Миков скастри рожденичката Нинова: Третият пол ли е темата?

"Има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е нужно"
16 яну 2018 13:10, Златко Желев
147

7447 гледания   |  Още видео

Бившият председател на БСП Михаил Миков разкритикува пред Bulgaria ON AIR решението на партията да гласува против ратификацията на Истанбулската конвенция, чиято цел е защита на жените от домашно насилие. Решението на пленума в събота задълбочи противоречията между Корнелия Нинова и вътрешнопартийната опозиция.

"Последните две години БСП подкрепя конвенцията срещу насилието над жените и децата - последователно, без резерви, без забележки. Не може третият пол да бъде основна тема на БСП. Може ли БСП да продължава с такива люшкания на политиката?", попита Миков.

Още по темата

Членът на Националния съвет на Столетницата отдава това решение на опит да бъде хваната модерната по думите му вълна срещу третия пол и гей браковете. Той отбеляза, че има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е необходимо.

"Рискът е БСП да бъде изолирана от европейското ляво семейство и този риск е сериозен. Никой лидер не може да се поставя над партията и колективното ръководство", предупреди Миков и потвърди, че според него Корнелия Нинова прави именно това.

Той е на мнение, че не става въпрос за негативна вълна в партията, а за търсене на най-добрия път БСП да спечели общественото доверие.

По думите на Миков в последния месец БСП изведнъж променя позицията си за Истанбулската конвенция във връзка с противоречията между "Обединени патриоти" и ГЕРБ.

Бившият лидер на социалистите коментира и предстоящия вот на недоверие, чиито мотиви ще станат окончателно ясни утре. Миналата седмица стана ясно, че БСП ще внесе сама вота, разочарована от изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че в опозицията няма партия, която да поеме управлението на страната.

"Вотът на недоверие трябваше да бъде внесен още миналата година, защото в момента общественото внимание е насочено към европредседателството. Кому беше необходимо това преговаряне с ДПС и след това оценката, която даде почетният председател на ДПС за политическата ситуация, вота и резултатите след вота", заяви Михаил Миков.


147
Още от
Напиши коментар Коментари
118
0
 
0
 
! Отговори
NathanFow преди 1 месец
Hello. And Bye.
117
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 месец
НЕ МОЖЕШ ДА КРИТИКУВАШ НЮНЮВА /КРАВАТА СТРЪВНИЦА /БЕЗ ДА СИ БОЯДИШЕШ КОСАТА С ДЖЕНДЪР БОЯ !!!
116
2
 
1
 
! Отговори
само така преди 1 месец
таварищката Нинова е полезна за Демокрацията бавно но сигурно ще затрие червената престъпна партия
115
2
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 1 месец
До "Цирк Буш": Я си кажи, ти г'ей ли си. Затова ли пишеш тези п'ростотии, за да те забележат и о'нодят.
114
1
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 1 месец
Естествено сега г'ейовете са в стихията си. За защита срещу насилието (независимо срещу кого) и нашето законодателство дава достатъчни гаранции. Целта на тези, които са писали т.н. Истанбулска конвенция е точно тази - покрай благовидната тема за защита на жените от насилие да се пробута и "третия пол". Но няма да мине - б'оклуци не ни трябват.
113
4
 
7
 
! Отговори
Цирк Буш преди 1 месец
Нинова се противопоставя за да я забележат. Това в психологията се нарича Нарцисизъм. Тя вечно е напротив за да може да изпъква. Останалото лесно може да се определи като безпринципност. Социалистите ни организираха цирк за да ни занимават със себе си. Като всеки цирк един ден омръзва и хората се разотиват.
112
0
 
4
 
! Отговори
чистия въздух преди 1 месец
Да бе,щото по негово време цялото бсп ухаеше на озон,а вентилаторите шпореха на макс!
111
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябва да се свиква с действителността. Щом всички, даже Турция са приели конвенцията, значи че и ние ще я приемем. Друг въпрос дали народът, я одобрява или не. Останалото е дрънканици и опити да се извлекат политически дивиденти.
110
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова е руски петоколонник. Поднася цветя на паметника на Живков и ходи на язовир Копринка да пее руския химн, но според руските слуги отстоявала българските интереси. Смях! Българския интерес е ЕС и само ЕС!
109
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На мен лично Нинова ми е много противна.
108
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова не е никакъв социалист. Тя просто е проводник на руската политика в Бг.
107
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
елементарно, бе миков! и тя е от третополовите...
106
9
 
9
 
! Отговори
Гг преди 1 месец
При Миков имаха 15 процента на изборите. При Нинова 28. Не знам кой ще провали партията
105
0
 
6
 
! Отговори
асен преди 1 месец
Войната е между Станишев и Нинова , конвенцията е повод !
104
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма нормален човек от БСП , който да харесва Нинова като лидер . Това просто недуразумение ще провали партията .
103
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По времето на Миков, БСП изглеждаше малко по-нормална партия. Нинова я комунизира. На тая селянка от врачанско така и не и увря главата, че само с пенсионерския вот няма да стане.
102
7
 
7
 
! Отговори
Права е Нинова преди 1 месец
Внимателни проверки в началото на 2017 година февруари в Плевен Доказаха че нагли терористи на власт в София с а инсталирали тежко терористични камери закупени с милиони ограбени от народа.
Педофили зад океана ползват камерите и обемните скенери за нагли експерименти вкл обемно обсебващи с ьел превръщане на десетки хиляди момчета в пасивни гейове
101
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Po inteligentna ot drugara gimnastik zezko toi mnogo pogrosna
100
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Др. Нинова е една амбициозна лелка от северозападналия район . Така ще се наниже , че ще бяга до САЩ при сина си .
99
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има голяма разлика в това да подкрепяш принципно документ и да го ратифицираш. Второто изисква особено внимание. И не се бойте за съюзниците на БСП, по-важни съюзници от трезвомислещите хора няма.