Да помогнем: Един за всички, всички за Криси... В името на живота!

9-годишното момченце има нужда от нас, за да живее
8 дек 2017 18:43,
7

9-годишният Кристиян Илиев, който в края на месец октомври бе диагностициран с много агресивно и рядко срещано заболяване, има нужда от помощ.

За неговото предстоящо лечение в чужбина са необходими повече от 100 хил. евро. Заедно със своите родители малките съотборници на Криси се обединиха в дарителска кампания "Един за всички, всички за Криси".

Зад тях застанаха едни от най-популярните личности в България.

"Той е наш приятел и съотборник. Много липсва на целия футболен отбор, справяме се трудно без него. Ние сме с него и се надяваме, че ще оздравее възможно най-бързо. Вярваме, че ще се справи с болестта", споделиха пред Bulgaria ON AIR неговите съотборници.

Футболна академия "Царско село" ще организира благотворителен турнир в помощ на малкия Кристиян. Очаква се в него да участват родните грандове Левски, ЦСКА, както и други клубове от елита.

"Кампанията е грандиозна, разковничето в нея е невероятното участие на децата, които непрестанно ни доказват, че има смисъл да живеем. Всичко се случи в рамките на няколко часа, родителите бяха в шок", каза президентът и треньор на БК "Левски" Константин Папазов.

Родителите са се свързали с някои от най-добрите болници в Европа за консултация и лечение.

Всеки, който желае да помогне на Кристиян в тежката борба с болестта, може да го направи тук:

Банка ДСК ЕАД
IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лева
IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро
BIC: STSABGSF
Кристиян Георгиев Илиев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
По закона за големите числа такива работи стават. С какво е по-специално това дете от другите, за които не се пише и събират помощи?
5
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Дано се оправи детенцето, но питам следното:Къде е държавата да помага на деца в беда?Защо постоянно се разчита на помощи и SMS-и ?
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престъпно ЗАБОГАТЯЛИ олигарси на България пари НЕ дават само взема! Само бедните българи помагат
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Всеки, който желае да помогне на Кристиян в тежката борба с болестта, може да го направи тук:"Желая, но имам жена, току що излязла от майчински, дете на 3 и 50 лева с които да избутаме следващите 2 дни до заплатата ми, по-голямата част от която ще се изпари в рамките на следващите дни за сметки и домашни потреби. Става ми болно за това семейство, защото аз също съм родител.
2
0
 
7
 
! Отговори
ЗАЩО преди 6 години
Защо държавате не вземе парите на бандитите от прехода и не ги насочи към производство, здравеопазване ...? Заради шепа ***, цяла държава ще потъне.
1
2
 
16
 
! Отговори
Грешна категория преди 6 години
Сметката и трогателният клип трябва да се публикуват на видеостената в парламента.Там Цецо ,който има 6 апартамента може да си продаде единия и да дари живот.Или пък на бизнес форума на Кауфланд ,Била,ЧЕЗ и ЕОН,ЕВН. Все някой от тези милионери бизнесмени и политици ще събере едни 100 000 евро. От бедни хора не се проси,проси се от богати.Ей го Кирчо Домусчиев и той може.Кобрата Пулев ся къде е? Просете пари от богатите!