От бой до загасена в тялото цигара... Говорят жертви на домашно насилие

Мъж и жена разказват за преживяното пред Bulgaria ON AIR
23 фев 2018 11:15, Анисия Иванова
49

Когато заговорим за домашно насилие, всички се сещаме за поне един случай в нашия живот. Но склонни ли сме да говорим за това?

По-скоро затваряме личното преживяване дълбоко в себе си, въпреки че напоследък все по-често и гласно се говори за този проблем.

Вижте следващата история, разказана от Веселин Цветанов и Зоран Петров. Мъж и жена, жертви на домашно насилие, говорят пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам добро мнение за левите резби.Кофти хора.
22
16
 
1
 
! Отговори
Ризван преди 6 години
Е как 'нема да тепаме жените си! Нали трябва да сме балкански вариант на Ислямска Държава! По широкоспектърен манталитет не се отдалечаваме много! :)))))))))
21
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В държавата, където феминистките колят и бесят - САЩ, съвсем случайно насилието и убийствата са с покъртителни размери.Съвпадение?Да бе, да...
20
0
 
29
 
! Отговори
продължение преди 6 години
Също и Унгария, Хърватия и Литва отказаха извратената конвенция!
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре. Да речем, че приемем ИК. Хайде да мислим какво би станало след 100 г да речем. - комплексирани мъже - още повече насилие- фригидни, комплексирани жени - още повече насилие- отрицателна раждаемост - масово обедняване- деца психопати - насилие колкото Хималаите- срив на населението - ще сме готови за "изяждане" от "ненапредничавите" азиатци и африканциПоне един добър ЕВЕНТУАЛЕН резултат някой може ли да измисли? Аз не мога.
18
0
 
32
 
! Отговори
до И кой ти каза? преди 6 години
А мине, а шайката е оттекла в канала! Само гледай!Гърция и Словакия вече отказаха ратифициране на извратената конвенция!
17
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ся ден и нощ само за това ще говорят.Белким се приеме онази конвенция.
16
9
 
2
 
! Отговори
Моля??????? преди 6 години
До KromАбе ти сериозно ли? Баси, какви хора живеят само в БГ, направо съм в потрес.
15
15
 
4
 
! Отговори
И кой ти каза? преди 6 години
До 11Че няма да мине номера? Ти лично ли ще заповядаш на Народното Събрание как да гласува? Ха-ха-ха, тук някой хора си живеят в някакъв си техен измислен свят, мани, ами си и вярват :) Аз пък съм сигурен, че ще мине. Ще и сложат едно особено мнение за термина "***" и ще я приемат, само гледай
14
1
 
21
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До lightseeker 2 - а от трета страна, точно тук мъжете през цялата писана история от Средните векове до момента, са били в пъти по толерантни и не-насилващи ако ги сравним с "Цивилизованата Западна Европа". И точно поради това, натиска който търпим в последно време е доста ... нездрав. Най добре е да се учиш на "ненасилие" от хора разпалили две световни и няколко други войни. Те със сигурност знаят защо. И да, някак странно отведнъж медиите станаха много "съпричастни". Също смърди.
13
0
 
17
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Абе пуснете едни субтитри поне бе, като сте им сложили Дарт Вейдърски гласове, пуууу, нищо не разбрах какво говореха
12
21
 
9
 
! Отговори
Възмутена преди 6 години
До 1Много безчувствено мнение.Има жени,които умират в резултат на бездействието на цялата държава и никога не получават възмездие.Вместо това насилниците им (по-точно убийците им) се разхождат на свобода,сред такива като вас.Няма да се учудя и ако вие сте част от статистиката и редовно пребивате половинката си.
11
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неуважаеми журналисти! Номерът ви няма да мине, ако ще и денонощно да ни заливате с пропагандна диараия в полза на ИК.
10
9
 
18
 
! Отговори
Слаботелесен мъж преди 6 години
На мен жена ми си гаси пурата в гърба ми, на кого да се оплача? 95 килограмова одушевена каца, която ме пребива и ме тормози физически, защо нямам и аз права като жертва на насилие от страна на жена ми, за която имах навремето неблагоразумието да се оженя?
9
19
 
8
 
! Отговори
lightseeker 2 преди 6 години
От друга страна не бих се учудила процентът да е по-висок по тези географски ширини,защото просто мъжете тук са с особен манталитет и разбирания.Като добавиш любовта към чашката е нещата излизат извън контрол.Най-добре е хората да спрат са се женят и да не живеят заедно,за да спрат да се избиват.
8
2
 
23
 
! Отговори
к преди 6 години
скоро всички онеърии, блумберзи, бтв-та, нови - ще изтечете в канала много скоро, почакайте да видите, зрелището ще е голямо
7
2
 
14
 
! Отговори
До Петров преди 6 години
Черните им викат синеокия дявол. Мисля, че се опитват да си измият срама така. Много зверства са направили западните ни братя и трябва да им го напомняме за да не вземат да забравят.
6
3
 
25
 
! Отговори
lightseeker 1 преди 6 години
Извадиха статистика и според нея 70% от жените по цял свят са били жертва на домашно насилие.От 100 % 70 е прекалено голямо число и то добива зловещо значение.То означава,че от една страна родителите не са си свършили работата и не са възпитали достойни мъже,които да уважават жените.От друга пък средата извън всеки дом е станала отровна,до степен да разруши нормалните човешки ценности и да отклони всеки от нормалния път.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Точно написано! Допълвам. Защо сайта прикрива АБДИКАЦИЯТА на държавата от страна на "ЗЕЛЕНИЯ ЧОВЕК, БОГ СЛЪНЦЕ"???
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Безпаричие, безработица, бой... Насилието у дома резултат от доходите ни ""Близо половината българи не искат ратификация на Истанбулската конвенция"Това е от друга статия на сайта.СТИГАААА СТЕ НИ ОБЛЪЧВАЛИ. ПОЛОВИН ЕВРОПА КАЗА:"НЯМА ДА РАТИФИЦИРАМЕ ИМА СПОРНИ ТЕКСТОВЕ". ТУКА ПРЕВОДИ БИЛ ГРЕШЕН "НАРОДА ДА МЪЛЧИ". НЯМА ДА ДАДЕМ НА "ИЗМИСЛЕНИТЕ ГЕРОИ" ДА РАТИФИЦИРАТ "***"!