Той от Сантяго, тя от София... любовта ги свързва – Алфредо и Юлия!

Любовна история на едни 9468 км разстояние
28 дек 2017 11:45, Петя Славова
85

Това не е типичната коледна история, която сте свикнали да чувате. Това е история, свързваща 9468 км, или точно колкото е разстоянието от София до Куба.

Той е роден в Сантяго, а тя в София и макар че прекарва 5 години от живота си на острова, където казват, че часовниците са спрели преди 50 години, съдбата ги среща на българска територия през далечната 1986 година, съобщава Bulgaria ON AIR.

Юлия и Алфредо Хередия избират да живеят в България, но никога не забравят Куба и ценните уроци, които им е дала, а именно, че животът не е черно-бял, а цветен, каквито са и самите хора в Куба. Истинската причина, поради която хората там са толкова щастливи, те намират в липсата на поквареност от материалното.

"Бях много по щастлива, когато живеех там, защото се научих, че човек трябва да бъде най-вече благодарен за това, което има", споделя Юлия.

Съдбата е благосклонна към двамата влюбени и ги дарява не с едно, не с две, не с три, а с четири деца, а по-късно следват и внуците.

Макар че не помнят родината си - Ема и Естер мечтаят някой ден да я посетят, а днес възпитават своите деца в същите ценности, в които самите те са били възпитани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имайте почит към човека - на негово име все пак има кръстен сос за спагети. И то бял сос.
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да са живи и здрави, но лично аз не одобрявам смесването на расите.Дано такива семейства поне в България да са по-скоро изключение отколкото да се толерират.
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мда,за голямо съжаление,днес да си БЯЛ хетеросекуален човек,който смята,че е важно да се съхрани рода и да се раждат бели хора,а не мулати,си е направо грях и престъпление за едно побъркано демократично,либерално и свръхтолерантно общество,което приема за "ценности" хомосексуализма,смесените бракове,бракове между различни раси(бели с че.р.ни),содомията и какви ли не ужаси. Нищо против двойката,но не смятам,че това трябва да е пример,и че смесените бракове(бяла с че.рен) трябва да са задължителни
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета повечето коментари оставам с впечатление, че в днешно време за хората да си цветнокож е порок независимо, че този цветнокож е създал хубаво семейство за което много хора могат само да му завидят. Браво на Алфредо и да му е живо и здраво семейството!
25
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ембаргото е наложено именно заради режимът на Кастро и подгъзуването на руснаците.
24
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще не са ми интересни.
23
5
 
14
 
! Отговори
Партизанката преди 6 години
Куба е прекрасна страна... прекрасни хора, прекрасен климат, прекрасна музика, писатели... Да, вярно, бедни са - но това не е от режимът на Кастро, както се твърди, а от наложеното им дългогодишно ембарго, което оказва значително влияние върху износа и вноса. И понеже Куба не може да приема стоки, а няма ресурси и кой знае какво производство, затова е на това положение. Куба е като сън, като копнеж...не се забравя.
22
9
 
1
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Анонимен 24Точно де.Щом в порно филм имаше японци с миниятюрни какво остава за останалите.А че си иска майсторлък е вярно-кел файда като е голям,като не може да го използва.Ама като е малък пък какъвто и ще майстор да е жената пак ще е незадоволена.Освен ако не използва и други части на тялото си.
21
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 24Те тия в порното не ги гледай. Те не са критерии - там ги избрат и според размера ;)))Иначе като жена мога да ти кажа- не е до размера, а до майсторлъка.
20
10
 
1
 
! Отговори
вергил преди 6 години
До Анонимен 19Абе баш до размера си е.Веднъж гледах порно с японци и се спуках от смях-имат някакви миниятюрни .А ония черните вадят бирени бутилки.Ако някоя жена ти каже,че размерът нямал значение,просто не й вярвай.
19
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18Вергиле, просто мулатите са по-екзотични, а някой и доста по-красиви от някой дребен китаец например. Освен това незнайно защо те харесват закрглени бели жени, каквито на острова са преобладаващи. Едва ли опира до размера, макар че чичко ти Фройд би твърдял обратното :)))
18
5
 
18
 
! Отговори
вергил преди 6 години
Като бях на екскурзия в Лондон видях поне 100 двойки бяла жена-чернокож мъж и нито една двойка бяла жена с китаец или друг от монголоидната раса.Чудно-жените все казват, че размерът нямал значение.Сигурно предпочитат чернокожи , защото са много интелигентни.
17
3
 
6
 
! Отговори
до 16 преди 6 години
Ценностната система беше друга , но най-вероятно си от по-новото поколение , така че си оправдан.
16
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтоюНе дрънкай глупости, има още филми от тошово време.Винаги е имало и ще има меркантилни хора.Между другото, браковете по сметка са по-здрави от тези по любов.В 90% от случаите любовта трае 2-3 години.
15
9
 
11
 
! Отговори
Стою преди 6 години
Заради интерес или - не, въпрос на ценности.Преди години комерсиалнотп не беше с такъв обхват в живота.Хората се срещат, харесват, влюбват.Какво по- естествено на този свят ?
14
13
 
11
 
! Отговори
ДЖИПСИ преди 6 години
Тези от деца им които са бели, техните деца някога ще са сигурно тъмнокожи. Ако наистина се обичат да си живеят щастливо. Може би жената се е омъжила за по голям ***, а мъжът за да не живее в Куба. Всеки има право да търси щастието си както намери за добре.
13
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хубава история. Хубави хора.
12
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кубинците са добродушни, щом имат четири деца, значи се обичат. Да са живи и здрави!
11
8
 
4
 
! Отговори
До 11 преди 6 години
Прав си от 10 .Даже има и Сантяго де Испания , Сантяго де Португалия , Сантяго де Мексико , Сантяго де Аржентина , Сантяго де Карибите , Сантяго де Африка .И най -интересното е че има в ОАЕ Сантяго де Арабия .
10
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 10 Има Сантяго де Чиле който е столицата на Чили и има също Сантяго де Куба- град в Куба.