Студенти от УНСС се гаврят: След Бареков чакаме Ким Чен Ун!

Вълна от колажи заляха университета, Студентски съвет плаши с полиция
5 дек 2017 09:00, Петя Славова
124

Вълна от колажи за гостуващи лектори в УНСС заля социалните мрежи след лекцията на Николай Бареков във висшето училище миналата седмица. В отговор - Студентският съвет заплаши с полиция неизвестния автор на колажите.

Още по темата

"Постигането на трайна финансова стабилност в условията на екстремна демокрация" - гост лектори са Ким Чен Ун и бившият президент на Зимбабве Робърт Мугабе. Лекцията ще се проведе в УНСС и то в навечерието на Коледа. Това е един от появилите се колажи, съобщава Bulgaria ON AIR.

Безумни според Студентския съвет са и останалите, които се разпространяват в мрежата: Владимир Кузов ще говори как да защитим децата си в интернет, а Делян Пеевски ще дава съвети как да опазим банковата система в България от мафията?

На този фон студенти от УНСС поставят въпроси кой и как е финансирал лекцията на Николай Бареков в университета.

На нея евродепутатът обяви, че никога повече не мисли да се занимава с политика и иска отново да стане журналист.

"Излизам от политиката, аут съм. Никога повече. Говорете с мен като човек, който се връща в медиите", обърна се той към тях на дискусия, на която ВУЗ-а искаше да запознае своите възпитаници с тенденциите при фалшивите новини, а и на която като гост лектор бе поканен именно Бареков.

Все пак евродепутатът обяви, че няма намерение да се отказва от поста си в Брюксел, защото му остават още две години, през което време той активно ще разкрива авторите на фалшиви новини, благодарение на "конгломерат от честни медии", който той ще създаде. Не пожела да коментира обаче как ще го финансира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
19
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Най-страшно е когато човек като Бареков успее да каже "конгломерат от честни медии" а да не избухне в смях. Дано едва се е сдържал защото ако не е така тогава те от такива хора си струва да се страхуваш. И кой ще ръководи въпросния конгломерат? Пеевски ли? Де и мен да се подлъжеше народа да ме избере за евродепутатин та да се "боря" и аз. Ще се боря едно четири години а ако даде народа и още толкова. Та белким ще успея за тези години на евродепутатска заплата и аз да заживея богато като Барека.
77
3
 
18
 
! Отговори
sport преди 6 години
Университетът си има славата на учебно заведение, в което има развити корупционни практики. За щастие на мен не ми се е налагало да влизам в тези схеми. Също така на тези, които смятат, че с малко четене се взима изпит, искам да кажа, че не е точно така. Срам и позор е обаче да се канят такива личности, че и лекции да четат. Това подбива реномето на университета много повече, отколкото един колаж! Браво на тези, които са ги сътворили!
76
2
 
5
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
До Анонимен 79Според твоята логика и това, което си изходил тук, е платено... или се лъжа?
75
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези неща с пари стават да направят колаж плакат на Ким Чен , заради Бареков .. Получили са пари или от ГЕРБ или от Агнешките главички , Сорос и ЦРУ. Случайни неща няма всичко е платено
74
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До студентката Ще станеш магазинерка ..приеми съдбата.. знам много такива перспективни студентки сега метат къщи в Лондон или магазинерки в България..
73
2
 
25
 
! Отговори
Бай Танас преди 6 години
Колажите подбивали авторитета на УНСС ?!? Сигурно мислят, че Бареков го вдига :)
72
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До студенткатаТи за колко изпита си си платила? А при положение, че изпитите се вземат с достатъчно малко четене, ти защо опря до плащане? Явно много празна е била тази главица :-)
71
5
 
19
 
! Отговори
студентката преди 6 години
В УНСС за каквото и да ходиш всичко е в пари. Изпит, камо ли общежитие, там един като види пликче че носиш му стават очите на тави, а вътре и малко лв. и си готов, нямам думи . корумпирани типове софийски.
70
3
 
39
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Браво на младежите, които са сътворили тези колажи!!! А другите младежи, членовете на Студентския съвет, дано осъзнаят какво вършат и по кой път са тръгнали!!!
69
5
 
21
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
УНСС - 200 марки и едно прасе. Плащаш ли си ще завършиш на 100%
68
10
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
колажите са правени от 80 процента така че не касаят сев корея
67
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В друг материал тук се подмазвате на Ким за сметка на американския президент. Май с вас трябва също да се гъбаркат. А и след като студентите са изтърпели живковските клишета на Вожда, за какво им е Ким? Повторение на филма ли ще гледат?
66
2
 
35
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
Плаши с полиция !!! Да не сме в Чили през 1975 г !!!
65
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УНСС и реноме?? :)))
64
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставка на ректора - оставка на целият студенски съвет на УНСС !!!
63
4
 
50
 
! Отговори
днес преди 6 години
Искам да поздравя тези млади хора които успяха да сътворят плакатите като отговор на безумната политика на студентският съвет на УНСС , като отговор на безумното безмълвно съгласие на ректора и като отговор на пародията Бареков ! Браво за смелоста ! Това вече е гражданска позиция ! Докато има такива млади хора, България ще я има ! Подкрепям искането на оставката на студентският съвет и нека протеста през Янури срещу ректора да се състои - на всяка цена !
62
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са добрите новини ? Изцяло негативи четем ! Няма какво да се коментира - студентския съвет е съставен от празноглавци защитаващи интереса на ректора но не и на студентите. Как ли е протекла лекцията на Бареков, с какви очи застава той пред тези млади хора, какво да научат от него те, нима е доказал се политик или е символ на порочнота наша псевдодемокрация . Именно заради това студентският съвет се самокомпроментира и стана за посмешище .Правилни са плакатите като отговор-свобода на словото
61
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От цялата работа се вижда едно нещо: Както винаги, т.нар. "СТУДЕНТСКИ съвет" не е на страната на студентите.
60
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Just Dudutsi
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сещате се, не кавал, а другото с "д".