Миков скастри рожденичката Нинова: Третият пол ли е темата?

"Има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е нужно"
16 яну 2018 13:10,
147

Бившият председател на БСП Михаил Миков разкритикува пред Bulgaria ON AIR решението на партията да гласува против ратификацията на Истанбулската конвенция, чиято цел е защита на жените от домашно насилие. Решението на пленума в събота задълбочи противоречията между Корнелия Нинова и вътрешнопартийната опозиция.

"Последните две години БСП подкрепя конвенцията срещу насилието над жените и децата - последователно, без резерви, без забележки. Не може третият пол да бъде основна тема на БСП. Може ли БСП да продължава с такива люшкания на политиката?", попита Миков.

Още по темата

Членът на Националния съвет на Столетницата отдава това решение на опит да бъде хваната модерната по думите му вълна срещу третия пол и гей браковете. Той отбеляза, че има усещане за мръсен въздух в БСП и проветрението е необходимо.

"Рискът е БСП да бъде изолирана от европейското ляво семейство и този риск е сериозен. Никой лидер не може да се поставя над партията и колективното ръководство", предупреди Миков и потвърди, че според него Корнелия Нинова прави именно това.

Той е на мнение, че не става въпрос за негативна вълна в партията, а за търсене на най-добрия път БСП да спечели общественото доверие.

По думите на Миков в последния месец БСП изведнъж променя позицията си за Истанбулската конвенция във връзка с противоречията между "Обединени патриоти" и ГЕРБ.

Бившият лидер на социалистите коментира и предстоящия вот на недоверие, чиито мотиви ще станат окончателно ясни утре. Миналата седмица стана ясно, че БСП ще внесе сама вота, разочарована от изказването на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, че в опозицията няма партия, която да поеме управлението на страната.

"Вотът на недоверие трябваше да бъде внесен още миналата година, защото в момента общественото внимание е насочено към европредседателството. Кому беше необходимо това преговаряне с ДПС и след това оценката, която даде почетният председател на ДПС за политическата ситуация, вота и резултатите след вота", заяви Михаил Миков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До 28Нима вашият пол се пенсионира! Не сте ли до живот!???
25
25
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
Поредният шамар за ***.И то на рожденият и ден!
24
3
 
20
 
! Отговори
гого преди 6 години
абе Микоффф, със Сер гей какво изтрщяхте, онзи Вигенения няма ли и той да ревне за джендера си...
23
3
 
20
 
! Отговори
гражданин преди 6 години
Който се самоопределя за ГЕЙ и принадлежащ към третия пол да гласува за Инстанбулската конференция .Аз не съм и се дистанцирам и никога не бих гласумал дори ако се проведе и референдум .
22
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова наистина трябва проверти и такива вмисирани на джибри същества като Миков да бъдат изхвърлени от партията. Също и оня проводник на брюкселското гей-лоби Станишев. Има и още отпадъци в партията, тя си ги знае.
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде разбирам Сергей Джендъра да се напряга ама Микича какво го боли?Пий си Мика питиетата и си варди халката,че лоши времена се задават братче
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потърсете в нета изказване на Щефен Кьонигер от фракция АзГ. В продължение на близо три минути се обръща към многоуважаеми г-н президент, многоуважаеми дами и господа, а след това започва да реди всички ЛГБT, джeндъри, жeна в мъж и мъж в жена и т.н. та до близо три минути.
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миков беше станал за бъзик-герберите му бяха направили картонен дрегер и го подиграваха навсякъде.Изтрезня и той след празниците и взел да дава интервюта
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Рискът е БСП да бъде изолирана от европейското ляво семейство и този риск е сериозен. Никой лидер не може да се поставя над партията и колективното ръководство", предупреди Миков и потвърди, че според него Корнелия Нинова прави именно това.================Ми кЪ мислиш ти. То това е драмата на всинца ви, това че народът ви ще ви изолира никога не е било важно.Народе?!? На него му дреме повече за европейското ЛЯВО семейство?! Ами да, за това е спора и пияндето току що даказа тези две нещаD
17
16
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
ГЕРБ си имат работа да водят председателството на Европа а вие си гледайте там половете и червеното знаме
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То още преди години се започна подготовката,по телевизиите се даваха пораснали 35 год момченца и момиченца с имена-Тео,Лео,Део,Пипи,Джиджи...все третополови имена.Не вярвам на нещо което идва от Инстанбул,там манафлъка е на почит
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миков и Миковчетата, айде скрийте се най после. Нали помним на какво дередже беше БСП по твое време, по точно безвремие.
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 7 Засега мъжкият . За разлика от ГЕРБавите където преобладаващият е ТРЕТИЯТ ПОЛ.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Я па я...! Затова от теб пък става -трети пол . Честито !
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква недисциплинирана партия... При нас, в ГЕРБ, това не може да се случи. Някой да критикува Вожда?! Абсурд!
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Велев Важното Трети пол да има ,нали . ГЕРБ мисли за вас. Не като Нинова .
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скрий се бе Миков,теб те видяхме-докарахте БСП до 35-38 ли бяха депутата със Станишев.Много те боли и теб за конвенцията ,нима нямаме закони в България,ами спазвайте ги!То ако ставаше с конвенции...ама не става.
9
2
 
10
 
! Отговори
Топ заплаха преди 6 години
А пък ченгето Флоров който е приятел на Цветанов и Борисов заплашва журналистка!Ако некой ти заведе едно делце ще си кажеш източниците за да отървеш кожляка!Флоров
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен Говори се за ,,социялин пол,,*** ,за борбе с обичаите и традициите ,за полово възпитание на 4-5 годишни .Мрачни демократични времена настъпват По лошо и от Светата инквизиция .
7
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама без майтап, в БСП кой е преобладаващият пол?