Засилени мерки за сигурност около църквите за Великден

Вдигат КПП на всяка улица около "Св. Александър Невски"
17
Засилени мерки за сигурност около църквите за Великден
Снимка: Булфото, архив

В навечерието на Великден мерките за сигурност около храмовете в цялата страна са засилени. Очаква се хиляди вярващи да посрещнат Възкресение Христово в църквите в София.

Още по темата
Около храма "Св. Александър Невски" в София са започнали да се изграждат контролно-пропускателните пунктове. Всяка една улица с достъп до храма ще има такъв пункт, съобщи Bulgaria ON AIR.

Властите призовават хората да носят личните си карти в себе си, да не носят обемисти багажи, тъй като проверката им ще затрудни преминаването през пунктовете, а това ще доведе до извиването на дълги опашки.

От полицията призовават хората да бъдат бдителни. Ще бъдат изградени традиционните съоръжения, който да се противопоставят на влизането на автомобили с висока скорост при събралите се миряни.

Ще има специално звено, което ще следи за джебчийски прояви, тъй като този тип престъпления се проявяват най-често при струпване на хора.

Въпреки всичките препоръки на властите, тази сутрин 58-годишен мъж падна на релсите на метрото при станцията на Софийския университет. Той е бил изваден за минута от служителите на метрото. Мъжът е без наранявания и вече е вкъщи.

Поради този инцидент метрото е закъсняло с 15 минути, но вече се движи по разписание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Иван Тодоров преди 6 години
Странджа, ти си неграмотен, не можеш дори фасул да свариш на Бръчков и Македонски, а непрекъснато пишеш като всички простаци от Герб
9
0
 
1
 
! Отговори
Shumen преди 6 години
В моя край патрулките седят от 2 дена пред полицията. Сигурно са в почивка. Има само една и тя е радар! Явно само в София се пази.
8
2
 
3
 
! Отговори
ВАНЧЕ МИХАЙЛОВ! преди 6 години
ПАЗЕТЕ НАРОДА И ЦЪРКВАТА--ЗА ДА НЕ СТАНЕ КАТО В "СВ.НЕДЕЛЯ" ПРЕДИ ГОДИНИ!!ТЕ , ***---САМО ТОВА МОГАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
3
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
А Румката ще бъде ли там?
6
0
 
8
 
! Отговори
БУНТАР преди 6 години
До СТРАНДЖАТАПАЗЕТЕ НАРОДА ОТ --ЦЪРКВАТА ДРУГИЯ ДДС
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте всявали паникаДвамата пандизчии ви направиха за смях
4
5
 
2
 
! Отговори
Илко арнаудов преди 6 години
Библия орегинал физика още от създаването на библията книга за свещтноста на господа господен физика химия копиране на библията тъпваш трипъти и якопираш
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТА"Пазете църквите от комунистите..."---Комунистите бяха невярващи и не влизаха в църквите. Сега ги пазете от вярващите ... от всички етноси. :)
2
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Гарантирано от ГЕРБ! Видими резултати!" (Край на цитата)Цяла София РАЗКОПАНА, цяла София с ОГРАНИЧЕНИЯ на движението, засилени мерки за СИГУРНОСТ, а "битовите" престъпници си вилнеят, капаците на шахтите се изпаряват, затворниците си бягат ...
1
10
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Пазете църквите от комунистите...