Трети пол и в мартениците... Ще има ли "Дженда" в бяло и червено?

Спенс и Джийсън Брад Люис за "социалния пол" и традиционното семейство
20 фев 2018 14:30,
138

Темата за половете и това колко са на брой не престава да разделя обществото.

Тази година някои производители на мартеници у нас разкриха, че планират редом до Пижо и Пенда, да поставят и "Дженда" - мартеница с различен от двата пола.

"Живеем в отворено общество. Акцентът от Истанбулската конвенция трябваше да падне върху домашното насилие, а не да се измени към "социалния пол". Какъв е проблемът в някой, който се чувства щастлив и по никакъв начин не е агресивен към обществото?", отбеляза рапърът Джийсън Брад Люис.

В студиото на "България сутрин" музикантът Станислав Найденов – Спенс подчерта, че в държавата ни има достатъчно закони, които ако се спазват, ще спрат домашното насилие.

"Турското робство е продължило 500 години. Това са 20-25 поколения. Цялата ни традиция и фолклор е предадена напред от тези хора. В последните 30 години ценностите и традициите ни бяха потъпкани. Колкото по-малко семейства с деца имаме, толкова по-трудно ще запазваме ценностите си", посочи рапърът пред Bulgaria ON AIR.

"Facebook е с цел пропаганда, а не забавление. Всички тези апликации във Facebook за това как бихме изглеждали като срещуположния пол, са с цел да ни подготвят за времето, в което ще почнем да ги виждаме тези същите по улиците", категоричен бе Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижда се от коментарите в какво жалко психическо положение се намират българските любители на Русия.Тъжна, жалка картинка ... дано Господ е милостив към българските селянчета, но едва ли.
37
34
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарки и другари червени прости селяни, ...На запад може да си каквото си поискаш, докато в Русия може да си само путинист.в България можеш да си само *** селянин
36
1
 
16
 
! Отговори
орнитолог преди 6 години
До 44И природата прави грешки, но бързо се коригира и хич даже не е толерантна.
35
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато не се разделим с братската прегрътка на ФАЩ и ЕСто и не отстояваме нашите позиции, така ще е. Не си правете илюзията че те ще се откажат от мисълта да ни го набиват в главите, времето работи срещу нас а не за нас. Крайният резултат ще бъде "танцуй россия и плачь европа" .
34
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 37Тя природата е създала и хермофродити (като охльовите) ако става дума ама едва ли ще ги приемете за нормални :)
33
2
 
33
 
! Отговори
Бай Кор преди 6 години
Третополовите да си гледат там празника Св. Вазелин и да не се врат в чуждите празници щот ша ядата шамарите
32
2
 
26
 
! Отговори
------------ преди 6 години
Алоу, многополовите, природата е създала 2 пола и безполови същества, означава ли че природата ви дискриминира бре?П.С. Разнообразието в половата идентичност си го търсете при създателите си.
31
7
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 години
Нямам нищо против 3,4,5 пол и т.н.Но срещу простотията определено имам.
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе само аз ли не се вълнувам от подобни простотии? Гледайте си живта не се занимвайте с глупости...
29
3
 
33
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
Старо и българско, колкото така наречената глупост "свети" Валентин, "свети" Патрик, хеликоптер, хепънинг, перформанс и всички останали глупости, които ни набухата и набутват в живота през последните години.Най-тъжното е, че нация с повече от 1300 г история я мачкат като пластелин и правят от нея гротеска представителите на нация, която няма и 300 г история.Ще ми правят концерти по музикални мотиви от филми за Джеймс Бонд - това им е културата... тичайте да се правим на пальчовци като тях.
28
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кирил и МетодиТи първо трябва да решиш кой си, Кирил или Методи, не може да си двамата. Психично заболяване е да си мислеш че си двама човека едновременно. Второ не знам какво има общо Путин с извращаването на българската нация, но изглежда от помраченото съзнание на русофоба всичко може да се очаква.
27
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фамилията Путин идва от думата путь, .Ако идваше от путь щеше да е Путьiн.Научете го този руски бре...
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнам как ще го кръщавате, румънците имат същия обичай, само че го наричат румънски. Още малко и ще разбера имената на двойката в червено и бяло, ако е пижо и пенда няма да се изненадам, макар че румънския ми тъмна индия.
25
30
 
1
 
! Отговори
Закари преди 6 години
Балканските мачовци отново показват, колко са далеч от евроатлантическите ценности и Обединена Европа. Като не искате полово разнообразие, отивайте в Русия и Северна Корея.
24
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дженда си е старо българско име.
23
1
 
19
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
На теб нищо не ти вкарват, затова си толкова ербаб нали?Щото изобщо не ти го вадят, а и те кефи да те обръщат с хастара навън при всяка прищевка на хахото от Белия дом и амарикенското посолство нали?Пък и не се чувтваш българин затова говориш в трето лице.Окачай мартеницата Педа и тичай на хепънинг да те видят господарите на колонизирана България, колко си поамериканчен вече...
22
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пижо и Пенда са 2, колкото е броят на:- половете мъж и жена- ДНК-спиралите- електрическите полюси плюс и минус- ляво и дясно- горе и долу- ден и нощТрети пол няма и не може да съществува. Съществуването му е лъжа.
21
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба ми, като правеше вита баница, замеси тестото и го чака от тъврда буца да стане на мека топка. От време на време го понатисне, да види дали вече е достатъчно меко и поддава да прави с него каквото си иска.Точно това правят и задокеанските господари на нашите управници.Вкарват им от време на време абсурдни заповеди и гледат дали и колко бързо техните пионки тука ще могат да ги реализират в живота на хората...Чакаат ни дастанем напълно меки и податливи, та да правят с нас каквото си искат.
20
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Се побъркаха тотално и светините ли ще опорочат нее нормално
19
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Идиотията и потурчването (поамериканчването) стигат нови висоти.

Спонсорирани публикации