Да помогнем! Станислава се нуждаe от пари за лечение

Трябва да бъде отстранен мозъчен тумор на журналистката от БНР
27 ное 2017 13:52, Елка Василева
20
Да помогнем! Станислава се нуждаe от пари за лечение
Снимка: Личен архив

Станислава Пирчева - журналистка от БНР, се нуждаe спешно от финансова помощ за лечение.

Средствата са необходими за отстраняване на мозъчен тумор (менингеома).

Образуванието нараства и застрашава зрението й.

Дарителска банкова сметка: Raiffeisen BANK, IBAN BG53 RZBB 9155 1008 770 503
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Бог да ви е на помощ преди 6 години
господи, за първи път чувам за толкова сериозен проблем.
13
1
 
2
 
! Отговори
Пропорционалността преди 6 години
Дo Катрин Ивайлова,Картинке, не се праи на интересантна ами си кжи ти колко даде за Пиринчева и колко ти е месечния доход. според това и аз ще мога пропорционално да сметна колко от мойта 230лж пенсийка да отделя за жената журнастиска та да мое да се изтакова това дето у нас без пари немое да се изтакова, нал си чат Картинке?
12
0
 
4
 
! Отговори
Минувач преди 6 години
България от няколко години е спряла плащанията към чуждестранни болници, които са приели пациенти с българската европейска здравна карта!!!Не знам защо някой пумпал от Правителството не излезне и не обясни как цялата държава, барабар с пациентите й, е на вересия в ЕС?!?!?!Но може би греша, след като за това красиво и жизнерадостно момиче, което омайва с гласа си цяла България, не могат да се съберат смешните 10 000лв.от държавата, в която е избрало да живее?!?!?!Който може да помага!!!
11
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
а бьлгария подкрепя препарати за третиране на плодовете и зеленчуците
10
0
 
2
 
! Отговори
бръммм преди 6 години
в държавата в която живея плащам задължителна и допъкнителна застраховка,вккючваща безплатен преглед,безплатни изследвания,безплатни или частично платени лекарства, както и мед.лечение до 140 000 евро - 10 години живея тукв бг, за 12г. стаж за всичко си плащах и плащам ако се наложи а после сам се оправям със разходите,а европейската ми здравна карта в бг не важи..така,че другарите поръчкови писачи да искат от поръчителите на писанията пари,а не от достатъчно затъналия в дългове народ...
9
0
 
1
 
! Отговори
Катрин Ивайлова преди 6 години
Здравната каса покрива около 2000 лева всичко. Подобна операция струва между 5 000 и 10 000 в България. Изследванията също са скъпи. Нужните пари не са много, в сравнение с лечение в чужбина, но когато от днес са утре са ти необходими 10 бона, не всеки може да ги извади от джоба си. Какво като е журналист? Журналист в държавна медия, да не смятате че взима милиони...
8
0
 
1
 
! Отговори
10 преди 6 години
До Анонимен.Покрива дори недоброкачествените.Доколкото си спомням се заплащаше избора на екип-около.900лв и един консуматив-дура350лв.За друго вече не помня.
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Менингиомът е доброкачествен тумор ,защо здравната каса не покрива разходите при една такава операция
6
1
 
3
 
! Отговори
Катрин Ивайлова. преди 6 години
Ех, какви озлобени и безсърдечни хора!!! Никой не ви иска процент от пенсиите, никой не ви задължава с нищо! Който може-помага! Операцията и в българските болници е тежка и скъпа, а и има и следоперативно лечение и манипулации. Като имате познати и роднини с подобни нужди, вдигнете си и вашите *** и разпространете призив и за тях. Никой не ви спира, има достатъчно начини вече. Не сте били съпричастни, не сте го направили. Колегите на Станислава искат да й помогнат и помагат както могат!
5
2
 
5
 
! Отговори
Пенсията ми е 229лв преди 6 години
уважаеми съобщители на тази страшна вест за опасността надвиснала над журналистката от БНР, Пирчева, бихте ли били така добри да осведомите колко струва операцията, след оперативното лечение, колко пари е отпуснало радиото, застрахователната компания където Пирчева е застрахована, каква е заплатата на Пирчева, кол;ко пари са внесли нейните роднини, приятели и колеги, за да знам %-но колко от моята 228.96лв пенсия да отделя за Пирчева.
4
2
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Който те кара насила да плащаш нещо? дано не ти идва такова чудо до главата, че тогава ще искаш да се хванеш за всяка сламка която ти се подава.
3
5
 
9
 
! Отговори
г преди 6 години
тази дама - Станислава Пирчева - ще си вдигне аристократичния зад.... и ще потърси помощ в родните ни болници, така като правин всички ниеако иска да се лекува другаде - това си е неин проблем и не виждам защо аз трябва да палщам за това !!!
2
2
 
16
 
! Отговори
миньор преди 6 години
имам един познат миньор ...има нужда от трансплантация на бъбреци ...да дам и неговия номер тук ..?Или това е само за журналисти ?
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дайте за esm номер по лесно е

Спонсорирани публикации