Майчино сърце търси: Стоянка – не е осиновена, открадната е!

Жената родила близначки през 1972-ра, но й дали само едното бебе
19 фев 2018 07:00,
31
Майчино сърце търси: Стоянка – не е осиновена, открадната е!
Близначката на откраднатата Стоянка. Снимка: Facebook

Търся дъщеря си Стоянка Димитрова Димитрова /така се казваше/. Родена в Бургас на 13 04.1972 год. СИГУРНА СЪМ,ЧЕ Е ЖИВА!

Така започва писмото си българка, която от години живее в чужбина и търси дъщеря си - близначка, която както казва тя вероятно е открадната от родилното в Бургас и "осиновена".

Жената пояснява, че снимката, която е приложила в поста, споделен във Facebook, е на другата й дъщеря - близначката на Стоянка.

"Искам да открия дъщеря си си, но не зная как да постъпя? Аз не съм я оставила за осиновяване, а е открадната. Родих близначки-седмачета, с малки килограми. Едната е родена 1 250 гр., другата 1 300 гр., с точност не мога да си спомня... В Родилното в Бургас ми казаха, че едното дете е починало. От Съвета ми дадоха обаче акт за раждане, а не смъртен акт, което ни наведе на мисълта, че детето ми е живо и продадено или откраднато. Търсим я оттогава, но безуспешно.

Водех дело за тази, която ми казаха че е починала. Акушерката каза на делото, че съм направила аборт. След делото съм получавала и обаждания, анонимни. Разбира се, че е жива, работела е като медсестра в болницата в Бургас.

Преди 3 години като си ходих в България, ходих и до Съвета да искам смъртен акт. Не ми дадоха смъртен акт, а ми дадоха акт за раждане, който държа в ръцете си и е от 2013-а година, което за мен означава, че е жива.

Майчино сърце търси: Стоянка – не е осиновена, открадната е!
Близначката на откраднатата Стоянка. Снимка: Facebook

Служителката, с която говорих, ми каза, че има нещо тъмно и нищо повече. Каза ми, че с нищо не може да ми помогне".

Българката, която остава анонимна, допълва, че вече е на възраст и иска да открие щерка си.

"Не искам нищо от нея, само да е жива и здрава и поне веднъж да я прегърна. Няма да и създавам проблеми. Съпругът ми вече не е между живите. Бог да го прости!

Бих се радвала много ако намеря информация за дъщеря ми! Моля Ви да ми помогнете като споделите снимките с надеждата да стигна до Нея. Благодаря на всеки, който ще го направи.

Цялата информация за случая е предоставена на администраторите на страницата - Електроуреди внос от Германия.

Стотици са коментарите под въпросния пост, които дават съвети на жената и споделят надеждите й да открие рожбата си.

Един от тях, този на Данаила Роева, обаче се откроява от останалите: "Аз имах съученичка,  родена на същата дата и починала сестра близначка, със същите имена. Тя се казваше Златина Димитрова, а починалата и близначка Стоянка Димитрова.

Други се чудят що за човек би имал сърцето и куража да открадне бебенце от майчините ръце и сърце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На никого не пожелавам такива ужаси да му се случват! на тези, които са го направили да им изсъхнат ръцете дано
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А при нас на едни хора им се ражда първо детенце син минава ден и ил казват че е починало бебето . След години им се раждат още 2ма сина преди 15години получават известие че дома в който е лицето еди си кое се закрива и го мястят и уведомлението е до Общината а майката работи там . Какво и е било тя си знае да намери уж умрялото си дете в дом . А детето вече е млад мъж ама тия 15г са били пагубни за него той е малко не на себе си. Някой е искал да го осинови като бебе според мен ама нещо .
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5Е то това е дребна , незначителна грешчица ... вместо смъртен - акт за раждане !
3
38
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това, че някой и е напечатал погрешка акт за раждане означава според нея че детето и било живо ?! И пуснала снимка на 3-4 годишно дете, което днес вече би трябвало да е на 46, с надеждата някой да я познае ли? Доста жалко, но това са несвързани брътвежи на една възрастна жена и не виждам защо това е топ новина. Аман от теории на конспирациите
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мой братовчед също почина детето след раждане но си взеха детенцето и го погребаха. Тука явно някоя ялова санитарка или лекарка, (лекар) са си взели
1
1
 
57
 
! Отговори
Емилия Димитрова преди 6 години
Съчувствам на майката,аз лично познавам още две майки, чиито деца по същото време след раждането им бяха обявени за починали и продадени.Трябва наистина да се случи чудо - това дете за да се появи.Не е за успокоение - но поне са и оставили едничкото дете.Докато тези жени които познавам- си тръгнаха от родилното отделение без децата.От сърце и пожелавам чудото да се случи.