Катаджии свалиха номерата на Владимир Каролев

Икономистът забравил да поднови книжката си
25 ное 2017 15:00, Александър Попов
69
Катаджии свалиха номерата на Владимир Каролев
Снимка: Facebook

Икономистът Владимир Каролев остана без номера на личния си автомобил. Катаджии го спрели и след проверката установили, че не е подновил шофьорската си книжка. А наказанието за това деяние е именно демонтаж на регистрационните табели.

Каролев сам разказа за случката в социалните мрежи.

"Ето какво се случва като блее човек и му е изтекла книжката. Все пак 12 часа може да караш без номера, за да можеш да се прибереш в къщи. Аз ще се прибера в къщи през Рилските езера. Днес ще е прекрасен ден. Отидете в планината!", призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: КАТВладимир Каролев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
2
 
0
 
! Отговори
158 преди 6 години
Браво! Тоя мазен лобист не счита, че законите се отнасят за него. Писнало ми е от него, на всяка манджа да е мерудия! Намразих го откак лобираше за частните пенсионни фондове, които са по-голяма далавера и от КТБ.
55
2
 
0
 
! Отговори
Киро преди 6 години
До АнонименВсеки човек сам носи отговорност за датата, на която личните документи и свидетлство за правоуправление изтичат. ДЪРЖАВАТА не е длъжна да уведомява 7 000 000 човека. Стига с двойният аршин.....
54
0
 
4
 
! Отговори
Иванова преди 6 години
Въпросът е,че наказанието не е справедливо!Нашият случай е същият.Защо трябва да се наказва колата/в случая чужда/и останалите членове на семейството,които могат и искат да ползват автомобила?Защо не обмислят законите,които предлагат и приемат още в парламентарните комисии?
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Номерата ще му ги донесат в къщи и закачат, Дори ще има извинителен плик
52
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен 53В нормалните държави има компютърна прогромо която месец преди срока автоматично изпраща СМС и Е-майли не само за книжки, напомня за годишни прегледи на МПС, за профилактични прегледи колоноскопии, мамографии, Всичко това е само една компютърна програмакоято изпраща автоматично напомняне, Да, но тогава живота на хората ще стане по-лек и удобен, глобите ще намалеят и парите за кражба ще са по малко.Умишлено държат системата примитивна.Крадлива държава.
51
5
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
а защо кат не се обажда по телефона и да напомня за срока
50
3
 
10
 
! Отговори
билл преди 6 години
Лъже Владо, не вярвам само заради изтеклия срок да е останал без номера. Сигурно е бил спиртосан.
49
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както виждате, Каролев не се оплаква от закона. Сърди се на себе си. В крайна сметка вината си е негова.Вие защо се оплаквате от закона?
48
1
 
3
 
! Отговори
Vasko преди 6 години
Do anonimen rabota iskashli dati namera
47
6
 
10
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Трябва глоба, а не сваляне на номера и проверовъчни. И тя не трябва да е голяма, само за напомняне. Моята като я смених ми искаха документите и медицинско. Не бях карал известно време, но не ме пратиха на проверовъчни.
46
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от многото *** закони е това! Приет от суджук партията разбира се! Те нищо свястно не могат да измислят, малоумие след малоумия творят !
45
2
 
22
 
! Отговори
Аз до Анонимен преди 6 години
Срока на годност на шофьора не е във пряка връзка със срока на валидност на шофьорската книжка. Срока на книжката не прави шофьора добър или лош. Това е административна мярка и като такава е редно да има възможност човек да си я поднови. Защо не и да получи съобщение от издателя че му изтича.
44
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До дарителМи *** в демократична държава и виж какво правят когато ти е изтекъл срока на книжката.Я направи нарушение в Гърция и да видим дали няма да ти свалят номерата и няма да ги видиш докато не си платиш глобата.
43
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, че тоя с изтеклата книжка ми е симпатиче, напротив - чудя се защо даже го показват по телевизията. НО! Не е правилно (а дали е законно - не знам) да се свалят рекистрационните номера. Колата НЕ Е НАРУШИТЕЛ, за да я"санкционират". Нарушител е шофьорът, да го накажат него, напр. с проверочен изпит, да си припомни Закона за движение по пътищата и други неща.
42
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Аз"А защо трябва да е със срок книжката???"---Ами, защото и шофьрите са със срок на годност. Никой не е застрахован.
41
10
 
28
 
! Отговори
Така е преди 6 години
Прави са КАТ.След като книжката е истекла , вече губиш всякакви шофьорски умения.Същото се отнася и ако си забравил книжката в къщи.Абе луда работа.Толкова ли не може да се дада няколко дни човека да си поднови снижката?Може , ама нали трябва да ни е гадно.
40
20
 
12
 
! Отговори
дарител преди 6 години
в една демократична държава това полицейско СВОЕВОЛИЕ няма да се случи законите се се приемат малоумно племе на заплата
39
6
 
11
 
! Отговори
Ко заза ко преди 6 години
Може да се кара 10 дена без номера ли?Ми това значи 10 дена да караш с двеста през камерите и да не ти пука....
38
2
 
19
 
! Отговори
Ач преди 6 години
Пропаганда по новините и следват глоби по 1000 лв .Трябва да се пълни касата едни 4 милярда от КТБ и още толкова за саниране липсват...И винаги гражданина виновен ,а за това, че ДАИ София дава книжки за 20 лв го показаха дори по К1....
37
1
 
18
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Моля всички да мислим върху подобни "новини ".По мое мнение това е евтин трик, целящ да заблуди и пренасочи общественото мнение. Ако не ме лъже паметта, въпросния господин е съветник на министър председателя. И,о,чудо! Държавата действа вече и на горните етажи! P.s. Не се съмнявам, че още утре проблемните табели ще си бъдат на мястото,дори без собственика да си е отворил гаража. ...