусури ) щяха да им дадат по 2, 3 150годишни присъди без право на обжалване, и да хвърлят ключовете от килиите!У нас - шефовете им обикалят Карибите... и се кефят на луксозен живот! 1 инжекция натриум пентотал ( серум на истината ) и щяха и майчиното мляко да си кажат!
2
22
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на комунизма при Тодор Живков и руската окупация комунистическата мафия извършваше много повече отвличания и убийства отколкото днес при свободата и демокрацията, но комунистическите медии не отразяваха това.
1
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига сте писали глупости и сте величаели Суджуците.Така нарчените Нагли, които отвлякоха мафиота от СИК - Ангел Бончев са именно синовете му. Заради наследството.