ГДБОП бди: Спряха Facebook група след закана за разправа с русофоби

Причината за гневът на русофилите – вандализирани паметници
14 ное 2017 10:23,
471

След поредните руски паметници, които бяха нападнати и исквернени от вандали в София и Пловдив – ГДБОП се наложи да провери пост в социалната мрежа Facebook, който открито призовава за агресия и саморазправа с руфособите.

"Събираме ударна група, които притежават огнестрелни оръжия. Бъдете сигурни, че настъпва времето, когато русофобите ще бъдат отстрелвани. Единствено русофобът, който не диша не е заплаха за националната сигурност на България. Призоваваме всички родолюбиви българи да ликвидират русофобите." Този призив се появи на 11 ноември на страница във Facebook, озаглавена "България и Русия – заедно вовеки", кято вече е изтрита.

Написаното обаче идва по повод изрисуваните паметници на Съветската армия в София и на Альоша в Пловдив, последвана от реакция на Русия и искането за охрана на съветските монументи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


471
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
317
3
 
2
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Оскверняването на гробове и паметници си е престъпление. Независимо на кого е гроба или паметника. Така, че призива е правилен. Колко години вече държавата нехае и не взема никакви мерки да се справи с тези бандити. А нима не може. Когато някой не си върши работата ще се намери друг да му я свърши. Природата не търпи празни пространства.
316
0
 
3
 
! Отговори
ники преди 6 години
Никога не сме били и в 10-ката. Какъв смисъл има да си в десятката по производство, но по печалба да си на загуба за всяка продадена стока?!?!?Умник.Не те знам какво са те учили навремето, ама очевидно е, че май само пропаганда ти е влязла в кратунинга.
315
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гумените уполътнения се произвеждат на ишлеме - някоя фирма дава машините и материалите на свой човек в България и поръчва стоката. Това не е българска стока, нито е българско производство. касови апарати с фискална памет - само за българския пазар - не можем да бием братята китайси по нищо. Същото важи за фаянс, теракота и т.н.А, български чаши си купих от Икея в северна америка. Завода е купен от чужденци...
314
0
 
3
 
! Отговори
баба ти преди 6 години
Продават се в цял свят тоалетни чинии и прочие керамика, произведена в Севлиево. На това отгоре си е марка и не са евтини, като китайските ***.В България се произвеждат почти всички кабели за колите, произведени или сглабяни в Европа. Справки - фирма Язаки.Да не говорим ония там дето произвежда стени за катерене.
313
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ники, ти да четеш можеш ли? Кой казва първи? Аз говоря в десятката по БВП на човек. А това е мноого далече от първи ;)-Има разлика. Ако не я виждаш, *** учи икономика в прогимназията. Тогава се учеха по мое време тези понятия.
312
0
 
2
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
323Гумени уплътнения за всички марки коли , ектроника същоски и колелета , касови апарати с фискална памет , платки , плочки , фаянс и санитария , бутилки , хладилници със сигурност не мога да изреда всичко
311
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, и лютеница Олинеза, от която ме боля корема от адски киселини. И локум с българска роза на кутийката. това съм си купувал в Северна Америка като българска стока ;)-
310
3
 
4
 
! Отговори
майорски преди 6 години
До Тежък Соколабе ти същия мач ли гледаш !!! ЗА българия ли пишеш ..България произвежда конкурентни стоки !!!! ???да ..*** произвеждаме за това си прав ! ама нищо друго !!!!!
309
2
 
4
 
! Отговори
niki преди 6 години
Никога не сме били първи по БВП на човек, ама никога. Всички работеха и произвеждаха продукт Х, който материала му струваше 6лв, а продажната цена му беше 5лв. То как няма да фалираме 3 пъти, ама по радиото ви набиваха в кратуните, че сме велики и вие им вярвахте.
308
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
321 Порови се защо Куба 11 900България 20 000Тамън ДВА пъти по голям БВП на калпак
307
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соколе, кажи една българска стока, дето се продава по цял свят днес ;)-Аз защото обикалям насам натам и още не съм видял българска стока, освен вафли и замразени кебапчета в малки български магазинчета в северна америка ;)-Като казвам малки, имам в предвид нещо с размер на 1 - 2 гаража в някоя маза...
306
1
 
3
 
! Отговори
КОНСТАТИР преди 6 години
Храните са поскъпнали през последните 10 дни с 30 %.Минимум.Очаквайте ток,вода и парно в най-скоро време.Честито.!!
305
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Соколе, има статистики. Провери. Куба има 2 пъти по - голям БВП от България при население 1.3 пъти по - голямо. Стига глупости, че ми омръзна да обяснявам. Образовай се.П.С. Цифрите горе са приблизителни. Няма заради всеки заблуден *** да ходя да ровя. Ако искаш точни *** си намери или превеждаш по сметка и ти правя ресърч.
304
3
 
2
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
Пак повтарям: когато България беше в СИВ бяхме в първата десятка по БВП на човек.-------------------------------------317 ако ще и 100 пъти да го повториш това чисто и просто не е истина и няма как да бъде.А иначе днес точно има български стоки в цял свят които се продават на конкуретни цени .
303
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До хехеХуморист, да не кажа клоун.
302
2
 
3
 
! Отговори
Тежък Сокол без преди 6 години
перушина и за гарга не става.
301
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак повтарям: когато България беше в СИВ бяхме в първата десятка по БВП на човек. Имаше български стоки в цяла Азия, Африка, Европа, Южна америка и не - толкова в северна америка. Сега си внасяш щипките и контактите от Китай. С посредничеството на западноевропейски фирми. И си по - беден от Куба. Предпоследни пред Румъния, но те бяха 30 милиона, а ние 8... Бъди обективен, не пропаганден ;)-
300
2
 
3
 
! Отговори
Сокол 9 преди 6 години
313 Това са окупатори докарли комунистическата чума
299
1
 
3
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
313 какви загинали съветски войници в България алоу
298
1
 
2
 
! Отговори
Тежък Сокол преди 6 години
310 Стига бе ей , какъв стандарт имат в Куба , стига плещили глупости бе . Тя въобще не е критерии .