Трети сме по смъртност в света, Афганистан и Украйна след нас!

Това са данни от годишното изследване на ЦРУ
22 мар 2018 20:05,
221
Трети сме по смъртност в света, Афганистан и Украйна след нас!
Снимка: pixabay.com

ЦРУ прави годишно изследване на смъртността по държави и в него България е на трето място. Страни, в които е имало или има военни действия, се намират след нас в тази класация - Афганистан е на десето място, а Украйна на пето място.

През последния четвърт век се промениха всички условия, от които зависи здравето и възпроизводството на населението в България, коментира проф. Трендафил Митев пред БНР.

"С какво се храни българският народ? Катастрофата на българското земеделие доведе до това, че изчезна онзи хубав розов домат, изчезнаха хубавите краставици, изчезнаха хубавите плодове, изчезна всичко онова, което беше здрава българска народна храна. През последния четвърт век ние консумираме преди всичко зеленчуци и плодове от Турция, от Гърция. Нашето население се храни с плодове и зеленчуци, без да познаваме с каква химия се обработват те. Освен това България се превърна в гробницата на старите автомобили в Европа. Въздухът се отрови".

Очевидно демографската политика на България не е това, което трябва да бъде, добави още проф. Трендафил Митев.

"Не се стимулира раждаемостта достатъчно. Не се осигуряват онези финансови разходи, които са необходими на едно младо семейство, за да отглежда деца, за да може съотношението да бъде в полза на живите, на активните, на младите, които дават прираст във всяко едно отношение", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
7
 
! Отговори
Червена тиква преди 6 години
"Братя ПАТРИОТИ спомнете си предизборните си обещания които ни давахте...."Още един гьон
53
2
 
12
 
! Отговори
пак за планЪТ преди 6 години
Цру?Значи. И що се интересуват колко бързо мрем?Защото имат задача?Ами справят се добре. Браво . Ще съдействаме активно на нашите през океански приятели. Ще мрем по план.
52
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През комунизма другарите умишлено увеличиха некачествената част от населението, а сега тези поколения измират, като се увеличава качествената част от населението - художници, лекари, архитекти, музиканти, тежкари, баровци, аристократи.
51
2
 
10
 
! Отговори
притеснен преди 6 години
До AndroПръскат от небето със самолети вредни химии.
50
0
 
4
 
! Отговори
Червена тиква преди 6 години
В парламента докато маат кифтиета и суджутци, един излиза и чете писанията ви тука и всички дружно се смеят.Офтсииииииииииииииииииии!!!
49
11
 
9
 
! Отговори
Andro преди 6 години
Всички само мрънкат, но който иска био зеленчуци - да си вземе една къща и да си ги гледа на село! Ядем турски и гръцки зеленчуци, а турците и гърците какво ядат? Високата смъртност се дължи на тютюнопушенето (на челно място сме в Европа) и на замърсяването в градове (имаше статистика от миналата година - на девето място сме в света!). На челни места сме по ракови заболявания! Спрете да пушите! Спортувайте! Не си купувайте 20 годишни коли и спрете да горите дърва и въглища! 21-век сме все пак!
48
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦРУ отчита като успех демографския срив в България. Интересна територия с ненужно население от гледна точка на САЩ.
47
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно, без паника. След няколко години ще спрем да намаляваме и ще започнем да се увеличаваме. В момента се изчистваме от русофили и комунисти, тоест нормалните българи и сега се увеличават, но цялостно населението все още намалява защото изчезват комунистите и русофилите със светкавични темпове.
46
3
 
9
 
! Отговори
мачу пикчу преди 6 години
Братя ПАТРИОТИ спомнете си предизборните си обещания които ни давахте....
45
1
 
9
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Боже, спаси българите !
44
9
 
4
 
! Отговори
бири преди 6 години
Сталин го е казал.Капитализма е упадък.Пример *** при бедния да те нахрани.А при богатия като отидеш,ще те научи на мръсотииТака,така. Изхранил той Сталин 40 милиона руснаци и украйнци. Така ги изхранил, че на некроканибализъм го обърнали. Дайте ни Сталин да ни "изхрани" и нас.
43
6
 
4
 
! Отговори
Трак до лъжеКОМУНИСТ преди 6 години
Ти понеже беше там и сега ни разказваш от първо лице.Айде стига сте лъгали.Народния съд го направиха руснаците и най подлите българи.Истинските комунисти дойдоха след това и те нямат нищо общо с зверствата на сталинизма.
42
2
 
25
 
! Отговори
българина преди 6 години
само ще в кажа че от 1878 г до 1946 нарастваме от 2 млн до 6 млн и то с три войни! от 1946 до 89 от 6 на 9 млн, от 90 до сега минус 3 млн!!!! като последните 10 г са Гражданите за Еничарство на Република България, турция иска части от България, *** от 300 хил станаха 1 млн, има три турски партии, има 100 фондации на сорос цру мит и мосад, само не и БЪЛГАРСКИ! армия 18000 души реЛно! оръжие само ловнИ, ДАЛИ НЕЩО НЕ Е СБЪРКАНО ГЕНЕРАЛНО! ЩОМ 16 МЛРД никой не ги търси?
41
4
 
13
 
! Отговори
разберете го преди 6 години
От ***.по хубаво няма.Там е истината.Демонокрацията,разбива държави,и съдби
40
9
 
18
 
! Отговори
КОМУНИСТ преди 6 години
НЕ СМЕ ИЗБИВАЛИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА, ИЗБИХМЕ УБИЙЦИТЕ НА ВАШИТЕ ДЕДИ, ИЗВЕРГИТЕ КАТО ТЕЗИ В ПАРЛАМЕНТ, ТЕЛЕВИЗИИ И БАНКИ. НЕ ГО НАПРАВИХМЕ ДО КРАЙ, ПРОСТЕТЕ НИ. ВЕНАТА СИ Е ОБЩА, ЗАЩОТО ПОЗВОЛИХТЕ ДА ВИ ЗАЛЪЖАТ И ОЩЕ ГО ПОЗВОЛЯВАТЕ. НЯМА КОМУНИСТ КОЙТО ДА ВИ Е УПРАВЛЯВАЛ ОТ 89ТА ГОДИНА НАСАМ. ОСВЕН МОЖЕ БИ ЖАН ВИДЕНОВ КОГОТО СМАЧКАХА
39
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато спорите кой от Герб и кой от БСП, същите тези ви стягат примката.
38
10
 
10
 
! Отговори
да преди 6 години
Тоз професор ако го питаш,колко розови домата е произвел тази година,най вероятно ще ти каже,че той е избран да ходи с костюм и да ръси мозак,не да копае на село.Ако го питаш дали си е пратил децата да учат земеделие и да живееят на село,най вероятни ще ти каже че ги пратил у Софията.Че така е цялата работа,всеки вика нещем гмо,иска ми си истински домати,ама никой не отива на село.
37
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руският Нефтохим ни отвлича 2-3 милиарда всяка година. Дедесарите-4-5 милиарда на година. КТБ на тримата шишковци-5-6 милиарда. Данък пРосия-2- милиарда, ЗА АЕЦ Белене-1,5 на Раша. Като сложим чертата-14 милиарда. Ха сега го разделете на бълг. граждани. Има пари и прелива, ама има пари за гепене, а не за народа.А еврофондовете-мафията ги "усвоява "на 80 %...На тоя фон подаръка на Шкембе войвода от 80 милиона на руснаците си е жива подигравка...
36
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
борисов ни довърши !
35
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сталин го е казал.Капитализма е упадък.Пример *** при бедния да те нахрани.А при богатия като отидеш,ще те научи на мръсотии