За човещината граници няма: Доброволци се стекоха на помощ в Ливада

Желаещите са се събрали за по-малко от денонощие
29 окт 2017 21:21, Красимир Ангелов
20

Пострадалите от наводненията в област Бургас все още се съвземат от преживяното. Хората се опитват да почистят домовете си от калта и тинята, която е заляла дворовете им. Днес в село Ливада, едно от най-пострадалите в община Камено, помагат и доброволци.

Помощта идва от Организацията за закрила на българските граждани, които помагат на хората да изчистят къщите си и да възвърнат реда в животите си, предаде кореспондентът на Bulgaria ON AIR Стелияна Георгиева.

Организацията е пуснала съобщение в четвъртък из всички социални мрежи и към медиите. За по-малко от едно денонощие самоинициативата е събрала желаещите да помогнат.

Граждани от всякакви други организации са се стекли на помощ с каквото могат, отбеляза председателят на ОЗБГ Стефан Петров.

Още вижте във видеото на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Дано не ти се налага да чакаш пари от нея.Ще останеш крайно разочарован
18
1
 
1
 
! Отговори
До шматка преди 6 години
Да правил съм в Пасарел на около60 годишна къща.Правя го вече 7ма година.Освен ако ми говориш за някой рухнал ,,шведски"коптор. Всяка обитаема нормална къща или вила може да се застрахова .
17
1
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 17Ти правил ли си някога застраховка на 60годишна селска къща бе мушморок.Като дойде време да плащат изкарват че няма строителни планове и ред други съвременни строителни изисквания.На финала вземаш от трите най......
16
3
 
3
 
! Отговори
Застраховайте се! преди 6 години
Какъв тиквар бе ***? Всяка нормална къща /семейство/ трябва да си направи ЗАСТРАХОВКА,която съвсем не е скъпа и при бедствие се изплащат хиляди ,а не 300лв.Но ние по стар соц. навик чакаме и виним държавата.Тя оправя инфраструктурата а за дома си трябва да помислиш ти тикво куха !Провери и виж преди да пишете г.л.у.пости,само исамо да изкарате някой лев.
15
0
 
2
 
! Отговори
До 8-ХА ХА преди 6 години
На този свят има и ХОРА ,има и низши твари.За малко сме на тази земя и трябва да си изживеем живота достойно.Низшите ненавиждат себеподобните си и само цапат земята с присъствието си.Ти явно си един от тях.Няма да го разбереш г-н *** Балкански!
14
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хвала на тези хора които помагат на бедните и пострадалите! Държава няма, само 325 лева и нищо! Тиквара е пътник, окрал с кмета на Бургас тези над 1 милион лева, предоставени от ЕС, за организацията по осигуряване на язовирите в района. Резултата ги видяхме, нищо не е направено. Но интерсно е друго, как се строи у нас, някак си безотгоеорно. В близост до реки и оврази трябва особено внимание. И на 50 г става такова чудо и водите отнасят всичко. Защо няма анализ на вероятните опасности?
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък помислих ,че са от ГЕРБ или от административната служба за контрол на водите...не бе виновни са дългокраките синоптични по телевизията,те не са съобщили на населението,че язовирите ще ги издавят!
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От БХК били ли са?
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Граждани от всякакви други организации са се стекли на помощ с каквото могат, отбеляза председателят на ОЗБГ Стефан Петров."Важното е, че накрая Тикваря ще обере лаврите. Аз помогнат, аз дадох, всичко е благодарение на мен.
10
1
 
6
 
! Отговори
DO 8 преди 6 години
В НЕТА се счита за Грозно сам да си поставяш + за Грозни писаници .
9
13
 
4
 
! Отговори
не преди 6 години
До Бандит,българина няма сърце,той има един калкулатор,където нормалните хора имат сърце, и само щрака и пресмята от къде и колко може да изкяри
8
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ТОВА МУ КАЗВАТ КОМУНИЗЪМ ! ХОРАТА СЕ ОБЕДИНЯВАТ И КОМУНАЛНО СИ ПОМАГАТ. НЯМА ЗАПЛАЩАНЕ, БЕЗВЪЗВРАТНО. ДОКАТО КАПИТАЛИСТИТЕ ВИ МОРЯТ, НАВОДНЯВАТ, КРАДАТ, УБИВАТ, ОТНОВО САМИ ПРИБЯГВАМЕ ДО КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕТОДИ
7
23
 
5
 
! Отговори
хахаха преди 6 години
българин и доброта,ама вие сериозно ли,кой знае какво са им обещали и платили на тезидоброволци,българина няма да ти каже добър ден,ако няма интерес,ако не му платиш,такива интересчии няма никъде по света
6
2
 
43
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Българинът има безкрайно добро сърце,колкото и да се мъчат да доказват обратното. Поклон пред хората,отделили от времето си,за да помогнат.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 5А ти по общините - герберски наясно ли си какво се случва???? И никой нищо не смее да каже.
4
7
 
16
 
! Отговори
Спите ли? преди 6 години
Това е прекрасно. Но защо нищо не пишете за подвизите на здравния министър от ГЕРБ. Това е новината на годината.
3
3
 
23
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Къде е армията и ГЗ? Къде е държавата?
2
0
 
45
 
! Отговори
бай х преди 6 години
а тия дето взимат целогодишно заплати от Гражданска Защита защо не им раздадат по една лопата
1
1
 
50
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
Поклон за Доброволците .А на Другия полюс е БЧК - пуснаха номер за превод на пари за Мобилните Оператори , Мародери .