За цената на свободата: Да прекараш 3 март зад решетките

Николай Гайдаров работи като надзирател близо 20 години
3 мар 2018 19:16,
12

Близо 20 години Николай Гайдаров работи като надзирател. Не помни колко празници е посрещнал без семейството си. Навръх 3 март също е бил зад решетките.

"Ако в душата си не си надзирател, няма как да оцелееш в тази професия", признава пред Bulgaria ON AIR Николай.

И казва, че за някои от затворниците по неволя се превръща в единственото семейство, което имат, защото близките им или не могат да си позволят да пътуват до София, или просто нехаят за тях. 

Повече по темата вижте в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
3
 
! Отговори
Григорий Разпутин преди 6 години
До Едно ченгеПо времето на социализма който не ставаше за нищо ставаше шофьор,а сега по времето на това нещо дето му викат "демокрация" който не става за нищо става ченге
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За ваша информация платени писачи, и много други хора, работещи за заплата в тази държава не са на прозниците със семействата си! Но понеже не работят за милата държава-мащеха, не ви е изгодно да пишете за тях. Защото според баце заплатите растът, всеки укенд сме я на море, я на ски и магазините се пръскат от пазаруващи.
7
1
 
5
 
! Отговори
Едно ченге преди 6 години
Не мога да разбера защо ругаете надзирателите, и там има ***, но повечето са свестни хора. Повечето от тия дето си мислят, че са нещо повече от колегите като видят някой *** им се разтреперват гащите и айде да зъним на "112", ама иначе във форума все бизнесмени дето не искат да плащат данъци и мъжкари дето бия и колят... И после да имам желание да си върша работата... На българина все някой друг му е виновен.
6
5
 
2
 
! Отговори
Григорий Распутин преди 6 години
Като не му харесва да напусне,никой не го държи на сила там
5
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ме занимавай те с този хрантутник, който плаче да му вдигат заплатата.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЖИВИ ДА ГИ ОЖАЛИШ ПАНДИЗЧИИТЕ. ПРАЗНИК, ГОДИШНИНА, ВСИЧКИ ПРАЗНУВАТ САМО ТЕ ГОРКИТЕ ЗАТВОРЕНИ, НЕ ГИ ПУСКАТ ДА СЕ ПОРАДВАТ И ДА ПРОЯВАТ ПАТРИОТИЗМА И ПОЧИТАНИЕТО СИ. ЗАЩО ГИ ЗАТВАРЯТ ТЕЗИ ХУБАВИ, ДОБРИ ХОРА? ЗАЩО ЛИ НЕ ГИ ПУСКАТ?
3
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Навръх 3 март също е бил зад решетките."Всъщност е бил ПРЕД решетките. Въпрос на гледна точка, визирам медийните слуги на онези, дето би трябвало да са от другата страна на решетките.
2
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Таратанци. Ако имаш някакъв потенциал, ще станеш нещо повече от надзирател. Това са търтеи на държавна издръжка. По цял ден нищоравене, далаверки, корупция и после мрънкат за по-големи заплати... а на балами като мен, дето имаме собствен бизнес, ми удържат, че да им плащат на тия търтеи, дето нищо не могат. Като воденичен камък ми тежат на шията.
1
1
 
7
 
! Отговори
Направо ги убиваааам преди 6 години
"Ако в душата си не си надзирател, няма как да оцелееш в тази професия"Е не .... кво да каже баба Веце в *** .....