Бов развя трибагреника в помощ на дете с рядко заболяване

Полина е посветила живота си на грижите за сина си
3 мар 2018 13:12, Елка Василева
4

За пета поредна година Бов отбелязва Освобождението на България със спускане на националния трибагреник от скалата, надвиснала над селището. Тази година са изработени и 140 малки знамена, които ще бъдат предоставени на 140 домакинства от Бов срещу цената от 2 лева. Всички събрани средства ще бъдат дарени на дете в нужда.

За Полина Божилова 3 март е двоен празник. Преди 12 години на този ден тя става майка на Божидар. Детето страда от рядкото заболяване полимикрогирия, квадрипареза и епилепсия.

Вече 12 години Полина е посветила живота си на грижите за сина си. За инициативата тя научава от интернет.

За следващата трансплантация са необходими около 4000 лева. От години рехабилитацията е непрекъсната, провеждани са му и много други терапии, както и медикаментозни лечения. Полина вече е забравила какво е свободно време.

На рождения ден на сина си Полина мечтае за свобода...

На името на Бобчо има разкрита дарителска сметка в Уникредит Булбанк: BG81UNCR70001521373481 като титуляр е самия той - Божидар Спасов.

Може и да изпратите дарителски SMS с текст на латиница DMS BOJIDAR на номер 17 777 (за абонати на Telenor, VIVACOM и Mtel).

За състоянието му и как протича борбата на това смело дете може да се информирате на страницата във Facebook "Да помогнем на Бобчо".

Вижте видеото на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
280 лева... толкова са джобните на Боко
2
4
 
0
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Хайде спрете да злоупотребявате с най светлият ни празник.Бива безочие но това минава всички граници.Направила 140знаменца и ги продава.Много пошло.
1
0
 
5
 
! Отговори
Не че нещо преди 6 години
Ама 140 х 2 = 280 лв, само толкова ли ще се откъснат от съгражданите? Че то един пенсиджър мята 4 хилки на ало апаши без да му мигне окото и пита за още.