Третият пол... маскиран като превенция на домашното насилие!

Ангел Джамбазки настоява: Текстовете са противоречиви!
4 яну 2018 10:50, Боряна Павлова
90

5635 гледания   |  Още видео
Първото заседание на министрите за новата година започна с разногласия относно Истанбулската конвенция на Съвета на Европа за превенция на домашното насилие. "Обединените патриоти" обаче съзряха не превенция на насилието, а опит за признаване на третия пол и узаконяването на гейбраковете.
Още по темата

"Категорично сме против. Текстовете са прекалено противоречиви. Проблемът с насилието е в ръцете на правораздавателните органи. Под легитимното заглавие "Превенция на насилието над жени" се прокарват идеи, които са в разрез с обществените. Половете са 2  - мъжки и женски", подчерта евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки.

В студиото на "България сутрин" адвокат Николай Хаджигенов посочи, че Истанбулската конвенция е малко или много като забраната над домашната ракия от Европейския съюз – проблемът няма да се реши с текстове, а чрез затягане на правораздавателните органи.

"В конвенцията не става дума за гейбракове или трети пол. Поведението на "Патриотите" е дим над водата. Те преувеличават, а имаме зверска нужда от справянето с насилието. Вместо да гледаме ситуацията в парк "Пирин" или тази с корупцията, ние се занимаваме с третия пол", отбеляза юристът пред Bulgaria ON AIR.

"Ако полът зависи от социалните роли, това отваря врата към свободна интерпретация. Тук говорим за заличаване на традициите, а ние ги защитаваме. Бракът е съжителство между мъж и жена, а не между партньори. Партньорът е полово неопределен. Виждаме шанс нелегални мигранти да получават статут, който не ми се полага. Тази конвенция не гарантира безопасността на жени и деца", заяви евродепутатът Джамбазки.


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
0
 
! Отговори
ТеооГеоо преди 1 година
Четейки коментарите , "виждам"много , много болни хорица , които трябва да бъдат "излекувани"!
Браво , г-н Джамбазки , съмишленици сме!
86
1
 
1
 
! Отговори
До Кремена преди 1 година
Не само в БГ но и навсякъде по света. Полът със педофилски наклоност е мъжки а не женски, проявител. Да кажем, че майка целува детето си педофилка ли е?
85
1
 
1
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
Какви са тия 76 не са ли 69. ГЕРМАНИЯ, ХОЛАНДИЯ, АНГЛИЯ, БЕЛГИЯ И АМЕРИКА. Там е гейдомството.
84
4
 
0
 
! Отговори
Емил преди 1 година
Смешно е да четеш, че, от една страна, отричат биологичността на "третия пол" (термин, между другото, който в днешно време използват само те), заявявайки твърдо, че по природа хората се делят само на мъже и жени, по този начин социалното изграждане на сексуалността не съществува; и от друга страна, лицемерно се притесняват, че децата им ще бъдат НАУЧЕНИ да станат хомосексуални. И питам аз, има ли нещо по-социално изградено от възпитанието?

Но мисленето като че ли не е едно от най-изявените качества на българския народ (и някои негови съседи, за да не ме обвинят в антипатриотизъм...)
83
4
 
0
 
! Отговори
Емил преди 1 година
Четейки коментарите по-долу, оставам с впечатлението, че по-голямата част от съвременните българи са толкова фанатизирани в безпочвената си омраза и завист към тези, които не приличат на тях (и за които, освен наложените им тесномислени стереотипи, знаят още по-малко), и същевременно с това, са толкова убедени в правотата си, че им е невъзможно да видят дори собствените си противоречия.
Смешно е да четеш, че, от една страна, отричат биологичността на "третия пол" (термин, между другото, който в днешно време използват само те), заявявайки твърдо, че по природа хората се делят само на мъже и же
82
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С какви глупости се занимават не е истина. Третия пол у гей беаковете е тема на държавите, които са си надвили над масрафа. Бели кахъри на бели държави.
81
0
 
1
 
! Отговори
Феликс преди 1 година
До Хомо-Антисапиенс,
Завалийче, четенето на научна фантастика не е вредно, но не се счита официално за образование.
80
1
 
8
 
! Отговори
+ преди 1 година
Всичко се върти около децата, но не го разбирате, защото 90% от Вас - родителите не обръщата никакво внимание на децата си.

