Без слънце на Архангеловден, на много места ще вали

Максималните температури ще са до 14-16 градуса
1
Без слънце на Архангеловден, на много места ще вали
Снимка: БТА

Облачен и на места с валежи ще бъде утрешният 8 ноември, сочи прогнозата на НИМХ-БАН.

През нощта на места в низините отново ще има ниска облачност или мъгла. Над останалата част от страната ще има разкъсана облачност, над отделни райони намаляваща до незначителна.

Минималните температури ще са между 3 и 8 градуса.

До обяд облачността навсякъде ще се увеличи и вплътни. От запад ще започнат валежи, които до полунощ ще обхванат и източните райони. Ще духа слаб, в източната половина на страната и Дунавската равнина, умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са в широки граници - от 7-10 градуса в Западна до 14-16 градуса в Източна България.

Над Черноморието ще е предимно облачно. През деня ще е почти без валеж, но вечерта и през нощта срещу четвъртък слабо ще превали. Ще духа умерен източен вятър. Максималните температури ще са 13-14 градуса, колкото тези на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно облачно. Около обяд от запад ще завали дъжд, над 2000 м - сняг. Ще духа до силен, по високите и открити части временно бурен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 10 градуса, а на 2000 метра - около 4 градуса.

В четвъртък над по-голямата част от страната облачността ще се задържи значителна. Главно в източната половина от страната ще превалява дъжд. Разкъсвания и намаления на облачността ще има на места в Южна България.

В петък ще е без валежи, ще има по-значителни, но временни намаления на облачността.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари