Ромската махала край летището: Най-близо и най-далеч от Европа

Европредседателството през погледа на мургавите ни събратя
12 яну 2018 09:20,
39

Часове преди кортежа на членовете на Европейската комисия да пристигне на Летище София, ромската махала до аеропорта е малко по-чиста, по-пуста и все толкова кална.

Още по темата

Първият квартал до аерогарата хем е най-близо до Европа, хем остава най-далеч от нея.

Усилената подготовката за председателството на Съвета на ЕС мина транзитно през кв. "Христо Ботев".

Промяната се усеща, но не съвсем. И докато за едни хора кварталът е повод за срам, за живеещите в него той си остава най-хубавото място. Още по темата вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
8
 
! Отговори
Какви са те? преди 6 години
Ромите "Байчари" какъв вид Роми са , знам че "байчо" означава прасе на техния език и се гордеят че са православни Християни , нека Борисов обясни на Европредставителството на гостите от цяла Европа
8
4
 
21
 
! Отговори
ше ви оромат преди 6 години
Не са толкова голям проблем тези поне за сега, но проблема ще пребъде когато тези станат половината от населението на територията. Демографската криза е проблем, но той не включва "ромите"(имал 7 внучета човека), а защо ги наричате"роми", а не както се казва етноса им навсякъде по света???
7
3
 
38
 
! Отговори
Алеко Константинов преди 6 години
... 250 евро - средна заплата ... 100 евро - средна пенсия ..... Каква ЕВРОПА бълнувате ?!?! ... Смачкано и сравнено с земята Образование и Здравеопазване ... Каква Европа , бе , хора ?!?! .......... Ние дори за АФРИКАНСКИЯТ СЪЮЗ НЕ ставаме , защото и там повечето Държави , със сигурност , ще са значително по- добре от нас ! ..... И какво като ще се водим "Евро шефчета" за 6 месеца ?!?! ....... Най много ВИСШИТЕ МУТРЕНСКИ НИВА да се нагушат още по- здраво с Евро парички ! .......
6
15
 
56
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Ето го резултатът от евроинтеграцията на България !Едно време бяхме бяла държава. Факт !Сега сме евроатлантическо бунище за човешки ***.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на оператора- първите 5сек от видеото си струват, много засукана девойката, вземам я и я интегрирам без въпроси.Не ме интересуват минусите дето ще ми наблъскате-
4
1
 
32
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Първото и последното впечатление от България! Пък с тези легнали полицаи с никаква скорост може да се разгледа детайлно! Крайно време е за идващите от магистрала Хемус да се направи друг път до летището,защото тези впечатления няма как да се променят по друг начин!
3
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
О, боже, нова ромска махала ли има?! Ще повърна.
2
6
 
49
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
На бат Бойко ората.
1
6
 
75
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Колко от къщите там са законни, а собствениците плащат данъци, ток и вода?