ТОВА ИСКАТ "те" - децата!
Матей 9.42. А който съблазни едного от тия малките, които вярват в Мене, за него е по-добре, ако му надянат воденичен камък на шията и го хвърлят в морето.
Лука 17:2 По-добре би било за него да се окачи един голям воденичен камък на шията му и да бъде хвърлен в морето, а не да съблазни един от тези малките.
79
0
 
7
 
! Отговори
х преди 1 година
Г-ЖА. ЕК.ЗАХАРИЕВА КАЗА ПО ТВ,ЧЕ НЯМАЛО ДА СЕ ИЗМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯТА ИЛИ ЗАКОНИТЕ СЛЕД РАТИФИКАЦИЯТА.НО НЕ КАЗА,ЧЕ ПО ЧЛ.5 АЛ.4 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА КОНВЕНЦИЯТА СТАВА ЧАСТ ОТ ВЪТРЕШНОТО НИ ПРАВО И СЕ ПРИЛАГА С ПРИОРИТЕТ ПРИ КОЛИЗИЯ С НАШИТЕ ЗАКОНИ.ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ДАЛИ СЕ ИЗМЕНЯТ ИЛИ НЕ КОНСТ. И ЗАКОНИТЕ НИ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ.
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко от нищо наля още 200 хиляди гласа на патриотите. Не заради техни заслуги. Корнелия и ДПС единствени се усетиха. Герб отново загубиха. После не ми казвайте, че Бойко е умен. *** ***, който в един момент успя да надхитри още по-тъпите си противници като Еврогей Станишев и царедворчетата.
77
1
 
9
 
! Отговори
-------- преди 1 година
Трудно може да се опази човек от евроболшевишката зараза.
76
2
 
20
 
! Отговори
Браво, Джамбазки ! преди 1 година
Имате моята подкрепа. ООВРАТИТЕЛНИ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ "ЦЕННОСТИ" за ЗАЛИЧАВАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ НАЦИИ И НАРОДИ !
75
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да са ни честити евроатлантическите ценности. :)
74
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
73 Не е задължително, според модерното транс мислене и феминистка логика и сега можеш. Не може някаква си наука или някакви си доктори да ти казват какъв ще бъдеш след 1 поглед на генеталийте ти. Днес може да си жена, утре мъж, утре жена в мъжко тяло която харесва жени. 32 са официалните ''полове'' признати в САЩ, сега борбата е за следващите 76, а според всички няма ограничение на видовете полове, всеки сам каквото реши. Това го правят и скандинавците, англичаните, французите и тн. и ние вече.
73
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз съм дърт вече но младите мъже да му мислят като забранят хетеросексуалната любов направят еднополовата любов задължителна. Че са им крехки дyпeнцата.
Смеете се ?
До 20 години ще стане. Трябва да се намали раждаемостта че иначе ще изядем планетата.
72
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Споко, скоро генното инжинерство ще направи хората да се раждат *** и с двама типа полови органи. После кеф ти да си мъж, кеф ти да си жена . Всеки ден може да си сменяш пола.
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече няма геюве, а само пед...си!!!
70
3
 
17
 
! Отговори
до пендайчо преди 1 година
До Хомосексуалист

Можеш ли да докажеш съществуването на тези "много повече полове", говоря за физическите белези? Едва ли ще ти е проблем, нали си умен, начетен и образован, а щом си хомо, значи си и нарцис, извинявай, прогресивен!
69
0
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Защо се мълчи за факта, че още на 21 април 2016 г. тогавашният министър на правосъдието Екатерина Захариева е сложил подписа си под нея.
Напънете се и си отговорете, дали подписа е положен без одобрението на ББ.
68
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Европеец
Еврофондовете догодина спират.
А ти си намери нормална работа, не да си чешеш мЪЪдурите на хранилка на неправителствена организация
И да, не искаме еврофондове, а фабрики, заводи, природа, нормални хора и деца по улиците....