Валежите ще спират, понеделникът – ветровит

Максималните температури ще са между 11 и 16 градуса
4
Валежите ще спират, понеделникът – ветровит
Снимка: Reuters

През нощта валежите над цялата страна ще спрат, а облачността над много райони ще се разкъса и намалее. Ще духа предимно умерен вятър от запад-северозапад. Минимални температури, в повечето райони, ще бъдат между 3 и 8 градуса, в София - около 2 градуса, сочи прогнозата на НИМХ-БАН.

В понеделник ще бъде много ветровито - ще духа умерен и силен запад-северозападен вятър. Ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността, но само на отделни места ще превали слабо.

Ще бъде малко по-хладно, с максимални температури между 11 и 16 градуса, в София - около 12 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, с временни увеличения на облачността. Вероятността да превали е малка. Ще духа умерен и северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 12 и 15 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Температурата на морската вода е 7-8 градуса.

В планините ще има променлива облачност и на отделни места ще превали дъжд, над 1800 метра - сняг. Ще духа силен до бурен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7 градуса, на 2000 метра - около минус 1 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
..... Кво дано ***, квото кажа тва ще бъде... с климатот у светот.