Радев загрижен: Няма прозрачност в сделката за ЧЕЗ!

Президентът разговаря за енергетиката ни с председателя на КЕВР
93
Радев загрижен: Няма прозрачност в сделката за ЧЕЗ!
Снимка: Президентство

Президентът Румен Радев призова българските институции да гарантират интересите на обществото и на държавата в енергетиката.

Още по темата

На работна среща на "Дондуков" 2 държавният глава обсъди с председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван Иванов актуални въпроси в енергийния сектор, съобщиха от прессекретариата на президента.

Двамата са разговаряли за сделката за закупуване на активите на ЧЕЗ в България от компанията "Инерком България", както и за отговорностите на КЕВР по Закона за енергетиката.

Президентът Румен Радев изрази загрижеността си от липсата на достатъчно информация, както и на прозрачност в процеса на придобиване на активите на една от най-големите компании в стратегически сектор като енергетиката, се посочва в съобщението.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДРУГАРЮ ГАДЕВ МАЙ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ПАК ЧЕ И ОТ ТОЯ ХРАСТ ЩЕ ИЗСКОЧИ *** ТИ!!!Слущам щял да идва проссийският патриарх за трети март и пак сигурно ще слушаме ПРОСТОТИИ ЗА "ОСВОБОЖДЕНИЕТО НИ"от "любов"на викингите към българите А ТОЧНО ПРОСИЙСКИЯТ ПАТРИАРХ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПИТАН ЗАЩО РПЦ ВЗИМА СТРАНАТА НА СЪРБИЯ ПРИ СПОРА МЕЖДУ СРЪБСКИТЕ ПОПИЩА И ФИРОМСКИТЕ??Не знаят ли руснаците чиИ СА МАНАСТИРИТЕ И ЦЪРКВИТЕ ПО ВАРДАРСКО И КАК СТАНАХА СРЪБСКИ??Отново гърци,сърби и руси ПРОТИВ БЪЛГАРИТЕ!!Гадо,,е!!!
53
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев като изтрезнее и види, че сделката е руска, дали ще я обяви набързо за прозрачна? Руското суфльорче Христов, син на ДС ченге, ще хапне малко рубли, както обикновено
52
15
 
13
 
! Отговори
24/7 преди 6 години
Радев загрижен: Няма прозрачност в сделката за ЧЕЗ!...хахаха .Е , вие пък, остана и да не е загрижен , човечеца. Малко позакъсня да реагира, ама простено му е . Беше зает да си прави селфита със суверена в Бургас този уикенд, така де, нали е човек от народа .
51
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продадохте Бълария на Русия...продажници!
50
19
 
16
 
! Отговори
Гинка преди 6 години
Г-н Президент, съгласувахте ли позицията си с Москва? За един руски бизнесмен питам.
49
4
 
11
 
! Отговори
чешки медии преди 6 години
част от кредиторите на сделката са свързани с международното разследване за укриване на данъци Парадайз пейпърс. Една от въпросните офшорни компании е Score Trade, която участва със 67 млн. евро. Неин съсобственик е руско-грузинският бизнесмен Паата Гамгонейшвили. Той е председател на борда на директорите на базираната в Москва банка Славянский кредит. Доскоро беше съсобственик на Парадайз център в София, купен в края на 2017 г. от южноафрикански фонд за близо 253 млн. евро. Гамгонейшвили е свързан и с Евро Стар ООД, която гарантира 180 милиона евро от банков заем за сделката за ЧЕЗ.
48
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като се разбра вече руската връзка, сега *** ще млъкне. Гледаме цирка :)
47
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква позиция на президент...смях, смях, смях....
46
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е ясно г-н фатмаак. Руската ръка е и в тази сделка. А вас ви е страх да кажете две приказки, така както ви беше страх да кажете за Народния съд. Защото ако кажете Решетников ще ви дърпа ушите. По-жалък президент тази държава не е имало. Смешен сте.
45
13
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До АнонименИскаш оставката на Радев? Хубаво, но преди това, аз искам оставката на Борисов! И я подавайте, щото още малко ще ви почакам и ви почвам с ритниците и тукатите в суратите.
44
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крим е руски. Въпросът е затворен.
43
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕЧЕ Е ЯСНО, ЧЕ РУСКИ ОЛИГАРХ КУПУВА ЧЕЗ ЧРЕЗ ОФШОРКА (ИЛИ КАКТО КАЗВА КУКЛАТА МУ ГИНКА ОшФОРКА). ЛЕТЕЦЪТ ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧИ РОБОЛЕПНО.
42
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя да се гледа прозрачността в президентството, дето суфльорчето му Христов още няма право да чете секретно инфо, а го прави, това е скандал за нац сигурност и основание за импийчмънт
41
1
 
2
 
! Отговори
ДО 40 преди 6 години
Справка - няма как да ти пусна справка адрес - тогава беше голям ден за БФБ - на същия ден и Булгартабак се Приватизира .Провери известните БГ медии в Сегмента на Финанси и Инвестиции .Ако можеш де .
40
14
 
22
 
! Отговори
СПРАВКА преди 6 години
ЧЕЗ Беше приватизиран на 02,11,2012 година от Правителството на Борисов .Жестока Лъжа е че БСП са го Приватизирали .Радев Мачкай гадните Престъпници .
39
22
 
12
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 6 години
До СПРАВКАПич, излагаш се. Как разбра, че ББ е зад сделката? Той ли ти се похвали? Или така ти казаха от "Позитано"? Каквото и да стане - виновни са ББ и Путин, нали? Смях...
38
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и Президентството е руска офшорка, АЕЦ Козлодуй, Лукойл,....а сега и ЧЕЗ.
37
2
 
20
 
! Отговори
Атанасов преди 6 години
До АА бе *** ти вярваш ли ,че Гинка от Пазарджик купува ЧЕЗ?
36
8
 
20
 
! Отговори
СПРАВКА преди 6 години
До НАРОДА - не се правете на ощипани Моми - Борисов Приватизира ЕРП .Проверете .Не са БСП или Извънземните . Моля ви бъдете без инат - това е заговор против Държавата .
35
22
 
8
 
! Отговори
майкооооо преди 6 години
роската бил чехлю.е че тоя зелен потник къф е бре.кото каже г-жа лъжа тоя го повтаря с патос.а ва льотчик ходи пускай някакво вето та да ти го отхвърлят и така да ти мине мандата по бързо ва ***.кога ша чуем нещо да каиш срещу ***.толкоз си явен че и от самолет се вижда.президента на народа.хахаха