Румен Радев: Да крепне вярата и любовта помежду ни!

Президентът с великденско пожелание онлайн
81
Румен Радев: Да крепне вярата и любовта помежду ни!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Президентът на България Румен Радев също избра социалната мрежа Facebook, за да отправи своите пожелания за Великден.

"Христос воскресе! Скъпи сънародници, във великия ден на Христовото Възкресение нека си пожелаем да крепне вярата, надеждата и любовта между всички нас, българите. Да не слабее волята ни да творим добро, дори когато срещаме неразбиране и враждебност. В изпитанията да не губим надеждата си, защото всеки Великден ни връща упованието в справедливостта и живота. Да обичаме ближния си, защото любовта е празна дума, ако не обърнем внимание на хората, които са непосредствено до нас", обърна се към българите Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: ВеликденРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ушите на президента ни станали по-дълги след срещата с руският поп.
69
10
 
6
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До ЖалкоРазликата е голяма сега.Преди Бойко шляпаше Плевнелиев зад врата, а оня мълчеше безропотно, а сега Радев шляпа Бойко при всеки случай, когато се издъни, и народът у с Радев, а не с Баце...Я влез под статия за Баце, и виж, че даже дежурните герберастки тролчета не могат да му излъскат вече имиджа....Народът започна да се усеща кой какъв е.
68
14
 
5
 
! Отговори
Жалко… преди 6 години
Пак не случихме с президент. Боко пак опитоми поредния президент. Жалко...
67
7
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До променливо и изменчи56 Интересно, Борисов за какъв се е представял, влизайки в милиционерско-пожарникарското училище?
66
9
 
8
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До А стига бе! А на мен пък, не ми излиза от главата , как Баце, напуснал структурите на МВР по желание едно време, защото не искал да се раздели с членската книжка на БКП, стана супер набожен, и се кръсти с повод и без повод, микслейки, че "Началника" ще му прости греховете...И кога беше по-лицемерен Баце? Когато отказа да се деполитизира, или сега, когато е модата да се правиш на набожен? Като говориш за комунисти в църква, пред мен изниква образа на Баце, маскиран като гербаджия.
65
1
 
17
 
! Отговори
Ха! преди 6 години
Нещо като: Да крепне и процъфтява дружбата между НРБ и СССР. Добре звучи от неговата уста, съвсем на място... Човекът все пак е бил делегат на 14 Конгрес на БКП
64
6
 
23
 
! Отговори
А стига бе! преди 6 години
Откакто комунистите почнаха да поздравяват с Христос възкресение, не ми се влиза в църква! Та така и Другарят Президент...
63
7
 
11
 
! Отговори
До Ф.С.В. преди 6 години
На грешно място се молиш, драги! Парите не са при президента, а при Винету!
62
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Христос воскресе, герберски тиквеничета! Запалете свещ и се помолете да ви просветне някой ден кое е добро и кое зло, кой какъв е бил и сред нашите и сред вашите.
61
6
 
13
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Господин Президент! - хората са се наслушали на бла бла бла - любов крепкост и т.н.- Ние бедният народ искаме ДЕЛА !! Имате този ресурс- защитете работниците - защитете правата на българите - Не им оставайте чувството че са едни емигранти и гастарбайтери в собствената си държава - Помогнете за БОГА !! Не може всеки влязъл емигрант да получава над 1200 лв в помощ подслон храна и пари - Вижте тези над 1.2 мил пенсионери умиращи от глад с под 250 лв пенсия !! ДОКОГА ? КОЙ? ЗАЩО ? Работете за БОГА!
60
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Резидедента на руските служби и президента на БГ другаря Льотчик Грипенов да не се обажда като черна станция!
59
7
 
17
 
! Отговори
game1 преди 6 години
Ще ти крепне някой една по тиквата!!! Що не уважи жертвите на комунизма бе?!?
58
5
 
17
 
! Отговори
абе колеги преди 6 години
Някой може ли да прати линк към поздрава на Ангела Меркел към германския народ по случай Рождество Христово. Става и на Тереза Мей или президента на Франция?Откъде такива ашладисани ком*** дето бяха дълбоко вярващи в Диалектическия Материализъм изведнъж почнаха да ни учат на бог и т.н.Иначе за другите като мен които не вярваха в Живков, Ленин, Димитров:Нека се чукнем за здраве и да закусим с българско кисело мляко с козунак и сладко от ягоди!
57
2
 
13
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Не виждаш ли, Борисе, че фарисеите първи прегърнаха кръста?
56
5
 
5
 
! Отговори
PS. преди 6 години
*** народ.
55
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почнаха да ни се подиграват и с рекламата по ТV.Нищо не ставало от тая държава,много *** със З,сме били.
54
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев ,не ни будалкай.
53
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЛЕД КАТО ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ, ДА СПОМЕНЕМ САМО ЗДРАВНАТА КАСА,ЗАЕМА ОТ 16 МИЛИАРДА, БУЛГАРТАБАК, КТБ, СЕГА ЧЕЗ, ГЕРБАВИТЕ ЛИЦЕМЕРИ РАЗДАВАТ НА ЧАЛГАЛИЗИРАНИЯ, ОПРОСТАЧЕН И ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАЩИЯТ ИМ НАРОДЕЦ КОЗУНАЦИ, КУПЕНИ СЪС СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПАРИ, КОИТО ОКРАДОХА ОТ НАС. А НАЙ-ОТЯВЛЕНИЯ, ЕДИН ОТ НАЙ-МЛАДИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БКП - БОЙКО МУТРАТА БОРИСОВ, СЕГА Е ПРЪВ ХРИСТИЕНИН, ДА МЕ ПРОСТИ ГОСПОД. НИТО РУМЕН РАДЕВ, НИТО КОРНЕЛИЯ СА БИЛИ ПАРТИЙЦИ, КАТО ВЪПРОСНАТА ПРАВЕЩА СЕ НА ПРАВОСЛАВЕН МУТРА СТРАХЛИВА И ОМРАЗН
52
6
 
16
 
! Отговори
променливо и изменчи преди 6 години
Този президент ме изпълва с умиление.Навремето като е влизал във Военно Въздушното Училище се е представял за невярващ.Сега изведнъж извади блага приказка за бог и т.н.Оказва се променливо и изменчиво същество.Боже! Ела си прибери версиите!
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите се пребоядисаха отдавна и сега ни поздравяват с Христос Воскресе. А беше време, когато с този поздрав стреляха и убиваха в църквите българи християни.