Депутати по Коледа: Разпускат със SPA или в домашна обстановка

Къде и как ще посрещнат управляващите празниците
23 дек 2017 12:40, Петя Славова
18
Депутати по Коледа: Разпускат със SPA или в домашна обстановка
Снимка: архив, Булфото

Голяма част от депутатите ще посрещнат коледните и новогодишните празници в домашна обстановка. Народните представители вече са във ваканция, а парламентът ще заседава отново едва след 20 дни. Следващото заседание е на 11 януари догодина. Засега не се предвиждат извънредни сбирки между 27 и 29 декември, въпреки че президентът Румен Радев се закани да наложи вето на новия антикорупционен закон.

Въпреки дългата почивка депутатите предпочитат домашния уют и сбирките с приятели пред екскурзиите в чужбина за празниците или специално за Нова година, съобщава "Монитор". Така например Красимир Велчев от ГЕРБ ще посрещне Бъдни вечер и Коледа в дома си в Банкя, заедно със семейството на сина си. На Нова година той ще върне жеста, тъй като синът му е новодомец , а традицията повелява да покани гости. Неговата колежка Ася Пеева ще празнува в родния Поморие.

Градът предлагал редица възможности за СПА и релакс процедури с лечебна кал и луга. В тази връзка дори тя е поканила свои колеги да й гостуват между празниците. На Коледа пък имат традиция и мъжете от семейството – съпругът и синът й коледуват. 1 януари пък ще посрещнат с приятели на градския площад, където има специална програма. Тя участва като любител и в танцов клуб за фолклорни танци "Поморие" и ще се включи в проявите на клуба.

Актьорът – политик Евгени Будинов ще празнува в Банкя в тесен семеен кръг. На 30 декември пък има представление в театър "Сълза и смях". Постановката се казва "На живо от оня свят", а в нея освен него участват още Албена Михова и Кирил Ефремов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов между Коледа и Нова година ще разпуска със семейството във Банско. Социалистът Драгомир Стойнев също е заложил на домашната обстановка за Бъдни вечер. Между празниците обаче ще заведе семейството за няколко дни в един от планинските ни курорти – Банско, където да жена му и децата му да покарат ски.

Патриотът Александър Сабанов пък по традиция ще води семейството си в родната къща на баба си в Елешница край Банско, където ще прекарат Коледа. Там ще се радват на домашно приготвените гозби, включително и капама. На ще посрещнат новогодишната нощ във Варна. Предишни години два пъти е празнувал Нова година в чужбина, но не останал много доволен, тъй като „веселбата е различна, различни са и обичаите“.

Дора Христова от "Воля" тази година ще е на гости на брат си в Бургас за Коледа. "Всеки подготвя постно ястие, купуваме си подаръци и някакви закачки, имаме си Дядо Коледа който в полунощ раздава подаръците, но за да получи подаръка си всеки трябва да изпълни някакво стихче, песен или танц", разказа тя.

Всички депутати си пожелаха за следващата година здраве и успех. Политическите пожелания пък бяха от успешно БГ председателство, през това да не вярваме на фалшивите новини, политиците да започнат да се държат по-държавнически до това депутатите да са малко по-смирени и да взимат правилните решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям как семейство Цветанови карат ски.До всеки един от пет членната фамилия стоят по трима бодигардове от НСО.Общо 15 броя.Ама така и момчетата ще разпуснат по Коледа.
13
0
 
6
 
! Отговори
тодор живков преди 6 години
най-добре ще разпуснат първо в следствието,и после в централния соийски
12
1
 
6
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
ТЕ В БАНКЯ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ЕДНА ОБЩА СОФРА СЪС СУДЖУЦИ, ТРЯБВА ДА СА ОСТАНАЛИ ОЩЕ. НЕ СЕ ЗНАЕ САМО ОТ КОЙ НЕЩАСТЕН ПРОИЗВОДИТЕЛ ЩЕ ЗАБЪРШАТ ВИНОТО И РАКИЯТА.
11
0
 
14
 
! Отговори
дебел депутат преди 6 години
а за вас - греда :)
10
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам доста депутати от ГЕРБ са се задомили в Банкя,за да бъдат по-близо до вожда,а сигурно и заедно да пробват суджуците.Голяма любов,голямо нещо.Направо любов необяснима,или пък обяснима?
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еййййй,тия не смеят да отидат на Малдивите,да не си помислим,че са много богати.Горките.
8
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Емиле завчеря като сумтя де не знаеш що т.е може да си знаел ко си минал да караш при конкуреция явно тоя е такъв кокошкар че нивото му е нула за да я докара тъи
7
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На хейтърите ще им кажа , че депутатите са представителна извадка на народа в България. Да се правиш на голям умник по форумите е израз на комплексарщина и нещо друго .
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОАЛИЦИЯ ПЪЛНО ЩАСТИЕ -Заслужават си хората ! ...... И ние си ги заслужаваме .
5
1
 
27
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Всички в парламента са предатели, а извън парламента има още толкова предатели, които че борят да влязат в парламента. Въпросът е да познаете кои са предатели и кои честни. Честни почти няма! Всяка една нова партия изниква от разцепила се стара партия. На никой вече не може да се вярва.
4
1
 
18
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
С една дрелка ще им пробия тъпите тикви.
3
0
 
32
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
От к'во разпускат, бе? От к'во ???
2
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Слугите на евроатлантическите и демократични ценности си отдъхват спокойно . Оста Борисов -Доган -Ердоган е в синхрон .
1
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слугите на Москва,двойните агенти и продажници били разпускали.Целият ни парламент е руски-бандитски руски парламент