От бой до загасена в тялото цигара... Говорят жертви на домашно насилие

Мъж и жена разказват за преживяното пред Bulgaria ON AIR
23 фев 2018 11:15, Анисия Иванова
49

Когато заговорим за домашно насилие, всички се сещаме за поне един случай в нашия живот. Но склонни ли сме да говорим за това?

По-скоро затваряме личното преживяване дълбоко в себе си, въпреки че напоследък все по-често и гласно се говори за този проблем.

Вижте следващата история, разказана от Веселин Цветанов и Зоран Петров. Мъж и жена, жертви на домашно насилие, говорят пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче - прави ли ви впечатление как зачестиха случаите изкарвани в преса, медии и тв за случаите на домашно насилие? Няма да се учудя, ако поне 70 % от тях са пълна измислица. Дори ми се струва, че някои са плод на целенасочена фалшификация, особено за насилието в детските градини. Да чухте нещо повече за онази възпитателка от Бургас? Май и дадоха от благодарност една чанта с пари и я изпратиха по-живо, по-здраво за чужбина да си живее живота, заради постановката в която участва.
2
6
 
38
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Много смешно как нации с векове изгаряли "вещици", "законно" търгували с роби и създавали "резервати" за местни хора, защото им пречат, сега изведнъж се загрижиха за "домашното насилие" в България.
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
стига ни занимавайте с тези жертви ние не можем да им помогнем , има институции ако те не могат да направят нищо или не си вършат работата се обърнете към правителството