Малкият гвардеец... мечтае да е истински. Има си униформа – истинска!

Клипът на 3-годишния Никола трогна хиляди в социалните мрежи
28 мар 2018 13:15, Анисия Иванова
22

10102 гледания   |  Още видео

Най-младият гвардеец у нас вече ще си има униформа.

На 3 март в социалните мрежи се появиха стотици патриотични публикации, една от тях обаче се открои сред всички други.

Клип на 3-годишно момченце, което марширува пред Президентството до гвардейците, трогна хиляди, а видеото стигна до командира на Националната гвардейска част.

Бригаден генерал Илко Йорданов, впечатлен от видяното, се свърза с Bulgaria ON AIR. Той предложи да ушие униформа за малкия гвардеец.

И репортерът Димитър Димитров откри семейството на Никола. Какво последва? Вижте във видеото!


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
3
 
! Отговори
IavO преди 1 година
До До IavO

НЕма да разбереш, щот си *** слабак емигрант - дето знае само да лае по родината си. Един кредит нямам, нито ипотека, за година изкарвам 80к, децата ми учат в най-добрите частни училище, дето не си ги и представяш - я кажи за себе си, бе муньо.
Като сте слабаци и безродници - що не си стоите в дупките, в които сте се наместили и не ни оставите тука "на лошото" да се оправяме, а все искате да изтъквате, колко НИ е лошо тъпи, комплексари издухани, ае у лЕво..
20
0
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 1 година
По-късно детето ще научи, че който влезе в НГЧ 60 кг се уволнява 40 кг защото Мишето присвоява парите за храна чрез търговия със скъпи алкохоли. Личен свидетел съм.
19
8
 
5
 
! Отговори
До IavO преди 1 година
Какво работиш, бе палячо?! Какви пари изкарваш в БГ, която нищо не произвежда всичко е внос! Живееш на кредит и ти и децата ти, които явно си решил да обречеш на мизерия! Жививееш и се храниш на вересия! От пишман патриотчета като теб е на тоя хал държавата! Правил бил страната по-добро място! Силни хапчета са ти изписали!
18
1
 
21
 
! Отговори
Сократис преди 1 година
Детето не държи автомат или картечница а пушка и то старовремска! Гвардейците са символ на суверенитета и държавността а не на войнолюбците! Те са олицетворение на изрядност, дисциплина и самоотверженост и са лицето на всяка една държава! С тези оръжия се изпълняват единствено хватки а не стрелба. Коментари за невръстни деца и оръжия са несъвместими с реалността и показват единствено невежество и инфантилност!Военни и оръжия винаги е имало и ще има докато има и войни!
17
25
 
5
 
! Отговори
Не ПРИВИКВАЙТЕ преди 1 година
невръстни деца да ДЪРЖАТ ПУШКИ в ръцете си: и какво е затрогващото? Възмущаваме се на арабски азиатски деца с пушки, на руски деца с пушки, на хитлерюгенд( те поне са били тийн).А се "УМИЛЯВАМЕ' на едно бълг. дете на 3г.с пушка в ръка.???
Ислямски синдром?387
16
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Адмирации към генерал Йорданов, който ще създаде красив и незабравим спомен на малкото момченце и родителите му.
15
3
 
38
 
! Отговори
Некъф преди 1 година
Голям сладур. Да им е жив и здрав и много да ни радва
14
1
 
38
 
! Отговори
Ачо преди 1 година
ех на татко малкия гвардеец, жив и здрав да порастне голям!
13
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сладур
12
11
 
8
 
! Отговори
IavO преди 1 година
До до "да"

Много рЕзко се обиди на чистач на ***. Ясни сте всички 'наперени' емигранти - слабаци. Аз също работя и си изкарвам парите за сметките и децата и жената АМА ТУК в РОДИНАТА си. Разбра ли каква е разликата смешко-емигрантска? Слабаците и родоотстъпниците ги интересува лесното и хубавото, а всички, които решихме и ОСТАНАХМЕ в РОДИНАТА си - РАБОТИМ, за да я направим по-добро място ТУК.
Кибиците в 'чужбина' у лЕво в миманса, където ви е мястото - като хора без род, родина и бащин дом.
11
0
 
24
 
! Отговори
МДА преди 1 година
Естествено че нямам спомен от годините когато съм бил доста малък, но по разкази в къщи сами казвали че съм марширувал с гвардейците от мавзолея до гърба на БНБто... Пускали са ме с тях вътре а нашите са ме чакали защото не е можело да влязат те хахаха... Не ми се сбъдна да стана гвардеец, но на тоя дребосък може и да се случи пожелавам му от все сърце :)
10
0
 
27
 
! Отговори
akp преди 1 година
Сладкиш!
9
1
 
40
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Хора, какво ви става бре? И под тази новина ли започнахте да се дърляте и делите на наши и ваши, сини и червени, комунисти и антикомунисти, селяни и граждани. Спрете се.
А на малкия юнак браво! Желая му хубаво и усмихнато детство, както и на всички дечица.
Хубав ден!
8
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Детето е момченце и е добре , че родителите го възпитават в задължение и мъжественост! Пожелавам му като порасне да е силен и смел мъж!
7
14
 
16
 
! Отговори
до "да" преди 1 година
Да, ама не! Всички емигрирали, дето навън казваш, че сме просяци се оказва, че са в ролята на най-големият инвеститор в държавата. Никога не съм се занимавал с просия, нито имам такова намерение! Изкарвам пари за да си плащам сметките в чужбина и мога да изпратя и нещо в БГ! От такива като мен живеят озлобени неблагодарници като теб. Не, че чакам или съм очаквал да ми се благодари! Парите ги пращам на роднините си, не на теб - ти просто "влачиш", което си е по-долно и от просия!
6
25
 
3
 
! Отговори
да преди 1 година
пазач на *** ще работи в чужбина , както всички емигрирали, които навън са просяци, а тук го играят богати, защото въпросната държава там освен храната за да не умрат от глад, покрива за да не спят на тротоара им плаща и нета, та да приличат поне малко на хора от 21 век.
5
44
 
5
 
! Отговори
Горкото дете преди 1 година
Стига сте се умилявали от гледката. Много ясно, че като има деца някъде и ви се разтапя сърцето, но да погледнем за момент от страни. Хубаво бъдеще ли го чака в България, ако е на заплата като пазач на кенефа?
4
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма новина!
3
2
 
63
 
! Отговори
Бучински преди 1 година
Да е жив и здрав.Хубаво е да имаме мечти .
Това малко геройче ми върна усмивката.
Прекрасно семейство.Много щастие им желая.
2
1
 
48
 
! Отговори
Шопо преди 1 година
Юначага !!!