Криско, Мая Манолова... Кои ще са модните икони за годината?

Моден експерт: Дори цвета на дрехата изпраща послание
Обновена: 8 ное 2017 11:02 | 8 ное 2017 11:00, Анисия Иванова
13

"Тази година номинациите за конкурса "БГ модна икона" за представителите на мъжкия пол са Александър Кадиев, Владо Николов, Деян Донков, Димо Алексиев, Криско, Любо Киров, Ники Илиев, Ники Кънчев, Николай Дойнов и Юлиян Вергов. Това са хора журналисти, спортисти, музиканти, актьори. Сред жените има политик - Мая Манолова. Сред мъжете този път няма представители на политиката. Това е мнението на лайфстайл журналистите", каза председателят на Академията за мода проф. Любомир Стойков в студиото на "България сутрин".

Според него стилът, външността и поведението са изключително важна комуникативна съставка за диалога. Дори с цвета на дрехата хората изпращат послание. Едно облекло, което е консервативно, но е направено от качесвена материя, излъчва доверие.

"За излъчване на победители в конкурса върви онлайн гласуване - ще се чуе и мнението на експертите от комисията и на самите лайфстайл журналисти и от всички гласове взети заедно ще се излъчат най-стилните", сподели още професорът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му някои политици се обличат подходящо и адекватно. Съвременно обличащи се според Стойков са Симеон Сакскобургготски и Йорданка Фандъкова. В стила на политиците доминира вярването за "облеклото на властта".

"Самата церемония е на 12 декември в 12 ч. В ревю-спектакъла "БГ модна икона" ще се оценява не само за добра външност, а за професионален успех, добър имидж, репутация и морал", уточни проф. Любомир Стойков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Lina преди 6 години
А деситу радива, де?
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под "модни икони" разбирам елегантно облечени хора, фини, с излъчване. Някак си не ми е ясно как сред тях намират място Деян Донков и Криско. Да бяха сложили и някоя чалга "дзвизда", която не може да си запомни фамилията, та минава само с малкото си име!
7
2
 
0
 
! Отговори
пп преди 6 години
Забравили сте Боко тиквата, любимеца на дясната агитка, на умните и интелигентни ранобудници.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто народът - такива му и т. нар. "модни икони".А какъв е народът вече Христов каза - съвсем не неоснователно, при това. Ясно е и какви ще са иконите, значи.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Йорданка Фандъкова винаги се е показвала много стилно облечена. Вярно, тя не е "даскал", има твърде по-голяма заплата, но не е само от заплата. Има и съответното поведение, реч. подход.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много опорочена е думата "икона". Прехвърлянето от английски само показва колко лошо се разбира и другия, а и родния език.Човек наистина може да избира как да се облича, но не може да избира как другите преценяват неговото облекло. Все още, за радост, не всички имат афинитет към полуразрухата, която се демонстрира с изтрити дънки, несъразмерни и раздърпани пропорции, съчетани с натрапчиви аксесоари и рисувания по тялото. Не всички имат за цел да плашат злите духове.
3
2
 
0
 
! Отговори
ЛОБИ Михайлов преди 6 години
Аз ПА залагам на ........ ПРЕСЛАВА !
2
2
 
0
 
! Отговори
Алисия преди 6 години
... Аз залагам на .......... Божинката !!! ....................
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Съвременно обличащи се според Стойков са Симеон Сакскобургготски и Йорданка Фандъкова"Даскал стилно облечен няма.