Слави Трифонов: Сащисан съм! Нинова иска референдум

"Откога бе, како?", попита я шоуменът във Facebook
Обновена: 24 яну 2018 21:12 | 24 яну 2018 21:00, Анисия Иванова
172
Слави Трифонов: Сащисан съм! Нинова иска референдум
Архив: БУлфото

Слави Трифонов също се включи в дебата за Истанбулската конвенция, по-точно за референдума, поискан от БСП. Във Facebook шоуменът излезе с обръщение към лидера на БСП:

"Уважаеми съграждани, всеки ден новини, но днес една новина направо ме сащиса. Корнелия Нинова иска референдум! Референдум за Истанбулската конвенция. Откога бе, како? Откога приемаш референдума за някаква форма на демокрация?

Още по темата

Ами, нали един референдум с гласували 3 милиона и половина българи за тебе не съществува? Според теб Такъв референдум няма, защото не ти изнася. Но понеже искаш да трупаш точки с народна любов, референдум за Истанбулската конвенция може да има. Много избирателно, бе!

Уважаеми български политици. Не, това не трябваше да го казвам. Български политици, колкото и емоционално да звучи и колкото и да се напрягате - всъщност вие будите само съжаление и отвращение", обобщава Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
21
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До М, да ..."стратегически важни за нацията!"Важно беше да гласуваме за Лифтовете,да копаме злато в Трън, да копаме нефт/газ в Добруджа. Искам всички тези неща да се случат но никой не ме пита.Ето това са важните неща. И да знаете комунизъм/соц се прави с пари и то с много пари. Който не вярва да иде в Бавария :) Русия също го прави но има изкопаеми. А ние като нямаме ще чешем калинките на "еко зелените"
73
12
 
21
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До 100 АнонименДругарите и другарките от ГЕРБ нямат наяждане!
72
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ама другарки и другари, ... наистина ли си мислите че промяна в избирателната система наистина ще промени нещо ?За такива глупости говорят гладни кърлежи тип Слави, БСП и ДПС, чиято единствена мечта е да се доберат до софрата на властта, защото са много огладнели горкитесегашните поне са се наяли, няма нужда да храним нови гладни ***.
71
6
 
15
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Немога да разбера мотива на Слави . Обиден ли е или му е платено точно сега да се изказва срещу референдумите като форма на вземане на решения стратегически важни за нацията! пп е веднъж като се провалил или са съботирали даден референдум това завинаги ли е?
70
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунист ( от СДС) и срам?Таа дебелата срам няма!
69
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Възможно ли е в нормалан страна една мутра-шоумен да извика н шефовете на парламентарно представените партии, включително един от тях - зам-председател на Парламента и да иска да му отидат на Крака в СТудиото? Вие представяте ли си Меркел, Шулц, З.Габриел да ходят при някакъв Шоумен, за да им налага той условия? Пък и се обиди, че са отишли.
68
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то по принцип в БСП-то срама нямат, навремето взривяха църкви а днес за православни се пишат, така че Слави не се същиствай, наглоста и безочието е еталон за поведение в тая партия
67
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За референдума за мажоритарните избори трябваше да има сериозине дебат какъвто не се състоя1. Що значи мажоритарен избори - чисто мажоритарни в един тур, мажоритарни в два тура, смесена система, преференциална система - предимства и недостатъци на всяка система2. Какви са Предимствата И НЕДОСТАТЪЦИТЕ На мажоритарното гласуване3. Възможно ли е да има задължителон гласуван, позволява ли го Конституцията, и какво може да се направи по въпроса.и т.н.... но Слави не обича дебати.
66
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цял живот си е гледал така...уж страшно, но в същото време време хумористично. Голям е!Най-големния шоумен за България след най-великия.... Тодор Колев!
65
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е прав, защото дори БСП да се бяха съгласили с референдума го отхвърлиха всички партии - без ДПС. а той се е вторачил в БСП. ОСвен това ИМЕННО той най-много е спонсориран от тази партия и не му отива да я плюе, дори да не е права, защото тя го е създала. Да не говорим че е изключителон арогантен когато го бяха поканили да обяснили конфрикта си с БТВ само дето не наби водещия.
64
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 81 - защо да е нагло? всеки може да прави референдуми, а дали ще минат е друг въпрос!
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от 83 ..лека поправка..да бъда шеф на МС...беше казал Слави Трифонов
62
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стоичков и Трифонов заради предаването и концертите му го знаят цял свят. А Тиквата освен бюрократите от Брюксел кой го знае?
61
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато не искаш да решиш даден проблем, свикваш референдум. Българите са толкова компетентни по въпроси различни от ракийката и салатката, че нямам накъде повече...
60
11
 
13
 
! Отговори
Димитър Димитров преди 6 години
Трифонов е илюстрация на музиката която прави - както представя чалгата за ето рок което е долнопробен лъжа и измамата така и идеите му се представят за уж благородни но всъщност като цяло са зловредни. Много вредно създание за съдбата на България. Жалко че бива подкрепян от такива като него...отчайващо е...
59
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 67 Колко бачкат по 40 години, бе ***? 1 %м от населението даже няма. Що ме занимаваш с глупости? при бай тошо 40 години стаж можеше, сега 30 години ако навеъртиш, ти си рекордьор.
58
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 67 Знаеш ли че и аз съм хамал, и цял живот ще блъскам като луд може би 30-35 години и накрая нищо не съм произвел освен за яденето си и дрехите си и сметките си...защото ако наистина си кадърен и нещо имаш в главата..няма да блъскаш като хамалин и да завиждаш на такива като Трифонов. Аз не му завиждам...аз му се възхищавам на хъса ,на всичко което прави като шоумен! Знам , че няма му нито му, амбицията, нито му приятелите.. а ти завиждай и мри от злоба!
57
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как гледа?Велик е! И направи най-великият концерт в Източна Европа за всички времена на стадион Васил Левски...Това го казват западни анализатори..
56
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТ 64 Ако всички вие бяхте толкова дейни и постоянни в професията си, както Дългия в своята...то ние щяхме да задминем и ЯПОНИЯ, САЩ, КИТАЙ. Малцина са такива като тоя *** син ..18 години всяка вечер на сцена.
55
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако всички бяхме роботохолици като Слави Трифонов, то ние щяхме да сме номер едно в света по икономика!