Изгонени дипломати? Комунисти плашат с протести Борисов

Те зоват за натиск върху властта срещу "войнолюбието в ЕС"
78
Изгонени дипломати? Комунисти плашат с протести Борисов
Снимка: архив "Булфото"

Комунистите в България заплашиха с масови протести в цялата страна, ако правителството на Бойко Борисов вземе решение за експулсиране на руски дипломати.

Председателят на Съюза на комунистите и член на Движение "Че Гевара" Павел Иванов обяви, че всеки опит за експулсация на руски дипломати във връзка със "Случая "Скрипал" във Великобритания трябва да получи адекватен протестен отговор.

"Днешната българска власт не е подготвена да се противопостави на масови народни протести, а това дава възможност за отстояване на принципните позиции на българските граждани по отношение на лъжите, разпространявани от Великобритания, САЩ, НАТО и страните от ЕС за руска вина в случая с отровения във Великобритания руски гражданин", се казва в позицията на комунистите.

Според тях българската общественост е длъжна да реагира на евентуално решение за експулсиране на руски дипломати.

"Това е единственият начин, който може да спре безумието на капиталистическите фантазии, родени в империалистическите центрове на Западна Европа и САЩ. Само натиск към властта от страна на народа, може да ни предпази от идиотщината на русофобията и от войнолюбието в ЕС", завършва позицията на Съюза на комунистите.
 


78
Още от Общество
Революционери и управници: Родственик на Левски разказва
Напиши коментар Коментари
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Към всичките акции на Русия срещу Англия трябва да се добави и смъртта на принцеса Даяна ! Има основателни подозрения,че в Русия са правили опити с мощни нощни фенерчета тип "Новичок Фенер" и през 1997 г от засада точно Путин е заслепил шофьора на принцесата и чрез негови агенти НЯКОЙ забранява " ексхумация на тялото ѝ, което още повече засили слуховете за евентуална бременност на принцесата преди смъртта ѝ през август 1997"...
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
дойде времето всички анти българи да се размърдат и да почнат с протестите ... потресен съм как сте готови на всичко за чужда държава!! .. плюнката ми е скъпа за вас!
51
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какви са тези изветреели комунисти и за какви "масови народни протести" бълнуват?
50
4
 
5
 
! Отговори
Зигфрид преди 3 седмици
Комунизмът е интернационално движение .Ако смятат че феодална Русия е техният комунистически мираж , ами да си ходят там .Преди 1944 г.мечтата на БГ комунистите е бил СССР и са бягали там ( и от там в лагерите ) Сега могат да си ходят официално там и нищо не рискуват. Ами сбогом предатели!
49
6
 
8
 
! Отговори
!!! преди 3 седмици
Какво са направили англичаните за България? НИЩО...Участваха в бомбардировките над София на 6 и 15 април 1941год. Да припомня,че в бомбардировките участва и САЩ. Сега са се съюзили срещу Русия.Не им вярвам. Браво на Нова Зеландия за достойната позиция.
48
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен

Предлагам вместо да гоним руски дипломати , да изгоним Тиквата в Сибир!
------------------

ЗАМИНАВАЙ ТИ БЕ ЧОВЕК - НАЛИ СИ Я ХАРЕСВАТЕ МАТЮШКА
47
3
 
12
 
! Отговори
позиция преди 3 седмици
Великобритания ритна ЕС,а сега ние трябва да сме съпричастни с нещо, което се е случило на нейна територия.Освен това не искат да дадат никакви доказателства.Нашето правителството осъди случилото се там.Това е достатъчно.
46
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Точно!...Като си имат англичаните проблеми да си ги решават...Нас така и не ни обичат тия гадове...Войната си е тяхна ...с какъв акъл ни въвличат в някакви измислени сценарии.Като си търсят причини сега да си сърбат кашата...но без нашия и без туй гладен и истощен народ ...че и сме като разграден двор и отгоре и на туй без армия...
45
2
 
4
 
! Отговори
Жокер преди 3 седмици
...и не само комунистите..
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Плъховете биват тровени.
43
0
 
6
 
! Отговори
Кочо преди 3 седмици
Нещо не разбирам!Едни анексират, другите били военнолюбци!
42
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По-добре да изгонят комунистите в родината им.
41
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всяка съмнителна руска твар, а това е болшинството от пребиваващите в страната трябва да бъде принудена да напусне.
40
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Преди да се организирате си спомнете нашият човек с чадърът, " неразкрито покушение на 07.09. 1978г. на моста Ватерло", Георги Марков. Тогавашната реакция и сегашната. Няма доказателства.....
39
12
 
17
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 седмици
Той почерка е ясен ... и Георги Марков ли навремето го убиха англичаните с "българския чадър" изобретен от КГБ ? путин е световен терорист, изби всичките си политически опоненти в раССия, това е почерка на психопата убиец, който казва на всички че може да прави каквото си поиска защото носи в ръцете си куфарчето с ядрения бутон. Това е начинът на кремълската клика да се противопоставя на процесите на развитие в света ... !!!
38
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо англичаните не можаха да защитят собствените си граждани? Сега търсят вина на друг срещу покушението им.
37
13
 
21
 
! Отговори
хора бдете! преди 3 седмици
комунисти=фашисти !
36
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
От 2000 год. важи едно правило - всеки е невинен до доказване на обратното. Русия е последната страна, която има интерес да извърши този отвратителен акт. Спомнете си как Англия подпали войната в Ирак с милиони жертви, след нейните лъжи за химическо оръжие в Ирак. Хора, събудете се, не вярвайте на поредната лъжа на Англия, която може да запали не само студена, но и "гореща" война.
35
15
 
15
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 седмици
"Комунисти плашат с масови протести в цялата страна ..." ... Че то в България само комунисти ли има, че да се вдигнат масово, най-много да да ги подкрепят червените бабички на Курнелка ... !!!
34
13
 
30
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 седмици
Когато МИ-6 ни кажат -КОЙ УБИ принцеса Даяна - Тогава ще им повярвам за Скрипал-
(не е ли странно принцесата имаше извънбрачна връзка с мюсюлманин и вероятно беше бременна- Бабата ли прати МИ-6 ??)