Цветанов: Вот на недоверие няма да разклати управлението

Шефът на депутатите от ГЕРБ смята, че опозицията търси провокации
Обновена: 18 ное 2017 16:00 | 18 ное 2017 15:52, Веселина Йорданова
88
Цветанов: Вот на недоверие няма да разклати управлението
Снимка: БТА

Един вот на недоверие няма да разклати стабилността на управлението. Това каза заместни-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод евентуалния вот на недоверие за корупция към кабинета "Борисов" от страна на БСП.

Нека първо бъдат внесени мотивите и тогава ще водим парламентарна дискусия, заяви Цветанов пред журналисти в село Полски извор, цитиран от БТА.

По думите му последният доклад на Европейската комисия е с много положителни сигнали и е по-добър от този на съседна Румъния.

"Ясно е написано в доклада, че стабилността на България е възстановена", заяви Цветанов. Той каза, че опозицията ще използва всички възможности за провокация.

"Смятам, че това, което постигнаха с Димитър Главчев, не им прави чест. Когато управлява ГЕРБ, парите от фондовете не спират, когато е управлявала БСП, нивата на корупция и корупционният натиск са били най-високи", добави Цветанов.

Днес Цветан Цветанов, заедно с депутати и кметове, се включи в разпределението на битовата техника, закупена с дарението от 100 000 лева от партийната субсидия на ГЕРБ.

Цветанов е в село Полски извор, където рано сутринта пристигнаха камионите с техниката за пострадалите от наводнението домакинства в Общините Камено и Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромите гласуват за Герб. Даже те си го признаха пред тв.Колко му е да бъдат купени ромските барони. При толкова милиарди заеми. Що не излезе някой много смел да го пита къде отиват тия милиарди. Нема такъв.
40
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОРЕШАРСКИ ИЗТЕГЛИ САМО ЕДИН МИЛИАРД, НО ДОЙДОХА ОТ ГЕРБ НА ВЛАСТ И ВЕДНАГА ГО "УСВОИХА".и след това теглиха онези 16 милиарда, а миналия месец тихичко взеха още един заем от 1 милиард.
39
0
 
25
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
Стига с тия глупости. Такива обяснения могат да се дават само на Герберски електорат. Няма държава, която да не тегли заеми. Но когато Орешарски искаше да изтегли 4-те милиарда излезе пред НС и обясни точно за какво ги взима и кога ще се върнат. Борисов щеше да получи удар как може. После зема 16 милиарда и дума не каза за какво ги похарчи. Сега купува хладилници, О джоба си ли. Ясно е, че всичко е пиар.
38
1
 
27
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
Бойко вчера прати линейките, днес изпрати перални и печки, утре ще опее загиналите, и вие му ръкопляскате? С парите не от джоба си, а с малка част от субсидията, т.е. от бюджета! Може ли такава дебилска радост и възхищение? Човекът ходи след потопа и спасява, вместо да работи да не се случва!
37
13
 
0
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 47Защо бай ти Тошо е теглил заеми(които изплатихме миналата година).Нали всичко цъфтеше и връзваше.Май нещо се оплете а.*** измислено той ги изтегли а втория ешалон ги прехвърли в сметки в Австрия и Шв. докато ти рупаше сух бял лЕб.Внимавай с бесенето защото преди 30г се отървахте втори път надали
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Физическо Възпитание!Що е То?!
35
15
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 41Ромите масово гласуват за ДПС.Всичко друго е фантазии.
34
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е гласувал за герб или е на софрата, или е балък.И точно тези вторите се срамуват да си признаят, щото всички ще разберат, че са балъци.
33
10
 
