Това не трябва да е истина... Баба в борба за къшей хляб

Помощ от младеж за възрастна дама, взриви социалните мрежи
11 апр 2018 13:00,
62

Помощ от младеж за възрастна дама, взриви социалните мрежи.

2 април, малко преди 22 часа, млад мъж се прибира към дома си, паркира колата си до кофи за боклук и... баба го моли да й светне с телефона, за да може тя да изрови от кофите за боклук къшей хляб.

Да има какво да вечерям, казва му женицата. Мъжът изпълнява молбата й, но миг след това вече е на колата си, до близкия магазин, и с пълна чанта с продукти се връща при нея.

Много малко ни коства да бъдем хора, истински хора, настоява той и подава хляба, млякото, пастета към възрастната женица.

А тя с треперещ глас и ръце промълвява: "Това не може да е истина... Благодаря ти!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако споделянето привлече поне един човек към подобна кауза значи не е било напразно. Аз не бих го третирал като самореклама.
17
4
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
един въпрос към селебритито от записа?Защо си снимал ?
16
2
 
25
 
! Отговори
проф. Ан преди 6 години
Ако един ден съм още в тази *** и опра до кофите заради съсипаната държава, ще си изпека депутатин. Жив на бавен огин. Ич нема да го мисля!
15
29
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Rovi v kofite za6toto e lakoma!...Pensiite i zaplatite v BG NE SA LO6I !...
14
2
 
21
 
! Отговори
Бананарама преди 6 години
изядоха ни главите тези банани
13
0
 
20
 
! Отговори
Ivanov преди 6 години
А дали няма син, дъщеря? Колко забравени родители има. Болно ни е обществото. А това, че някой е направил жест е похвално, ако не е ефтина самореклама.
12
3
 
14
 
! Отговори
Бай Тошо преди 6 години
ЯЖТЕ БАНАНИ!!!
11
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като съм предлагал тук на софийските дето молят за пари, да им купя хляб от магазина ми отказват, а уж ми искат с предлога че няма какво да ядат... Ето това е разликата между тази жена и тези които са пуснати от мафията да просят....
10
1
 
27
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Като 6 И аз съм помагал многократно на бездомници и бедни семейства. Стигал съм до 40 лв. във вид на храна. Беден човек ме помоли да отидем в близката хлебарнища да му купя един хляб.Каза че не е ял от два дни.Повярвах му и му дадох два лева.На следващия дет същия човек ме срещна и ме поздрави с добър ден , без да иска нищо.Когато разказвах на колегите от службата , те ме гледаха като извънземен.Десетки такива случай имам и мисля че съм постъпвал правилно.Сега съм пенсионер и мога да давам са
9
22
 
3
 
! Отговори
Таню преди 6 години
Бафти евтината самореклама. И аз давам на изпаднали и клошари, но не се самоснимам и саморазпространявам. Зат'ва и некой си... куката... Дано бъде възприето като пример само, все пак... Не на самореклама, а на действие...
8
3
 
24
 
! Отговори
Куку преди 6 години
Б. Б. дали гледа това клипче?
7
5
 
23
 
! Отговори
9цйдиц преди 6 години
Това е демокрадцията. Хора, били те каквито били, да ровят за храна в кофите. А ако са и възрастни - върхът или по-точно дъното на демокрадцията! Ама сме виновни ние, че търпим.
6
4
 
65
 
! Отговори
Като преди 6 години
срещнете възрастен човек до кофите, знайте, че това сте вие след немного време. Дотогава пенсионната система със сигурност ще е фалирала. Спестяванията ви ще са прибрани от някоя `финансова криза` или не дай си боже война. Ако ромб или здравеопазването не ви е довършило дотогава, кофите са вашето европейско бъдеще.
5
2
 
29
 
! Отговори
Бръм преди 6 години
Е ако не се сподели в социалните мрежи и не се лайкне от хиляди не може......И вместо да лайквате и споделяте, що гласувате за едни и същи и що никой не протестира?!?!
4
1
 
62
 
! Отговори
бивш студент преди 6 години
В понеделник (10.04) привечер, видях как един 70-75 годишен старец обикаляше казаните около КФС в Люлин. Стана ми тежко и отидох до него и го поздравих, а човека ме гледаше със сълзи в очите.Извадих 10 лв и му ги подадох с пожелание за весели празници.Не е наша работа да помагаме на хора в беда, но е тежко,колко хора преяждат по празниците и пръскат пари за глупости, а има хора, които искат само да имат комат хляб на масата.Когато срещнете възрастен човек, който рови в кофите не го подминавайте
3
4
 
30
 
! Отговори
фараоннаедро преди 6 години
в България се живее прекрасно :)
2
3
 
41
 
! Отговори
13 преди 6 години
МИ ТЯ - НЕ Е МОЖЕЛА ДА ГО ПОВЯРВА, ЗА - ТОВА ТАКА Е РЕАГИРАЛА!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ - Е ПРАВА, такива като този младеж - са ИЗКЛЮЧЕНИЕ,повечето биха я подминали!!!
1
4
 
51
 
! Отговори
Еееее преди 6 години
ненаядоха се тези, премиерът от залъка си откъсна да им даде по 40 лева, те пак ни излагат...Сега любовницата ще трябва да носи диаманти с намаление