Отново протести в защита на Пирин

Те се провеждат в няколко български града
Обновена: 25 яну 2018 19:56 | 25 яну 2018 19:56, Красимир Ангелов
12
Отново протести в защита на Пирин
Снимка: Булфото, архив

В няколко български града тази вечер се проведе шести пореден протест в защита на Национален парк "Пирин".

Най-многолюден той е в столицата София, а недоволството е заради решението на правителството за промяна на плана за управление на национален парк "Пирин".

Според протестиращите, въпреки уверенията на правителството, промените отварят вратата  към мащабно строителство в парка.

В София протестът тръгна от пл. "Независимост", като премина и по бул. "Дондуков". Шествието продължава и в момента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Пиринпротест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 6 години
bivol bg ceko imoti bansko fibank
10
0
 
6
 
! Отговори
Цветанов преди 6 години
Ми довчера беше морето, днес е на ред планината, утре почваме добив на шистов газ в земеделските земи - така стават тези работи, едно по едно.
9
6
 
3
 
! Отговори
Травестити преди 6 години
Третият пол протестира постоянно за нещо си ?Като не ви харесва си сменете пола - може пък да ви хареса !
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Платени протестъри за отвличане на вниманието от друг, мноого по-голям проблем за Б-я - истамбулската педеращина!
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тея - протестиращите, явно Пирин е по-важен от бъдещето на децата им, в контекста на извратената конвенция! Иначе недоумявам защо за Пирин има протести в няколко града а срещу педеращината - няма! Аз съм на морето, в Пирин не съм ходил за разлика от другите ни планини, мога и никога да не отида, та Пирин изообщо не ме вълнува на фона на ИК! Всъщност мисля че Пирин е за отвличане на вниманието от ИК - започна през декември, големи протести, голяма работа! Обаче ОП и БСП бяха нащрек, и не мина!
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СТИГА ГЛУПОСТИ!!!!ПРОТИВ СЪМ ДА СЕ ИЗСИЧАТ ГОРИТЕ!!!ЗИМАТА СТАВА ВСЕ ПО МАЛКА ТОЗИ БИЗНЕС УМИРА!!! КОЙ ГИ ИЗЛЪГА ТИЯ!!!КОЙ ЛУД ЩЕ ВКАРВА ПАРИ ВЪВ ХОТЕЛИ КОИТО НЯМАТ ПЕЧАЛБА!-----------ЗНАМ , ЧЕ ПРИДОБИВАНЕТО НА ПИРИН Е КРУПНА ИЗМАМА СЛАВИ Я РАЗКРИ!!НО ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ХОТЕЛИ ИЛИ НЕ!!! ПО-ДОБРЕ ДА ИМА И БЕЗ ТОВА ХРАНА В ПО МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ЩЕ Е ДОБРЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ РАБОТА!
5
13
 
8
 
! Отговори
ДД преди 6 години
Защо никой не протестира против застрояването на Морската градина на Варна. Проблема е че няма кой да плати на протестърите. Не че съм съгласен с неясните правила за ливта на Банско.
4
1
 
8
 
! Отговори
Мем преди 6 години
ПродължениеИстория, а ние от история - камъни.И сега и историята ни заминава нанякъде, а природата - се у ишожава, а за хората - човеците забравиха какво е до рота, обич, помощ и т. н.Е И От мен помнете - Не всичко е пари господа, не бъдете раболепни и помнете - няма само коне има и жаби,а търговците са изгонени от храма! Не правете търговия с един изстрадал народ!
3
3
 
18
 
! Отговори
Мем преди 6 години
Господа измислени герои хеле господи министеро Някога един Умен Българин е казал - Опознай Родината за да я обикнеш!Какво ще опознават нашите деца, или Вие намате такива или те не живеят в България. А помните ли думите на Великия поет - Мила Родино ти си земен рай!А Вие и от това ли ще лишите Бъдните поколения - ето Ви и примери: Българското Черноморие, помните ли какво беше - плажове безкрай, пясъчни дюни и красоти, а сега е любимия Ви бетон. Има една приказка: Хората от един камък правят
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато продължавате да протестирате извън работното време на т.н правителство на Бойко нищо няма да постигнете!Иска се тези хора да бъдат там в сряда около 10 часа когато е редовното заседание на правитекството за да се постигне ефект!Иначе такива вечерни разходки нямат смисъл на олигархията и мафията не им пука.
1
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банско ми е много далеч, от екология нищо не разбирам, а пари за ски туризъм нямам, така че темата не ме интересува...Но между Валери Винкела и Пирин, някак си предпочитам Пирин!ОСТАВКА!