Мария Габриел – сред 10-те най-влиятелни европейки

Тя е в челната петица сред жените лидери в Европа
9 мар 2018 21:21,
55
Мария Габриел – сред 10-те най-влиятелни европейки

Електронното издание "Toute l'Europe" ("Цяла Европа"), отразяващо функционирането на ЕС и актуални теми от европейския дневен ред, публикува портрети на жени, които определя като най-влиятелните в Европа и чиято работа си струва да бъде следена през 2018 г.

Българският комисар по цифровата икономика и общество Мария Габриел намира своето място в челната петица сред жени, изявени партийни лидери, министър-председатели, депутати и комисари.

Изданието отбелязва, че техните решения могат да променят значително посоката на европейската политика в следващите няколко месеца, съобщи представителството на Европейската комисия в България.

Българският еврокомисар е определена като "диригент на цифровия единен пазар". Правейки преглед на кариерата й като успешен евродепутат в два последователни мандата и сега като еврокомисар, Toute l'Europe посочва, че тя е заела комисарския пост в ключов момент.

Европейската комисия си е поставила 2018 година като крайна цел за финализиране на преговорите по законодателните предложения в обхвата на цифровия единен пазар, но в същото време много от предложенията са на ранен преговорен етап.

Изданието посочва, че сред направените от българския еврокомисар ключови предложения са свързаните с реформата на авторското право, засилването на законодателството за неприкосновеността на личния живот онлайн, както и регулирането на уеб гигантите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
1
 
! Отговори
Калоянов преди 6 години
Когато не познавате човека и не знаете какво върши защо злобеете. Това да не е станало национална черта. Жената има много положителни за България постижения като евродепутат. Дори най активният от всички българи. Оценка ще и се даде в края на мандата.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът е, че това влияние е по-скоро отрицателно.
42
0
 
3
 
! Отговори
Половин Европа преди 6 години
Тази платена новина от "Цяла Европа" е с определено секcистко съдържание.
41
1
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Паднах от коня, от радост!
40
1
 
8
 
! Отговори
до 46 преди 6 години
Да бе, верно! Тая сигурно има 1-2 вратни прешлена повече. Може да е андроид нали се занимава с дигитализация! А мъжът й Габриел сигурно я програмира и смазва от време на време да не скърца.
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки път като видя фотография на тази жена, започвам да се чудя дали и на нея не са й слагали на шията халки, както правят това в някакво племе, за да удължават по изкуствен начин вратовете на жените?
38
0
 
5
 
! Отговори
анарх преди 6 години
Няма да се очудя ако тази е в основата на смяната на касовите апарати..
37
0
 
11
 
! Отговори
хахахахха преди 6 години
Някой да ми каже на какво може да повлияе тази объркана овца. Ще се пукна от смях. Получава 20 хил евра на месец за шменти капели.. дигитализация на цифровизацията.
36
0
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Тая класация да не е на Евгени Минчев
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и българомохамеданите са европейци
34
1
 
6
 
! Отговори
абсурдистан преди 6 години
пък България най-бедната с най-много Милиардери, каква се явява Мара на ограбения народ? капуш някакъв
33
0
 
6
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Хахаха!
32
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво направи Мария Габриел с постоянните руски кибератаки? Какви мерки взе срещу Русия? Какво мисли да направи за да отърве ЕС от злобната и досадна руска пропаганда?Като се замисля нищо не е направила а пък изведнъж много влиятелна, неизвестно къде. Оценки се дават за свършена работа, за приложени идеи а не за това от кой пол си.
31
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите Еврокомсомолски секретари, или т. нар. презервативи на Запада за заробването на Изтока. Навремето подкупвали племенните вождове и шаманите с бутилка огнена вода, а сега произвеждат хартия за еднократна употреба за 50 сребърника. Покрай нея още от нашата територия ще се уредят в краденето или "консултирането" - споделяне на идеи как може да се "усвояват" европейско-имперски пари. Даже трябва да сме доволни, че някой от колонията е прогресирал.
30
0
 
11
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До бългериа фърстчестно казано, предпочитам жената на снимката да се казва Чубака Габриел, отколкото да я свързват с нас.
29
0
 
22
 
! Отговори
бългериа фърст преди 6 години
Защо Габриел не е запазила българското си име, Неделчева? Защо Франсоа Габриел не се казва Франсоа Неделчев? Защо детето им се казва Жан-Едуар Габриел, а не, например, Иванчо Неделчев? Срам ли ги е? Или Неделчева е престанала да е българка?
28
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешката е правилна - лидер е в една прогнила от корупция ***, която като сифилистик заразява с тази корупция всяка страна-членка.
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая да иде да си сложи едни цици и да си направи операция за скъсяване на шията, че прилича на някакво същество с неустановен пол. Боко отде ги намира все такива красавици излязли като от лаборатория за средновековни шутове евнуси.
26
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един мой познат казваше, че не е важно колко си умен, а в кое легло ще попаднеш... Все повече се доказва това правило!
25
13
 
4
 
! Отговори
Кънчо преди 6 години
Червения *** ако не се заяде за изкуствения проблем Гинка ще го уволнят.