Трети сме по смъртност в света, Афганистан и Украйна след нас!

Това са данни от годишното изследване на ЦРУ
22 мар 2018 20:05,
221
Трети сме по смъртност в света, Афганистан и Украйна след нас!
Снимка: pixabay.com

ЦРУ прави годишно изследване на смъртността по държави и в него България е на трето място. Страни, в които е имало или има военни действия, се намират след нас в тази класация - Афганистан е на десето място, а Украйна на пето място.

През последния четвърт век се промениха всички условия, от които зависи здравето и възпроизводството на населението в България, коментира проф. Трендафил Митев пред БНР.

"С какво се храни българският народ? Катастрофата на българското земеделие доведе до това, че изчезна онзи хубав розов домат, изчезнаха хубавите краставици, изчезнаха хубавите плодове, изчезна всичко онова, което беше здрава българска народна храна. През последния четвърт век ние консумираме преди всичко зеленчуци и плодове от Турция, от Гърция. Нашето население се храни с плодове и зеленчуци, без да познаваме с каква химия се обработват те. Освен това България се превърна в гробницата на старите автомобили в Европа. Въздухът се отрови".

Очевидно демографската политика на България не е това, което трябва да бъде, добави още проф. Трендафил Митев.

"Не се стимулира раждаемостта достатъчно. Не се осигуряват онези финансови разходи, които са необходими на едно младо семейство, за да отглежда деца, за да може съотношението да бъде в полза на живите, на активните, на младите, които дават прираст във всяко едно отношение", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бойко ще се изфука и със това
33
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е така ,защото върху българският народ се упражнява ГЕНОЦИД! От комунистическата мафия!
32
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е при "демокрацията"...
31
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изоставането от плана който беше аплодиран в парламата от селя-ндурите изостава с 2 милиона души. В последните почти 10 години един другар се опитва да го подобри и почти е успял. Ако изкара и този мандат плана ще бъде прейзпълнен. Не случайно едни господа от третополовите го маат по гърбо а пък едни три папи са го гали ли по големата тиква. Така че не се плашете плана ще бъде изпълнен малко със закъснение но пък в по голямо количество. Честито на гласуващите за тиквите и за децата на комунстит
30
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е радост за НОИ!!!
29
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европейски ценности. Важното е, че кокошките ни са щастливи и че си плащаме Свинетките.
28
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А междувременно всички обработваеми земи в България - ниви, ливади и гори, се държат от няколко десетки хора, и НЕ се обработват, освен колкото да се вземат субсидиите. Голяма част от тези земи принадлежат на турци, изкупувате се с турски пари единствено и само за субсидиите. Защо няма ефективно преброяване на броя животни в България на хартия и според документите? Да се види, че всъщност тук няма НИЩО! Всичко е вятър и мъгла заради скапаните субсидии. ЕС и алчността ни убиха земеделието ни!
27
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много златотърсачки, а ергените от сой, финансово красиви и привлекателни - ограничен брой!А някои от тях и не го вдигат...
26
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Общото между Украйна, България и Афганистан е, че и трите държави са жертви на западните интереси. И в трите смъртността е висока, което не е никак случайно.
25
4
 
41
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 6 години
КОРЕНИТЕ НА ТОЗИ ГЕНОЦИД ИДВАТ ОТ САЩ, ФРАНЦИЯ, НЕВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ГЕРМАНИЯ И ЕС ВЪОБЩЕ ! НАШИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ СА ПРОСТО ЧАСТ ОТ ВЕРИГАТА, САМОСТОЯТЕЛНО ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГО ИЗВЪРШАТ АКО НЕ СА ЗАЩИТЕНИ И ПОДТИКВАНИ ОТВЪН. ДОКАТО НЕ РАЗБЕРЕТИ ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ЗАЛЪГВАТЕ С ГЕРБ, РЕФОРМАТОРИ, БСП, ПАТРИОТИ, СДС И Т.Н. КАКТО ГО ПРАВИТЕ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ. НАЙ ГОЛЕМИЯ ВИ ПРОБЛЕМ СЕ КАЗВА КАПИТАЛИЗЪМ !
24
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смъртността навсякъде е 100%, само който не се е родил не е умрял.Жените вече са еманципирани навсякъде. като следствие на феминизма децата са намалели от 3-4-5 на 0-1, разводите са 50%. злато търсачките са навсякъде, те искат принц и алфа мъж, но да ги обслужва както бета мъж. те искат някой да ги прави щастливи, ами получавате бездетен свят, не ви е виновен никакъв Бойко и никакъв мандат.
23
14
 
12
 
! Отговори
ко преди 6 години
Само в мюсулманските държави имат прираст на населението,защото там са диваци които се множат в името на Алах.Затова и великите сили си водят военните битки там,за да ги разреждат.Тоз професор кво си мисли,че младите мечтаят от 20 годишни като едно време да раждат деца,вместо да си поживеят,или мечтаят да живеят на село и да копат с мотиката под жаркото слънце за да запазят розовия български домат.
22
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на комунистите завзели властта с преврат и с помощта на пияните ватенки, България се превърна в развъдник на ***. Едните на държавна хранилка, а другите им осигуряват работа, дремейки на соцял. Интелигенцията я избиха, а останалите живи ги прогониха и прогонват и до днес.
21
7
 
36
 
! Отговори
сравнение преди 6 години
Путин получи от Елцин разбита Русия, вън от международната сцена. За 18 години я изправи на крака и я направи световен фактор. Нашият Бойко Бойко Борисов също е 18 години във властта и ето какво направи от държавата България. Направи я последна по всичко и първа по смъртност.
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ц Р Управа,кой на разучава,та нал вие го прайте,серсеми
19
3
 
38
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Намаляват ни бавно, заличават ни планово,до указан лимит.Българина не познава,такъв ГЕНОЦИД.Бай *** Балканскитолкоз годиникак не разбра,че той е ненуженще взематзлатната му земя.
18
10
 
14
 
! Отговори
1 век без ценности преди 6 години
Майчинството в България е най-дългово в света. Първите 20 държави с най-висока раждаемост имат далеч по-нисък стандарт на живот от нас. Причината за ниската раждаемост в България са ниските ценности на младите българи. НИЕ, младите българи, сме ревлива пасмина отгледана от една друга ревлива пасмина (предишното поколение), което имаше честта да извърши "прехода", тоест най-голямата катастрофа от Първата световна насам. Българите не струват и не искат да са родители и няма оправдание за това!
17
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българките много не искат да раждат, нямат време за такива работи. Искат да стават, шефки, фолкпевици, манекенки , актриси и ако може да имат богато гадже, мерцедеси итн ... децата на заден план.
16
5
 
21
 
! Отговори
Говедаров преди 6 години
Че нали точно от кравария дойдоха всички злини за нас, българите! Тези *** от ЦРУ откриват,, топлата вода"
15
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... изчезна хубавата ракия на дядо ми. Правеше по 1 кубичен метър всяка година. Умря на97 г. Бог да го прости!

Спонсорирани публикации