Щрак с днешен вестник в ръка! Йончева пак до оградата

Депутатката алармира, че съоръжението продължава да пада
Обновена: 8 яну 2018 17:11 | 8 яну 2018 17:07, Веселина Йорданова
186
Щрак с днешен вестник в ръка! Йончева пак до оградата
Снимка: Facebook

Оградата по границата продължава да пада, алармира депутатът от БСП Елена Йончева. За доказателство тя се е снимала до проблемния участък с днешни вестници.

Още по темата

"Днес, 8.01.2018 г. в района на Малко Търново - паднала ограда. Налага се да документирам събитието с днешни вестници, за да удостоверя достоверността му", написа тя във Facebook.

По думите на депутата преградното съоръжение е не само неефективно, но продължава да пропада.

"Напомням, че съоръжението не е построено според заданието на МВР от 14.01.2015 г. На 20.11.2015 г. Главна дирекция "Гранична полиция" дава правото на областните управители на Ямбол, Хасково и Бургас да променят проекта за ограда. Предоставеното право на областните управители да променят техническите параметри е направено с една-единствена цел - корупция", твърди Елена Йончева, която наскоро показа във филм, че преминаването на оградата не е проблем за бежанците.

По думите й за това възпрепятстващо съоръжение, заедно с прилежащия обслужващ път, са дадени около 1 млн. лева на линеен километър. Докладът на Главния инспекторат на МС от април 2017 г. във връзка с него обаче констатира фрапиращи нарушения.

"Абсурдно е проверяващият екип на Главния инспекторат на МС да отиде със специална задача да провери дали има изградена ограда и от какъв тип е – и да не може, след проверка, да отговори на този въпрос", пише още народният представител.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БРАВО НА ЙОНЧЕВА! ИЗКАРА НА ПОКАЗ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ШАЙКАТА ГЕйРБ
121
22
 
22
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
НА КОРУМПИРАНИТЕ ГЕРБЕРУНГЕЛИ ЙОНЧЕВА ИМ Е КРИВА.Добре е сега гостите от Европа вместо лакирани цветни картички, да получат снимки от златната ограда
120
8
 
18
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Знаели някой, кой некъдърен инженер е проектирал конструктивната част на оградата? Проектанта-конструктор носи солидарна отговорност за изпълнението на обектите заедно с другите лица участвали в строителството!!!От снимката си личи ЯВНАТА МЪРЛЯЩИНА НА ИНЖЕНЕРА..., едва ли е обходил и огледал бъдещото трасе на оградата.
119
8
 
17
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Турците трябва да са по-заинтересовани от оградата, защото както са тръгнали нещата в България, ще се принудим ние да бягаме натам.
118
23
 
16
 
! Отговори
?!? преди 6 години
Йончева свлачищата в България ли рекламира или вестник Труд? Щото не става ясно за какво се е изтупосала. В друг случай би било *** скокове!
117
17
 
29
 
! Отговори
Европеецо преди 6 години
Коментирайте оградата и цената бе *** герберопитеци, не Йончева
116
30
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Назначете я за граничар. Ама да не стане като през 2003-та , при атаката срещу Садам Хюсеин, тя правеше репортажи от Багдад, криейки се в *** на хотел Рашид.
115
26
 
18
 
! Отговори
:):):) преди 6 години
Купете и един хамак и да спи там.
114
42
 
20
 
! Отговори
АВЕ ФЮРЕР преди 6 години
Това нещастно щурналистче Йончевата нямали да престане да дъвче тая мухлясяла дъвка ...
113
37
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фотошоп. Мога да кача снимка как Йончева ми прави като вятъра с днешния вестник в ръка.
112
6
 
17
 
! Отговори
?! преди 6 години
А сега де? От две-три години задавам въпроса "Има ли нещо нормално в нашата държава?" и никой не ми е отговорил поне веднъж има ли го и кое е то, а сега след 30 минути, цели 6 човека го знаят и пак не ми го казват. Лоши хора, ей! Крият го за себе си. Ще продължавам да питам, пък дано някой все пак ми каже дали има нещо нормално в нашата държава.
111
10
 
26
 
! Отговори
zg преди 6 години
Нормално. Все пак всички предишни "опровержения" бяха свързани с момента на снимката. Цвета на листата, не било това време и пр. Е, сега вече коментарите ще са други. Например: Реклама на в. "Труп" ли прави? А ми не. Кой да е вестник с дата върши работата. Щото може да се провери. Уви, състоянието на оградата си е все същото. Към съответната дата. В замяна на все по-топлите отношения на "нашия първи партиен и държавен ръководител" с Ердоган, например. Така е то...
110
25
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
До КаталунецКу-ку, ку-ку, много е паднала цената на плювалката. Вече работи за стотинки за "Труд". Само трябва да запее "партизан за бой се стяга..."
109
31
 
21
 
! Отговори
руска шлюха преди 6 години
станала е рекламно лице на в Труд ..ха.ха.ха
108
34
 
20
 
! Отговори
от Женевското езеро преди 6 години
Йончева много е яд че вече няма кой да и подписва чекове за милиони за филчета ..ха.ха сега е станала граничар на минимална заплата
107
28
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Оградата няма никакво значение. Важное Ердоганя да пази от другата страна. Другаркята рускиня Елена е смешна решетникова уРУССпия!
106
12
 
6
 
! Отговори
Lift преди 6 години
Na mladini Lencheto preskachashe hrabro ogradi, barikadi, okopi, zemlianki...Sia ima strah ot estestvena priroda, kamane, gorski shumki i dabravi, polumokro dere...
105
12
 
35
 
! Отговори
?! преди 6 години
Има ли нещо нормално в нашата държава?
104
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 87 -97Eми то е ясно, че вече ще има отделни "светли лъчове"!!! При "управлението на БСП ,НДСВ,но по тяхно време Бг беше трагедия.Хиперинфлации,разпаднала инфраструктура и мутренски манталитет"...а какво е било едно време на дивия запад???? СЪЩОТО! То все отнякъде се започва и е едно и също, независимо КОЙ управлява в момента! И бебето отначало се на.а.ква в гащите....а колкото до "строежите".....бойковистите само не могат да боядисат това, което БКП построи! Да не говорим колко разрушиха
103
41
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 103Не само е смешна. Жалка е. Смешна фльорца, червена и некадърна. А трола си ти, пеерастин гърчав.