Лазаров за атентата в Ню Йорк: Либералният модел се провали!

Според бившия главсек трябва да си сътрудничим с Русия срещу тероризма
Обновена: 3 ное 2017 10:53 | 3 ное 2017 10:51, Веселина Йорданова
62
Лазаров за атентата в Ню Йорк: Либералният модел се провали!
Снимка: архив, БулФото

"Либералният модел за миграцията се провали", коментира бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров по повод атентата в Ню Йорк, при който 29-годишният узбек Сайфуло Саипов уби осем души.

Още по темата
"Сега пак гледам и слушам как този бил добър човек. Попаднал случайно в Ню Йорк, бил работлив, нямало никакви признаци. Ако трябва да водим разговора по същество, тези теми не бива да ни ги пробутват. Става дума за спяща клетка, която е изпратена там", категоричен е Лазаров пред bTV.

По думите му за това се използват различни механизми. "Този човек е поддържал връзки с лица, които са финансирали тероризъм. Какво повече трябва да стане, за да разберем, че либералният модел се провали", попита той.

Според него за ефективно противодействие на тероризма трябва да си взаимодействаме с Русия.

Според Лазаров, парите, които се отделят в новия бюджет за МВР, няма да са достатъчно, но той е оптимист.

"Ако помните, когато започнаха разговорите в самото начало, нямаше пари, нямаше развитие на казуса със заплатите. В момента има отпусната известна сума, но аз съм оптимист, че като се разгледа законът за бюджета, ще имаме по-позитивно развитие”, коментира Лазаров.

Според него не е въпросът само "да наситим" с полиция, а трябва да използваме и технологиите. "Там, където има видеонаблюдение, не се извършват престъпления и се дава възможност за освобождаване на човешки ресурс", даде пример бившият главен секретар на МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Върнете му гегата, че ще умре от глад!
25
7
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Тоя гледа като теле във вагон ресторант
24
3
 
13
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Видяхме го тоя колко разбира в Севлиево-пенсионер с ловна пуша щеше да ги изтреби като пилци !!!
23
6
 
13
 
! Отговори
Дядо Петър преди 6 години
Да бе, шефе!Къде по-добро беше при "развития" социализЪм с хиляди граничари, кльонове и вишки през километър. Пиле не можеше да прехвръкне - особено ОТВЪТРЕ НАВЪН.
22
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и тоя *** почна да разбира от либерални модели... селските бекове да ге...
21
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо въобще го питат тоя !!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А може да не е узбек,не мяза на узбек,1.брадат,такива там не ходят,2.без връхно облекло като манто,палто,традиционно за тях,без таквоз те не излизат,не ходят никъде,даже на борбите кураж с него се борят,3.без традиционна шапка,кепе в квадратна форма с традиционни орнаменти по нея,без такава значи не е узбек и няма да го поздравят по тяхному,едва ли здрасти ще му каже някой местен узбек на такъв,4.едвали е седял на креват традиционен застлан с масичка за панички чай на беседи,5.гостоприемни хора.
19
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
руската агентура е преминала в настъпление и нищо чудно по време на председателството на България банкянската тиква да се изцепи за сваляне на санкциите и сближаване с руската ***. подкрепян от беквокалиста си *** радев, разбира се и цялата пасмина около тях.
18
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това некадърно руско ***, вместо да лежи в затвора заради некадърно проведената под негово ръководство полицейска акция в Лясковец срещу Петко, при която загина млад полицай раздава акъл и иска сближение с руската ***. Но това е България под ръководството на главния русофил Бат Бойко, който се прави на първи евроатлантик!
17
28
 
15
 
! Отговори
Marchelo преди 6 години
Като чуя,че някой говори за сближаване с Русия тръпки ме побиват.Русофилията е функция на некадърността,незнанието и непознаването на обективната реалност.За това е и бивш.Да си ходи в Русия и там да ръси мозък комунето.
16
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докъде я докарахме! Какво падение! Урко да коментира демокрацията!
15
2
 
13
 
! Отговори
Рептил преди 6 години
... КъФ "ЛИБЕРАЛЕН МОДЕЛ" , бе , Лазаров ?!?! ... Тоя така наречен "ЛИБЕРАЛЕН МОДЕЛ" , придружен от "ЕВРОГ _ ЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ" ни беше ... НАЛОЖЕН ... от ... "СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ" ! ... Всички знаем КОИ са те и какво ИСКАТ !!! ............... Лазаров , КОИ МИСЛИШ "ЗАПОВЯДВА" И ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ И "ПРЕМИИТЕ" НА ... БИВШИТЕ ТИ ШЕФЧЕТА ?!?! ......... ;)
14
8
 
10
 
! Отговори
ПланетатаНаМаймуните преди 6 години
Леле, колко интелигентна физиономия! И си личи, че е от БСП, все към колхозниците го дърпа. Ама да си припомни за Беслан, "Норд-Ост" в Моска и метрото. Също така да преброи колко точно бяха жертвите в Колхозия и колко на другите места в ЕС и САЩ.
13
16
 
12
 
! Отговори
88 преди 6 години
Тоя наред ли е въобще? Да си сътрудничим с Русия против тероризма? А кой подпомага донбаските терористи? Под чий контрол са чеченците на Кадиров? Кой си сътрудничи в Сирия с Хизбула? Да не говорим, че Русия/СССР многократно през 20 век е изпращала терористи и в България. Даже и в атентата в Св. Неделя има руска връзка.
12
5
 
8
 
! Отговори
Шопар преди 6 години
Вербуваният от ЦРУ 29-годишният узбек Сайфуло Саипов уби осем души.
11
4
 
11
 
! Отговори
Шопа преди 6 години
Къв а тоа таласъм?
10
18
 
10
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
До лошоРусия винаги е била в съюз с терористичните групировки, които са атакували Запада.Та, специално за това, не ни ги тикай отново руснаците.
9
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОЩе един гербер- некадърен, но арогантен и нахален, ни учи как трябвало да се сближаваме с Москва.Еех, гербери...после ни говорете, че не сте комунисти и руски ***.
8
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Капитализма е една провалена нечовешка система. И не е виновен исляма ,а сащ. Разрушиха близкия изток е така за кеф. Хак са им всички неволи.Да не забравяме че Вложка България е била мюсюлманска държава.
7
3
 
13
 
! Отговори
Циник до 6 преди 6 години
"ПрЪщи"....ама и твойто не е по-голямо май...