3
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 40Човече нищо не си разбрал от най новата история на БгКомунизма свърши още в края на '70г.След смърта на Брежнев(82)соц лагера се управляваше от крадци които изсмукаха кръвта на държавите си.През '80-те ком.върхушка изнасяше всичката валута в чужбина по свои сметки.Понеже не им стигаше взимаха заеми които също изнесоха.Пред нас разпъваха лозунги но мълчаха за това че кораба потъва.Залъгваха ни с гола идеология.Всички тези комунисти станаха сегашните капиталисти.С нашите пари.Може ли да ст
32
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецко, кажи що дири мама Цеца в САЩ и за какво си хортуват с Гл. Прокурор? Да не би делото Магнитски за КТБ да ви притеснява?
31
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ШМАТКА , ТИ АКО НЕ ЗНАЕШ КАК СА ФАЛШИФИЦИРАЛИ ИЗБОРИТЕ, ЦВЕТАНОВ ЗНАЕ.И 300000 РОМЕЙСКИ ГЛАСА КУПИХА. ФАКТ.
30
0
 
15
 
! Отговори
До 30-тия анонимник преди 6 години
Абе,тия с идеалите ,поне са имали такива,но не са унищожили цялата държава,а са я изградили. В изграждането и са участвали самоотвержено и дядо ти и баба ти и родителите ти. А,тия като теб,сринаха труда на три поколения българи.Когато тази упрсвляваща пасмина си отиде,ще броим нейните жертви. Вдички,починали от глад,мизерия,болести и странни ПТП и ситуации. Пилците се броят наесен,неуважаеми и броенето няма да ви се размине. До ще време.
29
15
 
0
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 37Комунде измислено как ГЕРБ ще фалшифицира изборите като те бяха под контрола на БСП.Нали Радев направи КОМУНИСТИЧЕСКО правителство.Нали Йотова се зае с организирането им.Толкова сте жалки че с цялата власт която имахте щяхте да останете след ДПС.
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една приказка-Никога не казвай Никога !
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива режими не падат заради вот и подобни глупости. Диктатори като Борисов си отиват само с кръв, помните как биеха хората 2013 и изкараха бронирани коли по улиците
26
10
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
каква селска вечеринка носят електроуреди с пожелание уважаеми де=====не забравяите че бсп ви наводни кьщите а герб ги оправи и сега ви подарявауредите купени сьс субсидията на герб т=е= с моите пари на следващите избори да не забравите номера на бюлетината
25
2
 
18
 
! Отговори
СТИГА.... преди 6 години
СТИГА С КЛЮКИТЕ,ЗАЯЖДАНИЯТА И Т.Н. ТИ СИ ЦАР НА ТИЯ РАБОТИ Г-Н ЦВЕТАНОВ ПИСНА НИ ДА ТЕ СЛУШАМЕ ДА ГОВОРИШ ПРОТИВ БСП ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА И ПОСЛЕ ХОДИШ ДА СЕ УПРАВДАВАШ ЧЕ НЕ БИЛО БЯРНО - АКО ОБИЧАШ СКРИЙ СЕ МАЛКО ИДВАШ НИ В ПОВЕЧЕ ДОРИ И В ПАРЛАМЕНТА ВСЕ ТИ СИ НА ТРИБУНАТА ГОВОРИШ МНОГО И НИЩО НЕ КАЗВАШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЪЩО
24
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това бургаското мекотело е по-противно дори от Цветанов.Ако въобще е възможно някой да е по-противен от Цвъкьо.
23
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скапани позьори. Какво мъкнат този хладилник. На какви точно се правят.С чии пари е купен, нали с наши на данъкоплатците, не с тяхни.
22
0
 
16
 
! Отговори
Тюююю, преди 6 години
Аман от люде,които наричат Борисов,Цветанов и Сие банда с комунистите... ТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ КОМУНИСТИ.Били са само партийни членове,за лични облаги,от които прекрасно се възползваха и лапнаха високите държавни постове. Такива екземпляри НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ КОМУНИСТИ. Няма пребоядисан комунист. Това са били хора с идеали. За тези,идеалите са само властта,парите и корупцията. Не обиждайте комунистите,като пришивате тези безскруполни екземпляри към тях!!!!!

Спонсорирани публикации