Убийства, похищения... Мутренските времена още ли са в България?

Смъртта на Христов трудно би се разкрила, смята адвокат
9 яну 2018 10:40, Петя Славова
240

Мутренските времена в България не са си отивали. До този извод стигна адвокатът Людмил Рангелов в контекста на шокиращите убийства и похищения от края на миналата година и началото на тази.

Вчера пред офиса му в столичния квартал "Манастирски ливади" бе разстрелян Петър Христов, който е собственик на една от най-големите млекопреработвателни фирми у нас. Преди дни пък бе извършено жестоко шесторно убийство в Нови Искър, след което според МВР издирваният нападател се е самоубил.

Още по темата

В "България сутрин" адвокат Рангелов свърза събитията от последните дни с отвличането на сина на бизнесмена Тони Златков - Адриан, както и стрелбата срещу един от шефовете в НАП Иво Стаменов, като по думите му тези случаи показват, че мутренските времена не са си отивали.

Убийството на Петър Христов ще бъде изключително трудно за разкриване. Очевидно е поръчково и извършителят е доста квалифициран, убеден е Людмил Рангелов.

Смята се, че убитият 49-годишен бизнесмен е свързан с делото срещу "Наглите" и е помагал за разкриването на престъпната група.

"Ако добросъвестно е искал да помогне на властите и е достигнал до информация, по-скоро е действал като гражданин, а не като бизнесмен. Бил е в комфорт с околните, свободен, самоуверен, с много интензивни контакти, движил се е без охрана. Всичко това говори, че не е имал притеснения", каза още юристът.

"Не знам дали се връщат мутренските времена, но е време е държавата да се завърне! Не съм предполагал, че така ще започне новата година. Шесторното убийство в Нови Искър травмира цялата нация, не сме свикнали да стават такива зверски неща. В обществото се насажда чувство за перманентен страх и несигурност", каза пред Bulgaria ON AIR бившият депутат и телевизионен водещ Росен Петров.

"Убихме МВР и службите за сигурност, и вече 27 години се опитваме да ги реанимираме доста безуспешно. Агентурата е разбита. Направихме така, че "сътрудник на МВР" да звучи мръсно, грозно. Когато системата за сигурност е разбита, тогава можем да очакваме всичко", каза още Росен Петров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
1
 
2
 
! Отговори
h;l6 преди 6 години
Голямото изпитание за обикновените българи в днешно време е, че трябва да се уважават и да са едини, а за политиците е, че всичко се връща.
223
1
 
4
 
! Отговори
Жоро павето преди 6 години
Ако това тук беше една статия за цветя,хубаво време или добро настроение,аз с удоволствие бих дал коментара си....Но на подобни комерсиално-сензационни иторийки не обръщам внимание!?!Бедна е фантазията ви,за това колко оскъдни са коментарите ми на подобни теми :)))))
222
1
 
13
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Докато има живи още мутри,ще има и мутрински времена.
221
2
 
14
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Ха ха ха мутренските времена се завръщали,че те не са си отивали. Не виждате ли,че 8-ем години ни управляват мутри от същия СИК,от който е и убития...
220
1
 
5
 
! Отговори
тея преди 6 години
тея ако направат греяката да пуснат оръжия на свободна продажба-до 2 години всички ще са думнати барабар с мвр-то-гражданска война яе стане-гаранция-мазните софиянци ще траят нали взимат по 2 бона,ама останалата българия ще ги изнасили-няма кой да им помогне-единствено сега мвр ги пази-даже и воените ще са на наша страна-ваща м а м а м р ъ с н а к о р у м п и р а н а-Писна ми
219
3
 
5
 
! Отговори
бранник преди 6 години
Как да ги поръчаме всички бандити и да си живеем спокойно после.Или да върнем комунизма.или фашизма.Къде си .майн фюрер?
218
1
 
11
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
АМИ ПОЛИТИЦИТЕ направиха най-големите мутри сътрудници на полицията и на службите ..... те са вионовни за мафията у нас !
217
1
 
8
 
! Отговори
5000 дойче марки преди 6 години
"Мутренските времена още ли са в България?"Знайте ще се върнат пак с нови сили.
216
2
 
9
 
! Отговори
АВЕ ФЮРЕР преди 6 години
Просто от отдавна започна преразпределението на заграбеното по време на прехода от комунизъм към нов комунизъм . Спонсорите на партийките в България започват пак да се избиват , значи далаверите ще се кроят на ново .
215
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберастите започнаха да се избиват един друг, нещо се е спукало във водопровода им.
214
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МУТРИТЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА, КАК ДА СИ ОТИДАТ?В ГЕРБ няма честни хора!
213
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Верно ли бе?Те да бяха избягали в тяхната си родина СССР.
212
5
 
12
 
! Отговори
надежда всяка остави преди 6 години
-докато БКП-ДС е навсякъде!
211
6
 
23
 
! Отговори
Верно ли бе? преди 6 години
Кумонисти са управлявавали родителите ни, и комунисти ще ни управляват, докато сме живи! Бивши комунисти няма, такива каквито са всчики в парламента - потомствени кумонисти и членове на БКП! Стягайте куфара и въобще да не ви е мъчно за тая циг*нско-мутренска-к*рвенска държава!
210
3
 
9
 
! Отговори
мирният преход преди 6 години
Бойната група на ВО на БКП в действие!!!!!
209
1
 
24
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Не може да си председател и член в борда на директорите в над 30 фирми, и да те изкарват чист, като сълза, роден брат... че и повече от брат и т.н. Няма как да се докопаш до толкова много, че да раздаваш с шепи, и да ти е чиста работата.
208
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Здравейте брюкселски зелки,напълнихте ли гащите,ако не сте ще ги напълните.Стойте си кротко вечер по стаите и се молете шофьорът ви да не обърка пътя до НДК
207
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе,къде изчезна Цветанов,да не е стегнал куфарите
206
1
 
19
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
ОТКРИХМЕ Америка!П.П.Остана ни само Премиера: Кристално чист, честен. Непорочността е като ореол около него. Само Госпос Бог има същия ореол и почти е до него.Да се свети името и духа му: Амин г-н Премиер??????????????
205
1
 
11
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 6 години
Бих искал да кажа, че МВР и службите ги убиха, когато започнаха с политически, икономически и други частни поръчки! Още преди 1989 г. се изпълняваха основно партийни поръчки, а след 1989 г. - частни поръчки!Е, никой не е *** да си залага живота, здравето, та дори и да си губи времето, за да могат скапаните и *** милиционери да изпълняват поръчки и да вземат рушвети! Не стига, че им плащаме данъци за заплати, ами и агентурка има трябвала! За да стане трябва да ви уважават.